Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

пре 11 минута, Somboled рече

Gluposti. 

Isto kao sto u Nemackoj prave redove za zejtin i hleb u svedskoj kaznjavaju majke koje odbiju da sinove oblace u devojcice a u Francuskoj ne smeju da idu u pola drzave jer su je okupirali migranti a u poljksoj izaso narod na ulice da "pruzi podrsku putinu" (a oni izasli da protestuju zbog visokih cena)...

Dal ce se jednom umorite  od tog laganja. To me samo zanima... i jel imate makar neku grizu savesti kad vidite koliki broj ljudi zaista veruje u te gluposti koje prosipate?

Pogledaj reakciju na tvoj post. Sanja je vec prenerazena... prosto ne moze da veruje  u to sto cita.

@sanja - i ne treba da verujes! Lazu.

Ja te potpuno razumem, kada se svet posmatra iz americkog dupeta kroz njihov supak slabo se sta vidi...malo svetla tu ulazi pa je lako uvaljivati vam kojejekakva sranja u koja vi pokusavate i druge da ubedite ali obzirom na vasu situaciju tesko vam ide .. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Ja te potpuno razumem, kada se svet posmatra iz americkog dupeta kroz njihov supak slabo se sta vidi...malo svetla tu ulazi pa je lako uvaljivati vam kojejekakva sranja u koja vi pokusavate i druge da ubedite ali obzirom na vasu situaciju tesko vam ide .. 

I uvreda za kraj cisto da zapecatimo da sam u pravu.

Vase vesti su govorile i da su iz Kijeva Rusi u aprilu isterani svojom voljom i da samo treba da "cekamo pa cemo videti".

A evo sad nema nikakve dileme, sad je vec sasvim jasno: "Rusi su se junacki povukli dok su Ukrajinci kukavicki trcali za njima" to mu otprilike dodje ta ruska objektivnost i ljubav ka istini na koju se antisrpski deo srbije zestoko pali.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Somboled рече

@Bilbija Naravno da E nije zemlja snova i nekakav raj... ali u poredjenju sa Rusijom, i sa svim svojim manama, EU je eshaton za Rusiju.

Pa to potvrdjuju i nasi ljudi, vecinom pravoslavci koji masovno odlaze, gde? U Novosibirsk? U Jekaterinburg? U Kazan?

Ili ipak u Dizeldorf, Zenevu, Mancester, Boston i Rim...? Kad pitas Srbe koji su otisli gotovo niko ti nece Rusiju navesti kao zemlju snova i velikih mogucnosti...

Odakle ti kucas ove redove?

Stavljam 500e na sto da ne zivis u Rusiji (ako ne kucas iz Srbije)

Ja zivim u Italiji, ali jedini motiv su pare i nista drugo. Ako mi bude trebala sloboda otici cu u Rusiju ili Srbiju a ovde cu boraviti zbog para. Ja bih radije zaradjivao u Kataru ali ne znam jezik pa sam prinudjen da se zadovoljim sa Evropom

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Somboled рече

I uvreda za kraj cisto da zapecatimo da sam u pravu.

Vase vesti su govorile i da su iz Kijeva Rusi u aprilu isterani svojom voljom i da samo treba da "cekamo pa cemo videti".

A evo sad nema nikakve dileme, sad je vec sasvim jasno: "Rusi su se junacki povukli dok su Ukrajinci kukavicki trcali za njima" to mu otprilike dodje ta ruska objektivnost i ljubav ka istini na koju se antisrpski deo srbije zestoko pali.

Bajo. Ukrajinci kontrolisu 25% teritorije uz pomoc Rusa a onaj naci izmet tlkontrolise ostatak za sada, ali nece jos dugo. Smanjice im taj procenat ukrajinci uz pomoc ruske armije

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bilbija рече

Ja zivim u Italiji, ali jedini motiv su pare i jista drugo. Ako mi bude trebala slobodavotici cu u Rusijy ili Srbiju a ovde cu boraviti zbog para. Ja bih radije zaradjivao ubKataru ali ne znam jezik pa sam prinudken da se zadovoljim sa Evropom

A sta mislis zasto je lakse zaraditi pare u EU nego u Rusiji? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bilbija рече

Bajo. Ukrajinci kontrolisu 25% teritorije uz pomoc Rusa a onaj naci izmet tlkontrolise ostatak za sada, ali nece jos dugo. Smanjice im taj procenat ukrajinci uz pomoc ruske armije

Evo, samo da zamene cincilatore na traktorima...

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Somboled рече

@sanja - i ne treba da verujes! Lazu.

Ćao klaud. :) Nemam pojma kako je. Sa prijateljima iz Italje nisam pričala o tome. Kod nas, za sad, nema problema,to me jedino zanima. Čak i državna televizija govori onako realno i kritički. Ne stavljajući se na neku stranu.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Somboled рече

Evo, samo da zamene cincilatore na traktorima...

evo ocigldnog primera koliko vama tesko pada razmisljanje i koliko lako pijetecamericke gluposti… kazu ukrajinci su povratili 500 km kvadratnih, to ti je kvadrat velicine 20 x 25 km. a front dugacak 1500 km … pa ti sada pokusaj da vidis velicinu uspeha neonacista kijevskih . znaci razvali su jedan ceo procenat fronta 😂😂😂

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, sanja84 рече

Ćao klaud. :) Nemam pojma kako je. Sa prijateljima iz Italje nisam pričala o tome. Kod nas, za sad, nema problema,to me jedino zanima. Čak i državna televizija govori onako realno i kritički. Ne stavljajući se na neku stranu.

Ovde ne postoji drugacije misljenje osim zvanicnog, plasiranig iz Pentagona. Uopste se ne pominje bilo kakav zlocin ukrajinaca, ne postoje zrtve na strani ljudi uz Donjecka, tamonema dece. Postoje samo deca koju ubijaju Rusi. Identicno kao u ratu u Jygoslaviji. Samo su Srbi ubijali iniko vise, nema mrtvih Srba kao sto sada nema mrtvih rusa. Ovde imas tu selektivnu empatiju ,odaberes tim za koji navijas i udribez ikakvog morala ili zelje za istinom po suprotnom taboru. To tije zapad i njihovi "slobodni" mediji.. ili sto bi rekao ovaj iz unutrasnjih organa, istinoljibivi mediji a ne kao oni lazljivi, ruski.   😂😂😂

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, sanja84 рече

Људи, зна ли неко за неки бесплатни VPN да је добар и да ме не хакује пуно? 

Da te hakuje VPN?? Nesto si tu izgleda pobrkala.
Inace, "Opera" ima ugradjen VPN.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Obe strane se uzajamno optuzuju da je onaj drugi prvi poceo.

...

Clip_2.jpg.a56f21c2b3be45cc6bfc34b95f733ec9.jpg

...

Clip_2.jpg.1a470f9a49ccbb388337ed33d2dc5bb5.jpg

...

Clip_2.jpg.25a50c941dc01ba6d38dafe6e68f2d45.jpg

...

T.ME

A protest has begun in Armenia demanding the impeachment of Prime Minister Pashinyan. Relatives of the fallen soldiers and representatives of the opposition forces gathered near...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Novo veliko opkupljanje natinih trupa u Zaporozju, prema Energodaru.

...

Clip_2.jpg.aebac2554c698ee1fcf409211aeccaf7.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...