Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

@Вукашин Испратио, да....још га Песков правда као "ми разумемо...". Жалосно је кад се закућиш на туђој земљи и над туђим гробљима темељ кући лијеш...к'о Турци на Византији...

Мекоћа и попустљивост, то је општа појава - православног света. "Извини, молим те, што си нас тукао"! Стокхолмски синдром сакривен иза православности! Христос је донео и мач да разрезује лаж од истине, не само мир. Та мекоћа и попустљивост православних...мислим да је томе узрок или погрешно пренесено Предање од Цркве или погрешно прихваћено спасење од верника. Нама се стално говоримо како морамо да волимо, а троје усташа води 300 Срба на клање.

Просто православни свет, бар не Словени, а ми Срби сигурно нисмо, није нашао склад између "окрени други образ" и "не бацајте бисере пред свиње"!

То је коштало милионе и милионе беспотребних жртава православних - управо та мекоће ка другоме, то попуштање.  Турчину веровати је ватање магле....

Таман Ердоган воли руску флоту на Криму...а зна да се закућио на православним гробљима...да је дошао из недођије, побио, покорио, протерао...

Подели на овим сајтовима

ПС

Најсмешније ми је кад видим српског попа са грчком камилавком! Онако висок 2 метра, још натуљи грчку камилавку к'о торањ...али, ето...ваља думати весељенски....не мо'ш искоренити псовке у селу од 6 кућа, а 'оћеш свет да оправославиш...

Подели на овим сајтовима

Треба разумети да је Сотона доктор академске теологије. Једино по чему се може разоткрити је по томе што ради против изношења онога ,,новог'' које треба да разрешава проблеме и поделе.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

T.ME

🇺🇦💀«Владимир Зеленский — убийца украинского народа»: в Софии прошло шествие «Болгария за мир» Тысячи болгар вышли к зданию парламента, протестуя против...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

RT.RS

Састанку је присуствовало 35 људи, а председник Русије је командантима "Вагнера" понудио опције за даље запослење како би њихово војно умеће могло бити...

Звучи како звучи, али ја уопште не верујем да су пообарали хеликоптере и Антонова.

Подели на овим сајтовима

T.ME

🇷🇺🇺🇦 The destruction of the British cruise missile Storm Shadow by the Russian ZRPK "Partsir-S1".

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

T.ME

🇷🇺💥🇹🇷 Према извештајима, руски борци бомбардовали су турску војну базу у Алепу у Сирији. (РесистансТренч) 🔹Деки на 🔹Телеграму 🔹Јутубу 🔹РуТубу

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, obi-wan рече
T.ME

🇷🇺💥🇹🇷 Према извештајима, руски борци бомбардовали су турску војну базу у Алепу у Сирији. (РесистансТренч) 🔹Деки на 🔹Телеграму 🔹Јутубу 🔹РуТубу

Потврђује ли још неко ову вест?

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Вукашин рече

Потврђује ли још неко ову вест?

Ima na vojnom forumu.

Rat-u-Siriji-2020-2021-2022-2023-godina

Подели на овим сајтовима

photo_2023-07-13_13-43-42.thumb.jpg.287966cf823cb85cb8d861236cfbd674.jpg

Подели на овим сајтовима

"Rusi i ostali uvode novu zajednicku valutu, zasnovanu na zlatu. Mi, koji zivimo u stanju stampanih para bez pokrica, ni u kom slucaju ne zelimo tako nesto, za nas je zlato k`o beli luk za vampire". 12:smeha:

...

Подели на овим сајтовима

"Мировой и наш собственный опыт показывает, что с террористами невозможно бороться международными санкциями, запугиванием или увещеваниями.
Они понимают только язык силы.
Только персональные и совсем негуманные методы.

Поэтому надо взрывать их собственные дома и дома их родственников. Искать и ликвидировать их подельников, отказываясь от пресной идеи судебного процесса над ними. Но главное – уничтожать высшее руководство террористических формирований, в каких щелях бы эти насекомые ни прятались.

Это трудно, но возможно."

...

T.ME

Мировой и наш собственный опыт показывает, что с террористами невозможно бороться международными санкциями, запугиванием или увещеваниями. Они...

Подели на овим сајтовима

On 18.7.2023. at 16:58, Вукашин рече

Ако су се у Нагорно-Карабаху барјактари показали као ефикасни, овде у Украјини тотални дебакл.

Negde je skoro neko izneo podatak da je obaljeno preko 100 do sad, i jos toliko unisteno na zemlji. Takodje, do sad prakticno nije zabelezen nijedan jasan poen da su ove bpl nesto konkretno unistile u ovom ratu. Nijedan.

To sve skupa znaci da kad postoji normalna pvo, narocito dobra kao sto je ruska, ovakve bpl nemaju sta tu da traze.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...