Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ne zbog dve vec zbog jedne , neonacisticke, majdanske politicke struje.

proukraijisnak struja nije neonacisticka, vec je imala saku neonacista u svojim politickim redovima ( a vise ih nema )

Ja bi cak rekao da majdan nije politicka struja. Politicka struja je u londonu i vashingtonu a majdanovci su topovsko meso zapada u gepolitickom ratu protiv rusije.

U pravu si. Isto su novorusi topovsko meso rusa u ratu protiv zapada. Tu cinjenicu nemoj da zaboravis. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zaharchenko dao ultimatum Ukrajini do sutra u 18:00 da pocnu povlaciti tesko naoruzanje i ako ne pocnu oni ce vratiti svoje naoruzanje na pozicije. Provociraju i napadaju, gadjaju Gorlovku...
"Ne razumem ukrajinsku vojnu komanda, traze 48 sati primirja... traziti nesto a dva krupna poraza su vec dobili... I reci cu otvoreno, uvazene ukrajinske vlasti, sudeci po karti spremite se za nove kotlove, ukoliko ne budete postovali Minski dogovor. Vasa armija nije sposobna ratovati.
Ukoliko ne zelite ziveti mirno, mi cemo vas nauciti."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

i posle novorusi su nesto bolji od ukrainaca..
Simbol na uniformi..

12805_10153667059563136_7933839106519014

(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153667059563136&set=pcb.10153667071178136&type=1&theater) izvor slike..

takozvani "kolovrat" paganski simbol.. asociran danas sa neopaganima.. ultranacionalisitckim pokretima... a neretko i nacistickim

otvoreno..

Cak se i poznat ruski NACI BEND zove kolovrat: http://en.wikipedia.org/wiki/Kolovrat_%28band%29

Ajde sad mi jos malo pricajte bajke kako su rusi neki tu branioci slobode.. a ukrainci skupina zlih nacista..( da se odmah ogradim obe strane su skupovi zlocinca kojim nije stalo ni do slobode ni do mira vec do vlastti... kad krenu baroni razni da me optuzuju za "branjenje jedne od strana)

komentar devojke koja je okacila sliku

Here's a battalion communist with the bust of lenin and a battalion nationalist with the theme song written with the characters Runic and the symbol of the wheel solar ( kolovrat slav )
All those who are fighting in the donbass for the same cause. Against a government that has been sold to nato and the eu.
But there are those who continues to not want to watch this and makes us the plots imaginative personalized. All these are fighting in battalions separated, but for the same cause. We are both red that nationalists.
There is to add, however, that all these are fighting for their land and not for the lgbt rights , legalisation of soft drugs and other stuff libertarian.

Klasican etatizam..... kakva vasa borba za slobodu.. ne zanosite se... sebe lazete ne mene.. i sa kom slobode.. unistima se lizu ti ljubitelji

Подели на овим сајтовима

Izvor slike?

okacio sam, ona devojka sa facebook i komentar sam iskopirao..

u pitanju je nek jedinica nekih komunista-pagana-nacionalista Oo

Подели на овим сајтовима

Па познато је да по правилу на фронт први трче све фини људи... :)

Casni posteni borci za slobodu....

Подели на овим сајтовима

proukraijisnak struja nije neonacisticka, vec je imala saku neonacista u svojim politickim redovima ( a vise ih nema )

U pravu si. Isto su novorusi topovsko meso rusa u ratu protiv zapada. Tu cinjenicu nemoj da zaboravis. :)

Sam predsednik ukrajine poroshenko je otvoreno deklarisao da je nacista Stepan Bandera heroj i da je njegov pokret UPA herojski i oslobodilacki. Stepan Bandera ti je ekvivalent Ante Pavelica a UPA ''ukrajinska povstanska armija'' je ekvivalent ustaskog pokreta.. Ovo nije stav samo poroshenka nego citave danasnje kijevske vlasti. Struja koja vlada u kijevu jeste neonacisticka ali nije proukrajinska. Novorusi nisu topovsko meso rusa, mnogo njih sebe smatraju etnickim ukrajincima i oce da oslobode svoju zemlju od neo nacista, dakle to su ukrajinski patrioti koji gledaju interes svoje zemlje a to sto su proruski nastrojeni je istorijska realnost.

Подели на овим сајтовима

Па познато је да по правилу на фронт први трче све фини људи... :)

Naravno zavisi sa koje strane fronta gledas ... ona strana koja se brani od zla je takva, sve najbolji i najvrednij trce prvi, puni su nam udzbenici takvih ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ukoliko ne zelite ziveti mirno, mi cemo vas nauciti."

Ovo je prava recenica ... isterace oni sejtana iz njih ako se sami ne smire  i puste ljude da zive u miru i spokojno ... siromasni ili bogati , lepi ili ruzni, zdravi ili bolesni ali spokojni i mirni ..

Подели на овим сајтовима

Pa odlicno, sada kada nemna tih razbojnika lepo da uspostave legitimitet od pre jurisa neonacista, da restartuju parlament, vrate predsednika i vlkadu , poniste sve odluke u medjuvremenu i procesuiraju odgovorne za izazivanje sukoba ...

I odmah rat gotov ...

Ali to se nece dogoditi jer u Kijevu ne postoji proukrajinska vec pronacisticka struja ..

Подели на овим сајтовима

i posle novorusi su nesto bolji od ukrainaca..

Simbol na uniformi..

12805_10153667059563136_7933839106519014

(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153667059563136&set=pcb.10153667071178136&type=1&theater) izvor slike..

takozvani "kolovrat" paganski simbol.. asociran danas sa neopaganima.. ultranacionalisitckim pokretima... a neretko i nacistickim

otvoreno..

To je ono sto ja planiram da istetoviram ...

Mene asocira na slovene, prastanovnike evrope i balkana, na moje pretke a ne na naciste ..

Подели на овим сајтовима

i posle novorusi su nesto bolji od ukrainaca.. Simbol na uniformi..

Ma to su neki paintball-aši, panslavisti, neo-pagani, di ti mogu da se suprostave Azovcima kojih ima na hiljade a neje logično da nacista udari na nacistu, kaj ne? To bi bio historijski poduhvat! Iskreno, od toliko snimaka na YT i raznih vesti, prvi put ih vidim, a i ove slike su šturi dokaz da se oni zaista naleze na frontu i bore protiv njihovih kolega Azovaca i Desnog sektora. Ne kažem da nema nacista u Rusiji, ima ih, ali da ratuju protiv svojih i to rame uz rame sa onim lenjinovcima i novorusima? Pa ovi bi ih smrvili, pojeli na spavanju. :D Pre će biti da igraju airsoft ili paintball u nekom predgrađu Moskve nego da se junački bore za majku Rusiju a protiv njihovih ideoloških kolega. :)

"Vrana vrani oči ne vadi."

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Stradanje dece Novorusije: Za rođendan slep, bez ruke i nogu

Vanja Voronov, dečak iz Šahtjorska kod Donjecka, u moskovskoj bolnici dočekao je 10. rođendan slep, bez desne ruke i obe noge. Vanja je žrtva zverstvovanja ukrajinske artiljerije i ne zna koliko ga još operacija čeka, ali iskreno veruje da će svet ponovo da ugleda i to onakav, kakvim ga je zapamtio do rata.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/478027/Stra.....uke-i-nogu

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...