Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Револуционарна правда:

Подмладак мајдановаца упућује ултиматум главном лекару дечије болнице у Виници Татјани Антонец да поднесе оставку на чланство у партији Региона или ће је стићи РЕВОЛУЦИОНАРНА ПРАВДА!

Група тинејџера, активиста мајдана из такозваног "Народног Парламента" зауставила је докторку испред болнице и захтевали од ње да јој прочитају решење "Народног Суда" у којем је докторка оптужена да није напустила партију Региона током револуције и да је стога уплетена у "злочин против украјинског народа".

Захтевали су од ње да добровољно напусти службу (у болници). Она им је одговорила да њена позиција није државна служба и да она одговара по професионалним критеријумима, а да у Украјини не постоји закон о лустрацији, те да она не намерава да испуни захтеве мајдановаца.

Принуђени смо да вам упутимо ултиматум: До 19. марта у 16:30 чекамо  да објавите да напуштате дужност. У супротном ми ћемо деловати строго у складу са законима украјинске националне револуције - упозорио ју је вођа групе по имену Јуриј Хорт.

http://www.politnavigator.net/maloletki-majjdanovcy-postavili-ultimatum-glavvrachu-detskojj-bolnicy-uvolitsya-za-chlenstvo-v-partii-regionov-ili-ee-nastignet-revolyucionnaya-kara-video.html

Балавци, уместо да седе кући и уче, узели да соле памет угледној госпођи! Како их није срамота! 

Подели на овим сајтовима

Sad će i Srbija (mora).

Уколико нам траже такве глупости ми треба одмах да прекинемо сваку сарадњу са ЕУ.

Али не верујем да морамо.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Уколико нам траже такве глупости ми треба одмах да прекинемо сваку сарадњу са ЕУ.

Али не верујем да морамо.

Наравно...ова влада ће у том случуају обавезно прекинути сарадњу са ЕУ.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Милов мозак је као машина - покреће га механизам са унутрашњим сагоревањем.

Подели на овим сајтовима

Наравно...ова влада ће у том случуају обавезно прекинути сарадњу са ЕУ.

Cisto da te podsetim da je to vlada koju si onomad podrzavao. ;)

Just sayin.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

У центру Кијева...

http://youtu.be/TtyOSnX8ebU

После дојаве да је проваљено у канцеларије полиција дошла на лице места и нападнута од стране маскираних мајдановаца.

Маскирани клинац каже - Ми смо људи украјинци и ми штитимо своју земљу...

Подели на овим сајтовима

Група за европско: Русија и Црна Гора заједно.

Све вам је јасно колико је Мило зависан од страног фактора кад је ово урадио. Гори му под ногама. И управо је ово показатељ западне демократије - Црна Гора је на сваки начин жељела да побјегне од те страшне Србије и то је урадила на референдуму, а кад Крим исто уради онда... Не могу од смијеха ни да изговорим. И на следећим изборима ће му опет омогућити да краде.

Мислим да се Вучић неће мијешати по овом питању. И онда кад су почели нереди су рекли да их то не интересује и да имају паметнија посла. Тако да је најбоље и сад да се не оглашавају.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Cisto da te podsetim da je to vlada koju si onomad podrzavao. ;)

Just sayin.

Јел? Лажуцкаш помало, дете...као да те је Веља Илић правио.   ;)

Ако је неко против Слобе и жутих који су донели пропаст Србији, ако је неко против Коштунице у чије време је највећи број генерала испоручен Хагу и у чије време је била такође велика пљачка, ако неко не мирише све остале тадашње и садашње, увек исте и ротирајуће политичке субјекте који су се на један или други начин показали као пошаст по ову државу и народ те, сходно томе, жели промене, притом тврдећи да ћемо видети како ће и шта бити под новима, надајући се ( а не експлицитно и непобитно тврдећи да ће бити тако!) да ће можда бити боље, то онда засигурно значи да ниси аутоматски присталица одређене партије, већ да се са позиција обичног човека и његових жеља, само надаш бољем...а ако нема тог бољег,онда наступа моје пљување и жеља да што пре нестану...једном ли на политичкој сцени не покажеш оно што треба, већ покажеш супротно, терај се у три лепе! Тако то иде код мене...немој своју логику, начин размишљања и живота пресликавати на другог...није то у реду, а и не интересују ме такве, мо пом мишљењу, морално и логички не баш дубоке тврдње, искрено речено. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...