Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Jok, samo da ste nerealni kao i uvek. ;)

Super je kritkovati nacizam, prisutan medju pobunom sasvim drugo optuzivati komplet pobunu kao da su je izveli i sproveli samo neki nacisti.

Ja samo pricam sta vidim ovde od dobrog dela ucesnika.

A to je da ukrainsku pobunu opisiju kao "nacisticku" i vladu kao "nacisticku" itd..

Ma jok bre, deca cveca ... Prave hipi komunu u parlamentu Kijeva...

Pevaju pesme od Lenona i pozdravljaju se sa peace brothers...

Poceli i jointe da dele poslanicima...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A gde si ti to tacno video ovde na forumu?

Zbog ovakvih kleveta na sagovornike leteo bi kao kofer sa mnogih drugih foruma, i to poodavno...

Obi da li si namerno izostavio dodatak koji sam napisao ? " Ukrajinci nacisti, tj. svi oni koji ne misle da je pripajanje Krima Rusiji dobro"

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Obi da li si namerno izostavio dodatak koji sam napisao ? " Ukrajinci nacisti, tj. svi oni koji ne misle da je pripajanje Krima Rusiji dobro"

Ti mislis da svi koji ne misle da je pripajanje rusiji dobro da su nacisti?

Подели на овим сајтовима

Ja lepo pitam `de si ti to video na forumu?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Svasta bre s tobom... samo zlonamernom ili totalno glupom coveku moze da prodje ovakva recenica, a ti glup nisi...

Obi on je preneo svoj utisak , na neki način ti je postavio pitanje :( Ajde objasni nam zašto se toliko insistira na nacistima u Ukrajini, ono što sam pratio malo o tome na tv od kad se pojavilo je da su to sporadični slučajevi, na nekim mestima ( ne ulazim uopšte u priču da li ih je platio zapad to me ne zanima i to  nije važno)

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Ti mislis da svi koji ne misle da je pripajanje rusiji dobro da su nacisti?

Kada sam ja to rekao ?? Mi govorimo o pojedinačnim slučajevima pojave nacista u nekim delovima Ukrajine, ali ovde se u komentarima insinuira da su svi oni koji se bore za Ukrajinu, koji dakle nisu stali na rusku stranu, povezani sa nacizmom. Sad o tome raspravljamo, jer po svemu sudeći nisam jedini koji je primetio takvu pojavu na forumu.... vidim ima još prigovora...

Подели на овим сајтовима

Obi on je preneo svoj utisak , na neki način ti je postavio pitanje :( Ajde objasni nam zašto se toliko insistira na nacistima u Ukrajini, ono što sam pratio malo o tome na tv od kad se pojavilo je da su to sporadični slučajevi, na nekim mestima ( ne ulazim uopšte u priču da li ih je platio zapad to me ne zanima i to nije važno)

Pa insistira se jer su trenutno jedina vlada na planeti sa nacistima u njihovim redovima.

I sta se tebi tu ne dopada? Sto se insistira na tome? Pa mora da se vodi racuna o tim govedima. Inace mogu gadan zijan da naprave...

Znaci... Nisu svi ukrajinci nacisti ali jeste nelegalna vlada nacisticka ... I ja insistiram na tome....

:))

Подели на овим сајтовима

Kada sam ja to rekao ?? Mi govorimo o pojedinačnim slučajevima pojave nacista u nekim delovima Ukrajine, ali ovde se u komentarima insinuira da su svi oni koji se bore za Ukrajinu, koji dakle nisu stali na rusku stranu, povezani sa nacizmom. Sad o tome raspravljamo, jer po svemu sudeći nisam jedini koji je primetio takvu pojavu na forumu.... vidim ima još prigovora...

Nacisti su oni koji recimo zabranjuju ruski jezik a ne oni koji se bore za ukrajinu. Jer se ta stoka bori obicno "protiv" a ne "za" te stoga ti nemoj da amnestiras i podrzavas naciste u Ukrajini.

Подели на овим сајтовима

objasni nam zašto se toliko insistira na nacistima u Ukrajini, ono što sam pratio malo o tome na tv od kad se pojavilo je da su to sporadični slučajevi, na nekim mestima

Kakav neverovatan bezobrazluk. Na 300+ strana mi pricamo o sporadicnim slucajevima?!

S tobom nema vise sta da se prica ovde...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dodatak samo na ono o gašenju struje na Krimu, tj. delimičnoj obustavi električne energije. Setio sam se pre koji dan sam sedeći u kaficu sa drugarima u pozadini čuo sa tv da je Rusija izvršila dopunu gasa Krimu , dovukla agregate i sl. , dakle Rusija je razume se znala sa čim može da se suoči, u tom smislu je ovo što se sad pojavljuje na tv o energetskoj ugroženosti Krima verovatno deo propagande ali ne iskjučujem opet....

Jedno je u celoj priči sigurno, Rusija je ovaj put, tj. prvi put u modernoj istoriji dobila jedan medijski rat i tu joj skidam kapu, potpuno je uspela svoju propagandu raširiti po svetu, tako da je slaba vajda bila i sa CNN i sa BBC, Rusi su ovaj put nadmoćni i vidi se da sve rade prema ranije utvrdjenim planovima, dakle naučili su se, ispekli su zanat od zapada i stvarno im treba odati priznanje.

Подели на овим сајтовима

Слике пре свега другог показују колико је Украјина подељена. За једне је светица за друге ђавољи слуга...

Јулију пореде са Хитлером...

1982274_675717539151380_944132876_n.jpg

1013800_675717625818038_295165200_n.jpg

Подели на овим сајтовима

У Украјини не прогоне оне који мисле другачије... То је путинова пропаганда... 

Ukraine does not have fascism. Only freedom of speech and expression. There's no fascism. It's all Putin's propaganda. You have the right to wear the EU flag. But for the Russian flag they will kill you. Even if you're just passing nearby

Подели на овим сајтовима

8.30 - Обама: Упркос руској анексији Крима, не видим Европу као бојно поље између Истока и Запада. Путин треба да разуме економске и политичке последице његових акција у Украјини, каже амерички председник.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

08:50     Крим добија статус специјалне економске зоне - Руска влада намерава да Криму додели статус специјалне еконоске зоне и у ту сврху направи посебан федерални програм за његов развој, пише лист Ведомости.

Кримска специјална економска зона биће слична калињинградској зони. Становници калињинградске економске зоне током првих шест година ослобођени су плаћања пореза на доходак и имовину, и за њих не важи обавезна продаја дела девизног профита.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...