Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

10154930_10151969543406417_1235384552_n.

Јулија: Ми ћемо вратити Крим

Путин: Крим сте већ вратили, Сада вратите Југ и Исток

Подели на овим сајтовима

16.05 - Телефонски разговори Путина и Меркелове били су "злата вредни", упркос разликама, рекао Дмитриј Песков. Путин жели да одржи честе, "затегнуте али конструктивне" контакте с Меркеловом, каже Песков.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ти их браниш као да они својим захтевима нису донели довољно штете... 

Поред тога претпостављаш да ја на неки начин подржавам то расипничко понашање влада разних држава које сада грцају у дуговима. Да је ММФ био иоле поштен и да им је било стало до тога да истински помогну још пре 10 и више година би јавно (на сва звона), упозоравали свет да је расипничко понашање многобројних влада пут у пропаст и опште сиромаштво!

Украјини нуде више милијарди долара које им неће бити од велике помоћи, већ ће само привремено запушити тек неке рупе и омогућити пучистима да се како тако одрже на власти.

Gresis jednu stvar, ne branim ja MMF vec upucujem na pravog krivca. Drzava uzmu kredit od njih, a pritom narod koji poveruje nemogucim politickim obecanjima poltiicara.. dakle produkt uzimanja tog kredita je neodgovorno biranje politicara i neodgovorno ponasanje politicara.

Bez toga nema ni neodgovornog kredita. 

A MMF ce se ponasati u skladu sa svojim interesom, koji ti nekad ide u korist, nekad ne ide. Ali to moze samo narod da odluci, ekonomskom edukacijom. 

Mada MMFu generlano ne odgovara da dovodi drzave do siromastva, jer to znaci nista od njihovih para nazad. Oni uglavnom daju program oporavka uz kredit, program koji bi ti pomogao da povratis pare. Problem je sto drzave ne ispostuju te programe, kao sto mi naprimer nismo otpostavali, a ni grci. A verovatno nece ni ukrajinci.

MI smo uzeli kredit od MMF, uz preporuku - nemojte neodgovrno da trosite, smanjite javni sektor. A mi smo povecavali javni sektor, i sada smo u poziciji da nam trebaju jaci krediti. Nadama se da ti je to jasno...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ti ne razumes kako to sve funkcionise, mislis da znas, a pojma nemas.

Ali, strpljenje je vrlina... :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ti ne razumes kako to sve funkcionise, mislis da znas, a pojma nemas.

Ali, strpljenje je vrlina... :D

Sta cu, ogranicen sam zemaljskom logikom, ja samo umem da citam, nisam prorocica iz delfija da mi bozanstva salju vizije

:))  :))

Mada funkcionise ovako, socijalista obeca! povecacu broj zaposlenih! Ljudi se prime - pa ga izglasaju. Uvede josh birokratija i josh radnih mesta u birokratiji, digne kredit da bi im placao plate, podigne poreze da bi morao da finasira kredit, optereti privredu i onda se "zakopa" tim kreditom. Ali prica ljudima kako je povecao broj zaposlenih. 

Eto tako ja razmisljam. Tako islo kod nas, galsali smo tadica socidemokratu, gasamo SPS sociodemokrate, glasamo krkobabica leve centriste, glasamo palmu sociodemokratu, glasamo vucica sociodemokratu, glasamo djilasa socio demokratu i onda se cudimo sto nemamo pare da vratimo MMF-u i sto se pozamljujemo. 

Pa da platimo sve te socijalne programe, i ta genijalan resenja koja pruzaju centristi i sociodemokrate. 

Подели на овим сајтовима

Sta cu, ogranicen sam zemaljskom logikom, ja samo umem da citam, nisam prorocica iz delfija da mi bozanstva salju vizije  :))  :))

:)):)) :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

19.20 - Почео састанак министара спољних послова САД и Русије, Џона Керија и Сергеја Лаврова, јавља АП.

Lavrov-Keri.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

19.20 - Почео састанак министара спољних послова САД и Русије, Џона Керија и Сергеја Лаврова, јавља АП.

Lavrov-Keri.jpg

I sad ce oni tu shatro da postignu neki dogovori, i komplet prica - tresla se gora rodio se mis.

Ne moze poslovni partneri da se posvadjaju oko neisplative stvari, to je samo prica za publiku. 

Подели на овим сајтовима

20.50 - У Одеси се сукобили проруски и проевропски демонстранти. Полиција спречила веће сукобе, преноси Глас Русије.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

21:31 - UKRAJINA POVEĆAVA VOJNI BUDžET ZA 15,6 ODSTO

Ukrajina će u 2014. godini povećati rashode za odbranu i bezbednost za 15,6 odsto u odnosu na prošlu godinu, odnosno iznosiće 45,5 milijardi grivni (4,26 milijardi dolara) ili 3 odsto BDP, rečeno je u ministarstvu finansija.

Za odbranu je dodatno izdvojeno još 6,9 milijardi grivni (642 miliona dolara), u rezervnom fondu, tako da će ukupni rashodi iznositi 4,9 milijardi dolara ili 3,4 odsto BDP.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...