Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Хунтине трупе упале у Красносрмијск... Заузели бирачка места и однели гласачке листиће...

Објављено је да је комисија успела да однесе и сакрије гласачки материјал пре него су хунтини бојовници заузели зграду. Чим су примећени на прилазу граду људи су знали шта се спрема и обавестили су комисију. Преко 70% људи је гласало до доласка хунтиних трупа...

Подели на овим сајтовима

Да будем искрен, очекивао сам да се референдум искористи за масовне нападе на цивиле. Ово је за сада још добро...

Подели на овим сајтовима

Интернетом се шире вести да је Олег Лјашко ухваћен код Маријупоља... Вест није потврђена...

На фејбук профилу Олега Лјашка стоји објава да је вест лажна...

Подели на овим сајтовима

Због опасности од напада фашиста у Маријупољу су затворена гласачка места. Гласало је преко 70% грађана. Људи су обавештени да се склоне кућама, а материјал је однесен на безбедно место...

Подели на овим сајтовима

Да будем искрен, очекивао сам да се референдум искористи за масовне нападе на цивиле. Ово је за сада још добро...

Словени...шташ, нису они толико позападњачени као ми и Хрвати. Кад нас би то било за очекивати јер смо вековима под утјецајем лукавијех латина и грка и немаца и французла и енглеза и уопште ми смо стари јевропејски народ , а ови Словени на истоку и кад зло чине, чине то на дечији начин, све им је на дечијем нивоу.

И онда неко очекује да се та "деца" успешно супротставе западној лукавој и препреденој цивилизацији...мислим који трип!

Подели на овим сајтовима

BnXApEICcAIdx0j.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BnXApEICcAIdx0j.jpg

BnXBt7VCUAAmYih.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BnXBt7VCUAAmYih.jpg

После заузимања зграде у Красноармијску у којој се одражавало гласање на референдуму, народ почео да се окупља и окружио зграду. Ххунтини бојовници се затворили у зграду...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...