Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Inteligentan si decko, pogledaj gif ponovo.

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Док је Слоба слао и помоћ и шта год и захваљујући свему томе данас имамо Р. Српску.

Tebi crveno bas milo,pa bi glorifikovao tog kvislinga.Srpska je njegovim potpisom osakacena,RSK nestala ,KiM okupirale strane trupe.Nista mu nije oprosteno i ostace upamcen kao diktator koji je ignorisao obavezu da brani RSK I RS ,sto je bilo i sporazumno parafirano.Zapravo taj magarac je manipulisao narodom uz pomoc lazne nacionalne ideologije da bi utemeljio svoju visedecenijsku politicku nadmoc u Srbiji.

Подели на овим сајтовима

Tebi crveno bas milo,pa bi glorifikovao tog kvislinga.Srpska je njegovim potpisom osakacena,RSK nestala ,KiM okupirale strane trupe.Nista mu nije oprosteno i ostace upamcen kao diktator koji je ignorisao obavezu da brani RSK I RS ,sto je bilo i sporazumno parafirano.Zapravo taj magarac je manipulisao narodom uz pomoc lazne nacionalne ideologije da bi utemeljio svoju visedecenijsku politicku nadmoc u Srbiji.

И сад пореди тог "магарца" са Путином кога наши националисти толико обожавају и у небеса ваздижу и видећеш да је Слоба био за 10 у главу у односу на Путина који није прстом мрднуо за Русе у Украјини.

Па се онда запитај ко је ту заиста магарац.

Преко Дрински Срби би прошли управо онако како сад пролазе Руси у Украјини да је на место Слобе био неко други, неко од жутих. А запад би једнако вршио притисак на Србију, као што сад врши на Русију. С тим што Русија поред све своје војне силе, људства специјалаца, логистике, није ништа урадила за те Русе у Украјини, евентуално да је послала неких 200 специјалаца на терен чисто као извидницу.

Кад поредиш то са оним што је урадила Србија за преко Дринске Србе јасно је да смо ми у куд и камо горој позицији урадили далеко више а управо Слоба је тад био председник. Па чак и један Маџар Михаљ Кертес је више урадио за преко дринске Србе него Путин за Украјинске Русе.

Глорификовао квислинга и црвено ми мило???

Свашта бих ти рекао али моје лепо аустроугарско воспитаније ми то не дозвољава.

Подели на овим сајтовима

Агресија нешто нижег интензитета.

Ма него шта, шта је друго? :)

Етнички конфликт у Украјини је непостојећи, све што се дешава је резултат субверзија, активности и подвала руске државе.  То што није отворено војни и што није у потпуности као Други светски рат, не значи да рат не постоји.

И не помињи ону сотону, свега ти...

Ма није брате тако, немају тамо Руси можда 200 специјалаца из Русије. То је класичан унутар једне државе грађански рат. У односу на логистику коју запад пружа Украјинцима то није ништа. Приватна америчка војска, обучени неонацисти у пољској, плаћени пси рата, ЦИА на терену...итд, ајде да се не лажемо.

Етнички конфликт и те како постоји. Веће су језичке разлике између украјинског и руског него између српског и хрватског језика.

Верски сукоб исто постоји, не између римокатолика и православних него између православних расколника и православних под московском патријаршијом.

Шта рећи на субверзију пољске државе која је месецима обучавала неонацисте за оно што сад раде по Украјини? То не спомињеш, зашто?

То што није отворени сукоб између Руске државе и Украјине јесте само зато што Путин не мари низашта друго осим за бизнис. Да је он националиста онакав каквим га овде код нас представљају он би звекно по Украјини барем онолико колико је Слоба по Босни и Вуковару.

Подели на овим сајтовима

Преко Дрински Срби би прошли управо онако како сад пролазе Руси у Украјини да је на место Слобе био неко други, неко од жутих. А запад би једнако вршио притисак на Србију, као што сад врши на Русију. С тим што Русија поред све своје војне силе , људства специјалаца , логистике, није ништа урадила за те Русе у Украјини, евентуално да је послала неких 200 специјалаца на терен чисто као извидницу.

Кад поредиш то са оним што је урадила Србија за преко Дринске Србе јасно је да смо ми у куд и камо горој позицији урадили далеко више а управо Слоба је тад био председник. Па чак и један Маџар Михаљ Кертес је више урадио за преко дринске Србе него Путин за Украјинске Русе.

Kakav si ti demagog.Ipsada da je Slobo jos i bio heroj i najbolje moguce resenje za Srpski narod tokom devedesetih,koji osim sto je imao apsolutnu vojnu nadmoc nad ostalim ex -yu republikama,s'obzirom da je nasledio veliki deo nauruzanja i ljudstsva 4-te evrospke armije u to vreme,izmanipulisao je narod nacionalnim ciljevima,pritom  ne reagujuci  vojno,ekonomski,ni  politicki .Srbi u Krajini su deo  dogovora migracija stanovnistva.Sta bi bilo recimo da je Vojislav Seselj bio predsednik u to vreme,ko bi bolje doneo interesu Srpskog nacionalizma i prekodrinskih Srba.Videli smo svi tu"milosevicevu brigu o prekodrinskim Srbima '95-te ,kad je mirno reagovao na pad RSK.

Rusija ce sigurno braniti interese svog naroda na teritoriji Ukrajine,i sam si svestan da je sve ovo iscenirano  pod tezom da se Rusija uvuce u rat i pri tom se okrivi kao potencijalna pretnja Evropi i markira kao agresorska fasisticka sila sa Istoka koju treba  zaustaviti,a posle toga staviti pod kontrolu.Ima dosta slicnosti sa ratovima na Balkanu tokom devedesetih.Medjutim,ono sto ce sigurno razlikovati Rusiju od SRJ,i Putina od Zlobe,je da ce Rusija odreagovati novim aneksijama sadasnjih Ukrajinskih teritorja kad bude povoljan momenat da se to uradi bez posledica po Imperiju.Novim metodama,aneksijom Krima,Putin je jasno pokazao kako se stiti interes sopstvenog naroda.

Подели на овим сајтовима

11:50  Самоодбрана Доњецке области ослободила све задржане посматраче ОЕБС-а - Снаге самоодбране Доњецке области пустиле су све задржане протекле недеље посматраче ОЕБС-а, изјавио је „народни градоначелник“ Славјанска Вјачеслав Пономарјов.

Раније је МУП Украјине саопштио да су посматраче ОЕБС-а зробиле снаге Самоодбране. Амбасадор РФ при УН Виталиј Чуркин, рекао је са друге стране, да одговорност за безбедност посматрача сносе они који су их позвали.

Група од четири посматрача ОЕБС-а задржана је у Луганској области 26. маја. Припадници самоодбране осумњичили су за шпијунажу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

facenew22222222

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Србија ће морати да се приближи ставовима ЕУ у осуди Русије, због анексије Крима. Истовремено, мораће предано да
ради на нормализацији односа са Косовом.

http://www.beta.rs/?tip=article&kategorija=vestidana&ida=3074581&id=&ime=

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Србија ће морати да се приближи ставовима ЕУ у осуди Русије, због анексије Крима. Истовремено, мораће предано да

ради на нормализацији односа са Косовом.

http://www.beta.rs/?tip=article&kategorija=vestidana&ida=3074581&id=&ime=

Da, na zalost Srbija ce jos jednom pokazati svoju poltronsku ulogu u geopolitici i pokazati da je politicki nezrela i  suicidna.Karta neutralnosti je istrosena,ocigledno da ce morati pristupiti jednom bloku,sta vredi sto je Srpski narod naklonjeniju Rusiji,kad su predstavnici naroda i vlasti kvislinski raspolozeni za marionetske uluge koje im se dodljuju zarad prijema u nebitne Evropske asocijacije.

Подели на овим сајтовима

па какве има везе што људи страдају тамо негде на истоку Европе. не разумем твоју поенту.

и не видим како је то ''опасно''. за кога је опасно? за нас на форуму?

Теби можда све једно ако страдају људи далеко од тебе, мени није. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

,sta vredi sto je Srpski narod naklonjeniju Rusiji,kad su predstavnici naroda i vlasti kvislinski raspolozeni za marionetske uluge koje im se dodljuju zarad prijema u nebitne Evropske asocijacije.

па што је српски народ дао апсолутну подршку таквој политици на изборима? што странке које не гурају ту причу нису ни цензус прешле? нису само наши политичари незрели, изгледа да је и народ исти такав, невезано за ову тему.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...