Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Hahahahah. 

Komedija sa TV Bastiljom Velikog Vođe u Kremlju i sa vama ovde :D

Ključno pitanje u ovoj situaciji je da li mu je Služba samo platila ili su mu rekli da će poubijati i njega i celu mu porodicu ako ne kaže šta treba?

Ili možda i jedno i drugo, ipak treba biti otvorenog uma...

Ali nikako se ne moze prihvatiti da neko zeli sa Rusima a ne sa Poljacima na primer ...Sta ti je ispran mozak moj Auror, tuga jedna za Homo Sapiensa ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kako se demonstratori protiv agresije na Ukrajinu tretiraju u Moskvi?

Изгледа да нису најављене демонстрације. Јавна окупљања треба најавити. Имаш информацију да су ово најављене демонстрације? Шта се ради ако  нису најављење?  Па убаце се у комби или бус и терај у познатом правцу.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Информација није потврђена и могуће је да није истинита. Према досадашњим сазнањима Павел је у задовољавајућем стању. Чека се да његова жена потврди или демантује ову информацију.

1149052_1404538263143850_1546640729_n.jp

Valjalo bi ...

Подели на овим сајтовима

Свеже. За оне који разумеју немачки. Штрахе брани Русију, против санкција према Русији, упозорава Аустријску владу да не предузима изхитрене потезе итд...

http://www.youtube.com/watch?v=Pc72WajsFII

Gospodin Strahe je to lepo objasnio Austrijancima, kao da je Srbin ...

:))  :))  :))

Jos da to neko objasni Amerima bilo bi dobro ...pre puta na Mesec ...

Подели на овим сајтовима

Ove sankcije upravo svedoce da nikakav stvarni sukob ne postoji.

Samo sto mnogi ovo shvataju kao da USa i EU ne mogu nista Rusiji i kao neku pobedu rusije. Aj a to gledam kao na utakmicu gde oba tima vide da dobijaju ako je rezultat nerese, pa i dalje gurkaju loptu za publiku ali u realnosti niko ne ide na pobedu.

Ове санкције сведоче да им не могу ништа друго. Зато Лазански каже да су смешне. Разумеш? Смешне. И ту је крај. Они не могу ништа више. Схваташ? Апсолутно ништа. Тражили су - гледају. Зато изгледа да стварни сукоб не постоји.

Неки аналитичари на медијима које пратим су се пробудили,  данас су помињали своје дупле стандарде у моралу у политици ( Косово и Метохија - Крим). То је врло добар корак...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Информација није потврђена и могуће је да није истинита. Према досадашњим сазнањима Павел је у задовољавајућем стању. Чека се да његова жена потврди или демантује ову информацију.

1149052_1404538263143850_1546640729_n.jp

Појавиле су се вести да је информација тачна и да је Павел Губарев у коми.

Председник владе Крима објавио је ноћас ову вест на свом твитер налогу:

148394_10201102569321037_246269202_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Изгледа да нису најављене демонстрације. Јавна окупљања треба најавити. Имаш информацију да су ово најављене демонстрације? Шта се ради ако  нису најављење?  Па убаце се у комби или бус и терај у познатом правцу.

Da se "najave demonstracije" ???

Por favor...

Taj propis je samo tu da mogu da se ubacuju u kombi kad se drže neodgovarajuće demonstracije ili kad demonstracije drže neodgovarajući ljudi, čudi me da ne prozrevamo.

Подели на овим сајтовима

Por favor...

Taj propis je samo tu da mogu da se ubacuju u kombi kad se drže neodgovarajuće demonstracije ili kad demonstracije drže neodgovarajući ljudi, čudi me da ne prozrevamo.

Питала сам те да ли имаш информацију да су демонстрације (видео спот што си поставио) пријављене полицији најкасније 24 сата пре? Значи немаш информацију, онда нема шта да причамо даље.

Право грађана на слободу окупљања је гарантовано Уставом (руски устав). Грађани имају право, без претходне дозволе на окупљање ненаоружани. А јавне састанке полиција има право  да забрани када постоји опасност за јавни ред и мир. У овом тренутку постоји опасност по живот људи. Јасно? Браво за Омон полицију.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Питала сам те да ли имаш информацију да су демонстрације (видео спот што си поставио) пријављене полицији најкасније 24 сата пре? Значи немаш информацију, онда нема шта да причамо даље.

Право грађана на слободу окупљања је гарантовано Уставом (руски устав). Грађани имају право, без претходне дозволе на окупљање ненаоружани. А јавне састанке полиција има право  да забрани када постоји опасност за јавни ред и мир. У овом тренутку постоји опасност по живот људи. Јасно? Браво за Омон полицију.

Jesi li primetila da sam se izrazio o tom propisu?

Ne moraš da mi ga objašnjavaš, savršeno ga razumem, znam o čemu se radi i šta je problem.

Reci mi, da li misliš da bi ih onako sklanjali da je bio nenajavljen miting PODRŠKE invaziji?

Da li bi i taj miting bio "opasnost za javni red i mir"?  A oni su naravno namerno doneli takav zakon o traženju dozvole da bi imali prostor da politički nepodobne potrpaju u kombi kad protestuju protiv Velikog Vođe.

Amerika radi možda i gore stvari nego Rusija geopolitički, ali ako protestuješ protiv rata u Avganistanu, neće te strpati u kombi i oterati sa javnog mesta pozivajući se na neki bullshit "bezbednosni" propis...

Подели на овим сајтовима

Ове санкције сведоче да им не могу ништа друго. Зато Лазански каже да су смешне. Разумеш? Смешне. И ту је крај. Они не могу ништа више. Схваташ? Апсолутно ништа. Тражили су - гледају. Зато изгледа да стварни сукоб не постоји.

Shvatam ja to odlichno da je Lazinski hteo da implicira kako je Rusija super vazna itd... pa im evropa i amerika ne mogu nista... ja bogami mislim da je pozadina ovih kozmetickih sankcija to da ne zele da im naskode , i ne slazem se sa lazinskim oko toga sta to implicira.

Nemoj da se lazemo ukoliko se naprave neke prave sankcije, pucaju i Rusija i Evropa(amerika) ali Rusija puca vise.

Zato sto je taj gas pokretach i majka ruske ekonomije, kada ne bi prodavali gas evropljanima, rusi bi ekstremno brzo krenuli da padaju u siromastvo. Sa druge strane, energenti bi u evropi malo poskupeli i postali bi redji (to je najgore sto bi se desilo u evropi).

Americi se sa druge strane ne bi desilo nista, apsolutno.

zato mislim da Rusofil Lazinski losu prognozu pravi i implicira pogresno.

Неки аналитичари на медијима које пратим су се пробудили,  данас су помињали своје дупле стандарде у моралу у политици ( Косово и Метохија - Крим). То је врло добар корак...

To ti je ocajan korak za Srbiju. Zato sto je jedna od dve implikacije - Kosovo je imalo moralno pravo da se odvoji, kao sto ukrajna ima.

Mislim ako vam je stalo do kosova, ako vam je stalo do morala u medjunarodnom pravu - super. :good2:

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Por favor...

Дефинитивно човек из паралелног универзума. Демократија му је да се пред камерама малтретирају обични чиновници, службеници државних служби од стране лица без икаквог кредибилитета осим силе, да се забрани језик којим говори 90% становништва, да се легализује фашизам кроз "забрану забране" Десног Сектора, где се председник, премијер и гувернатори постављају ??? КОЈИМ ЛЕБА ТИ ДЕМОКРАТСКИМ ???механизмом? Демократија му је да маса другу нацију назива "московљане" и да дода узгред "на нож" (свака сличност са неким нашим демократским суседима је збуњујућа) не признајући им никаква права.

И наравно, све што сам написао је и поред снимака, јавних признања, па чак и бруке у УН где онај Украјински веселник брани Бандеру да је неправедно опањкан као фашиста (sic! а носе жуте траке са наци-симболом!) ДАКЛЕ СВЕ ОВО РЕЧЕНО ЈЕ ПЛОД НАШЕ МАШТЕ И РУСКЕ ПРОПАГАНДЕ.

Ауроре, да си верујући послао бих те код оних твојих земљака попова што су штрајковали у цркви. Мада, кад боље размислим, обавезно код њих да идеш. Њихово разумевање поретка у Цркви и твог схватања поретка у свету имају пуно сличности-у неразумевању елементарних ствари...

Ја лично могу само једну ствар да смислим као оправдање твог начина размишљања - ако си и сам неки скинхед анархиста који овако нешто попут западне Украјине види као свој идеал. Ни једну другу референцу не могу да видим или измислим... Ако је то демократија а оно на Криму окупација и диктаторово наметање силом да се народ изјашњава за Русију идем да донирам очи и мозак за живота... Нека их неко други боље употреби...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Dosta gube na berzi i bez sankcija...

Sad da li ovi mogu da ih pritegnu ili ne je već pitanje.

Подели на овим сајтовима

Dosta gube na berzi i bez sankcija...

Sad da li ovi mogu da ih pritegnu ili ne je već pitanje.

Everopljani i Usa mogu da pritegnu Rusiju samo tako, sa tim sto ce obe strane da gube, ali (moje misljenje) rusija ce vise.

Energenti (gas) evropa moze da zameni, necim malo skupljim.. sto ce naravno da popne cene svega...

Sa druge strane rusija bez novca koji zaradjuje od evrope ima da se souci sa masivnim gubicima...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Jesi li primetila da sam se izrazio o tom propisu?

Ne moraš da mi ga objašnjavaš, savršeno ga razumem, znam o čemu se radi i šta je problem.

Reci mi, da li misliš da bi ih onako sklanjali da je bio nenajavljen miting PODRŠKE invaziji?

Da li bi i taj miting bio "opasnost za javni red i mir"?  A oni su naravno namerno doneli takav zakon o traženju dozvole da bi imali prostor da politički nepodobne potrpaju u kombi kad protestuju protiv Velikog Vođe.

Amerika radi možda i gore stvari nego Rusija geopolitički, ali ako protestuješ protiv rata u Avganistanu, neće te strpati u kombi i oterati sa javnog mesta pozivajući se na neki bullshit "bezbednosni" propis...

@Auror, инвазија је када велики број (непријатељских) људи – улази у страној територији. Пример је немачка инвазија на већи део Европе током 2. рата, када је окупиран  велики део Украјине ( Вермахт је ушао на Крим). Крим је руски, то није претња инвазије, уопште историјски реч је о руској територији .

Авганистан је највеће ратиште САД. Значи Авганистан је ратиште све док САД не повуче своје трупе, поређење ти није на месту. У Москви нема америчких трупа.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...