Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

пре 9 часа, obi-wan рече

...

Nato bajke. Stvari na terenu stoje sasvim i savrseno suprotno.
No polako, videce se i to uskoro.

Ok, ni ja ne verujem da je sve na ovim sajtovima suvo zlato, postavio sam ih zbog objektivnosti.

Dajte, objavite neke ruske sajtove, šta ih krijete :smeh1: pa da malo čitamo, upoređujemo.......:)

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, obi-wan рече

Pa rat je brate, jesi nekad cuo za neki drukciji rat? Ja nisam.

Za ovakvu javno izrečenu izjavu se u Moskvi ide u zatvor!

• Радостан 1

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bernard рече

Ok, ni ja ne verujem da je sve na ovim sajtovima suvo zlato, postavio sam ih zbog objektivnosti.

Dajte, objavite neke ruske sajtove, šta ih krijete :smeh1: pa da malo čitamo, upoređujemo.......:)

Ako objavim rusko ministarstvo odma` sam tibetanac, zato ne stavljam otud nista.
Ko `oce da gleda, naci ce sam, ima ga svuda. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

Ako objavim rusko ministarstvo odma` sam tibetanac, zato ne stavljam otud nista.
Ko `oce da gleda, naci ce sam, ima ga svuda. :)

Što si tibetanac?  Šta nije u redu? Na šta si mislio? 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, obi-wan рече

To nije ni izbliza tacno. Prosto neverovanto kako vas ekrani oblikuju, bez po muke.
To je prozaicno ime za siroke narodne mase, a 8 i vise godina unazad oni su se spremali za potpuni rat, terenski i ekonomski.

hmda... "bez po muke" 🤡

On 24.2.2022. at 11:06, obi-wan рече

"2005. смо дали војни одговор терористима на Кавказу, 2014. смо подржали Крим, 2015. смо погодили терористе у Сирији. Нисмо имали другог начина да се заштитимо. САДА ИСТА СТВАР – ОСТАЛИ СМО БЕЗ ИЗБОРА"

"С тим у вези, ОДЛУЧИО САМ ДА СПРОВОДИМ СПЕЦИЈАЛНУ ВОЈНУ ОПЕРАЦИЈУ."

"ЦИЉ ЈЕ ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЈА УКРАЈИНЕ, КАЖЊАВАЊЕ НАЦИСТА И ЗЛОЧИНАЦА."

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, obi-wan рече

Kako koji izvor, ne pisu svi, zavisi koga sve pratis.

Ради се о томе колико су натерани на повлачење, да ли мање, или више. По Русима Красни Лиман није пао, али се воде борбе. 

Није ово победа Украјине, али су Руси за кратко време изгубили територије за које су дуго гинули. Очигледно су их Украјинци преварили оним маневрима на југу, а овде је био главни удар.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Somboled рече

Kadirov, takodje povlaci sidro. U svojoj glasovnoj poruci na telegramu je kritikovao Rusku ofanzivu i optuzio Rusiju za lose rezultate i velike gubitke. Ne verujte meni, slusajte sta Kadirov sam kaze...

...

Evo poslusao sam, ruski razumem, kaze "ovo je bio strateski potreban potez". Ako znas sta to znaci.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

@Somboled

Inace, kad neko `oce da se satro povuce, on obavezno posalje u bitku neke od svojih najboljih.
A Ceceni su uopste poznati da se rado povlace.

...

Clip.jpg.f746de0bb9b33bde771a6620d5eb3ee9.jpg

...

Clip.jpg.bd462fa2cfd6e67fba28511867bb00c7.jpg

...

T.ME

🇷🇺🇺🇦 After the liberation of Mariupol, Severodonetsk, Lisichansk, Popasna and other cities occupied by the Ukrainian fascists, elite Chechen fighters went on a vacation provided...

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, sanja84 рече

Što si tibetanac?  Šta nije u redu? Na šta si mislio? 

To tie fraza. Jeri se racuna da je objektivno samo sto je zapadni izvor, ako stavis nesto od Basar Asada onda si rusofil.

Подели на овим сајтовима

Clip.jpg.1263927d25a0cbfb01492ca0daa05160.jpg

...

T.ME

🇷🇺🇺🇦 Report from the krasny Liman. The city is under the complete control of our troops.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sanja84 рече

@obi-wan pa šta je loše u tome biti rusofil. Mislila sam, da li je na forumu neka cenzura ili? 

Pa katsi rusofil, onda nisi nobles. Plus sto ja nisam rusofil, nego pravdofil, istinofil, i tako to.
Al` to ti je vec neka druga algebra, nie omiljena medju "realistima".

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Вукашин рече

Очигледно су их Украјинци преварили оним маневрима на југу

Jesu, sve se dime kol`ko su ih prevarili.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...