Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Bože hoće li zavladat mir toj zemlji!

Nema zemlje u kojoj mogu da vladaju mir i nacisti istovremeno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

16.40 - Високи европски посредник у источној Украјини Марк Едерингтон састао се са проруским градоначелником Славјанска.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Na vestima javili da je Bajden u Kijevu a da Rusija upozorava Ukrajinu da se ne pridrzava sporazuma.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Вашингтон игнорише Тимошенкову

Јулија Тимошенко отказала планирану посету САД пошто нико од конгресмена није био спреман да се са њом састане. Протекла ноћ у Славјанску је била мирна а улице празне, пошто је у поноћ ступио на снагу полицијски час.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/Свет/1579678/Вашингтон+игнорише+Тимошенкову.html

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Међународни институт за социологију из Кијева објавио је априлско истраживање јавног мњења на истоку и југу Украјине, и већина (71% тог "јавног мнења") се определила да становништво које говори руским језиком није угрожено.

Подели на овим сајтовима

Значи Јужни ток је практично завршен.  :)

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Није све баш црно-бело.  :unbelieveble:

Био или не припадник Десног Сектора ово је најблаже речено довођење у опасност његовог живота:

youtu.be/9Gqipes0kHI

Бацање момка са моста у воду...

Приметила сам да не постављаш узнемирујуће снимке, пример нациста (десни сектор) који убијају полицајца у  присуству његове супруге.  Црње не може.

Не бих им пресудила у трену.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta je Romejac hteo da kaže. To su ukrajinski fašisti bacili dečaka sa mosta. Dečak je verovatno ruske nacionalnosti.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ne znam šta je Romejac hteo da kaže. To su ukrajinski fašisti bacili dečaka sa mosta. Dečak je verovatno ruske nacionalnosti.

Мислим да је хтео да каже да је црно, а ја сам хтела да кажем да није бело али не и најцрње у поређењу са...

УПОЗОРЕЊЕ! Снимак садржи изузетно узнемиравајуће сцене и није препоручњив особама које су млађе од 18 година и које не подносе насиље!

http://www.crveneberetke.com/uznemirujuci-snimak-nacisti-u-ukrajini-ubijaju-muskarca-u-prisustvu-njegove-supruge/

Ромејац избегава да поставља снимке фашиста онакви какви су! Бацање са моста може свака будала.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

youtu.be/9Gqipes0kHI   Бацање момка са моста у воду...

Ужас је и чињеница - да би одгледали овај видео на Јутјубу, морате преходно погледати рекламу у трајању од 20 секунди?!?!

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Мислим да је хтео да каже да је црно, а ја сам хтела да кажем да није бело али не и најцрње у поређењу са...

УПОЗОРЕЊЕ! Снимак садржи изузетно узнемиравајуће сцене и није препоручњив особама које су млађе од 18 година и које не подносе насиље!

http://www.crveneberetke.com/uznemirujuci-snimak-nacisti-u-ukrajini-ubijaju-muskarca-u-prisustvu-njegove-supruge/

Ромејац избегава да поставља снимке фашиста онакви какви су! Бацање са моста може свака будала.

Снимак о коме говориш избегао сам да поставим из разлога што ми је изгледао сумњив.

https://www.pouke.org/forum/topic/31957-kriza-u-ukrajini-neredi-u-kijevu-rt/?p=1081315

Касније сам нашао упозорење да је снимак лажан. Упозорење о лажном снимку је било управо од антихунтиних активиста. Јер је циљ изгледа био да се снимком подигне паника код становништва на југу и истоку и да онда снимак кружи медијима да га људи виде, па после да руси буду оптужени да су они покушали да подметну лажни снимак. На срећу нису се упецали. Били су довољно паметни да прозру шта се хтело са овим снимком.

Обратити пажњу на врат особе коју наводно кољу. Изгледа као да је од гуме.

Подели на овим сајтовима

Снимак о коме говориш избегао сам да поставим из разлога што ми је изгледао сумњив.

https://www.pouke.org/forum/topic/31957-kriza-u-ukrajini-neredi-u-kijevu-rt/?p=1081315

Касније сам нашао упозорење да је снимак лажан. Упозорење о лажном снимку је било управо од антихунтиних активиста. Јер је циљ изгледа био да се снимком подигне паника код становништва на југу и истоку и да онда снимак кружи медијима да га људи виде, па после да руси буду оптужени да су они покушали да подметну лажни снимак. На срећу нису се упецали. Били су довољно паметни да прозру шта се хтело са овим снимком.

Обратити пажњу на врат особе коју наводно кољу. Изгледа као да је од гуме.

Где се може прочитати упозорење о ,,лажном снимку"? Тврдиш да је снимак лажан?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...