Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

20:25  У Харкову ће се одржати митинг за одбрану града - На централном тргу у Харкову 1. марта ће се одржати митинг за одбрану града. "Надам се, да ће хиљаде и хиљаде грађана доћи овде у суботу," - рекао је градоначелник Харкова Генадиј Кернес. Он позива да се избегне насиље.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ми сматрамо Јануковича легитимним председником и извршаваћемо његова наређења - рекао је новоизабрани председник владе Крима Сергеј Арсенов.

Подели на овим сајтовима

21.20 - Џон Кери позвао Русију да се придружи и помогне у стабилизацији Украјине. Упозорава да није време за провокативне потезе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Zašto ne prepričaš?

Кличко тражи да се потпуно избрише термин Велики Отаџбински Рат (тако зову Други Светски Рат) и да се баци нови поглед на историју...

Снимак је настао пре садашњих догађаја у Украјини.

Подели на овим сајтовима

Спољни дуг Украјине износио је 140 милијарди долара на крају 2013 године. И износи 80% БДП.

Од те цифре краткорочни дуг износи 65 милијарди долара.

Подели на овим сајтовима

21.20 - Џон Кери рекао да је добио уверавања Русије да ће поштовати суверенитет Украјине и да војне вежбе нису увод у војну интервенцију.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Pitam se šta bi se desilo ukoliko bi Rusija intervenisala (vojno) u Ukrajni, mislim, do sada je SAD intervenisala, rusija je se malo bunila kao ovo-ono, al iu suštini ništa nije uradila. 

Sada SAD mislim da nije lud da vrši bilu kakvu intervenciju, nije što Rusi vole nešto mnogo Ukrajnu, nego je previše blizu Rusije, ali me baš zanim šta bi SAD uradio da sada Rusija uradi ono što su oni do sada radili tj. kakva bi bila njihova reakcija. (Kakva rečenica)

I opet mislim da bi nam trebalo neki malo veći rat ne nama (mi ako možemo bolje da se klonimo) nego svetu, jer ovako odnosi su sve napetiji i napetiji, pritisak je sve veći, bolje sada da se pritisak polako oslobaća nego u nekom trenutku u budućnosti da cela stvar eksplodira.

Подели на овим сајтовима

Bitno je da suverenitet Srbije niko nije poštovao, na žalost ni deo Srba ...

Pazi znači ovo je  Hladni rat 2. Pogledaj Gruziju i Srbiju, ista stvar, samo, samo što su se uloge Amerike i Rusije zamenile. Sad ti je samo stvar ko ima jači uticaj na kom delu sveta. 

Подели на овим сајтовима

Niti ovde ima neke ljubavi Rusije prema Ukrajni, niti neke volje Amerike da se u Ukrajnu uvede demokratija ili šta god. Jednostavno SADu odgovara da na Ruskoj grenici postoje problemi i sukobi, dok Rusiji to očigledno ne odgovara i to je to.

Подели на овим сајтовима

Niti ovde ima neke ljubavi Rusije prema Ukrajni, niti neke volje Amerike da se u Ukrajnu uvede demokratija ili šta god. Jednostavno SADu odgovara da na Ruskoj grenici postoje problemi i sukobi, dok Rusiji to očigledno ne odgovara i to je to.

To je slicna prica kao sa Kinom ... odgovara im da je kinesko susedstvo nestabilno pa stalno bockaju Severnu Koreju .. 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...