Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Huntu cine demonizovani ljudi, koji su pod komandom vavilonskih aspida, koje ih i organizuju.

Brojnost im je odatle sto ima mnogo placenika, demonizovanih ljudi koji dolaze iz raznih drzava.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Huntu cine demonizovani ljudi, koji su pod komandom vavilonskih aspida, koje ih i organizuju.

Brojnost im je odatle sto ima mnogo placenika.

Питао сам кредибилне информције од стране ових што прате. Али хвала на мишљењу. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne brini nista dobio si tacan odgovor.

Nego nije mi jasno zasto ti moj odgovor smatras za minoran, jel sam te nesto do sad slagao pa mi ne verujes? Ajde seti se kad sam te to nesto slagao pa mi javi... ako i ima nesto sto mislis da sam te slagao onda otvori temu da vidimo i ostala misljenja, a ne samo tvoja, da procenimo jel laz.

Nego znas sta, pa i nepismeni ljudi znaju da ti odgovore na ta pitanja. Cak je i samim Amerikancima, pa i mnogim marincima jasno sta se desava, samo eto tebi nije jasno...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ne brini nista dobio si tacan odgovor.

Не сумњам уопште, ти не спваш ноћу као и Тесла, а Тесла је геније па си и ти. :)

Nego nije mi jasno zasto ti moj odgovor smatras za minoran, jel sam te nesto do sad slagao pa mi ne verujes? 

Зато што износиш шпекултивне, неаргументоване, непроверене информације. Генерлно ти не знаш ништа о томе што причш, већ си прихватио прву ствар коју си чуо која ти се свиђа и то зовеш - твојим осећајем.

Ниси слгао ништ али си изнео милион нетачних тврдњи. И исто толико оних које не могу да се провере али су вероватно нетачне. 

Подели на овим сајтовима

Jeste cak imam i trece oko... casopise koje sam pre sto godina uzo gomilu od druga i evo do dan danas ih nisam ni prelistao, nego stoje za potpalu, dobro si me podsetio :D

Подели на овим сајтовима

Зато што износиш шпекултивне, неаргументоване, непроверене информације. Генерлно ти не знаш ништа о томе што причш, већ си прихватио прву ствар коју си чуо која ти се свиђа и то зовеш - твојим осећајем.

Ниси слгао ништ али си изнео милион нетачних тврдњи. И исто толико оних које не могу да се провере али су вероватно нетачне. 

A sto za promenu ne uzmes da kazes da su verovatno tacne, a ne verovatno netacne? Kakva je to odbojnost, odakle ti to?

Aha sad si otvorio mapu, to je zato sto si bivao napadan i sad nikome nista ne verujes... menjaj to, ja sam ti prijatelj, kad si sa mnom u drustvu ne moze ti niko nista :good2:  :))

al dobro, znas sta uvek mozemo da dobijemo batine al to nije nista strasno, od batina se raste :0102_laugh:

PS: nisam spavao od juce popodne, a sad povezi 2 i 2 :))

Подели на овим сајтовима

F8CE146F-C2B5-419A-8A33-CB0B4C78A440_mw1

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

A sto za promenu ne uzmes da kazes da su verovatno tacne, a ne verovatno netacne? Kakva je to odbojnost, odakle ti to?

Ја могу д измем д је вероватно тачно да египћни нису саградили свингу него атлантиђани. Јер ето нема довољно доказа о египатској градњи сфинге. Али ме је исксутво научило да у већини случјева такве информције врло вероватно - нетачне. 

to je zato sto si bivao napadan i sad nikome nista ne verujes... menjaj to, ja sam ti prijatelj, kad si sa mnom u drustvu ne moze ti niko nista

Не него једноставно теоретичари звере и псеудо научници износе информације које су вероватно нетачне, јер су се често испоставиле нетачне. Просто идем методом вероватноће и окаамовом оштрицом када је у питњу мој суд о твојим информацијама.

Подели на овим сајтовима

Ne znam samo gde ti tu vidis teoriju zavere, pa kazem ti i nepismenom seljaku je jasno ko to radi, al eto tebi nije jasno, pitao si i dobio si odgovor, a sad sto nisi zadovoljan odgovorom to je nesto drugo. Za promenu citaj beletristiku i neku epsku/naucnu fantastiku umesto tih suvoparnih telesnorazumskih stiva. Aj necu vise da se nastavljam (spamujem), ti ako imas nesto cime ces da demantujes moja pisanja, bilo koja, otvori novu temu.

Подели на овим сајтовима

Ne znam samo gde ti tu vidis teoriju zavere, pa kazem ti i nepismenom seljaku je jasno ko to radi, al eto tebi nije jasno, pitao si i dobio si odgovor, a sad sto nisi zadovoljan sa odgovorom to je nesto drugo.

Неписменом сељаку је и Вучић био добар избор. 

И Милошевић

И Тито..

И  да ти не набрајам. Оно што је поента код овог Украјинског рата је да се не зна тачно ко пије и ко плаћа. 

Једни причају једну причу, други другу, обе стрне су лажови са покрићем, дакле не знаш коме можеш да верујеш 

Код неписменог сељака се слажем без поговора само по питању једне ствари, његове њиве.

Подели на овим сајтовима

И  да ти не набрајам. Оно што је поента код овог Украјинског рата је да се не зна тачно ко пије и ко плаћа. 

Једни причају једну причу, други другу, обе стрне су лажови са покрићем, дакле не знаш коме можеш да верујеш 

Istinu od lazi ces uvek da razlucis time sto ces da obratis paznju na to ko napada, a ko se brani, eto to ti je prost postulat.

Подели на овим сајтовима

Istinu od lazi ces uvek da razlucis time sto ces da obratis paznju na to ko napada, a ko se brani, eto to ti je prost postulat.

Није то постулат то је глупост који могу да ти демаантујем на личном примеру.

Мувао је једну цуру. Она имла дечка, и имала још једног типа са стране. Поред мене сам сазнао да је убцила и четвртог у комбинаацију.

Ја см се изнервирао, отерао је, позвао тог лик са стрне(првог) да му кажем да се доваћа и са још некима.

Тај лик са стране је питао, и одбацио моју тврдњ - . од ње покупио да см је ја мувао и добио шут кааарту, и да не постоји нико сем њега и њеног дечка, са којим ће наводно да раскине.

Ја сам напао и говорио истину, она се бранила и говорил лаж.

Прост доказ из живота д ти је метод непоуздан. Да је веровао мени, који сам "нападао" после не би ударио дупетом о лед ко што јесте. 

Срби мрзе нато, Свако оће да верује оно што хоће. Срби јер мрзе нато хоће д верују да је нато увек злочинац. Уз то воле Русију. Оће да верују да је Русија испрвна. Нормално да ће већина Срба д верује Русији.

Са друге стране украинци, воле Еу али мрзе Русију. Итд.

Дакле не можеш никоме од њих да верујеш на реч. 

Подели на овим сајтовима

Otvori novu temu.

Подели на овим сајтовима

@dmsrbija

Za postavljene slike obavezan je izvor, to nemojte da zaboravljate...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

16:10 Власти Луганска говоре о хуманитарној катастрофи Луганск се налази на граници хуманитарне катастрофе, саопштено је у градској влади. У граду нема струје, воде, комуникација, при крају су залихе хране и лекова.

У Луганску нема бензина, дизел горива ни гаса. Нема горива ни за кола хитне помоћи, спасилачких служби и МВС, као ни за градски превоз, камионе за испоруку хлеба и хране, кажу у градској управи.

У прекиду је и железнички саобраћај, па је немогуће напустити град, јер кијевске власти нису обезбедиле хуманитарни коридор.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...