Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

odnorozhenko-oplot.jpg

Главни идеолог нацистичке организације "Патриоти Украјине" Олег Однороженко. Осуђен за групно хулиганство и хулиганство са применом оружја. Пуштен на слободу после државног удара крајем фебруара 2014 године.

http://mirpolitiki.net/files/photo/2014/odnorozhenko-oplot.jpg

Подели на овим сајтовима

0:23 - KERI U UTORAK U KIJEVU
Američki državni sekretar Džon Keri posetiće Kijev u utorak, 4. marta, da bi izrazio podršku novim članovima prelaznih vlasti, javio je večeras Frans pres.

Portparolka Stejt departmenta Džen Psaki rekla je da će se Keri sresti s predstavnicima nove vlade, liderima u Vrhovnoj radi (skupštini) i predstavnicima civilnog društva.

Keri će "ponoviti snažnu podršku SAD ukrajinskom suverenitetu, nezavisnosti i teritroijalnom integritetu" i naglasiti "pravo ukrajinskog naroda da odredi svoju sopstvenu budućnost, bez spoljnjeg uticaja ili provokacija", navela je predstavnica Stejt departmenta.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Мали офтопик. :)  Изабрана нова мис Русије, да не гледамо на теми само ове ружне бандеровце.

997744086.jpg

http://ria.ru/photolents/20140302/997744315.html

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Мали офтопик. :)  Изабрана нова мис Русије, да не гледамо на теми само ове ружне бандеровце.

997744086.jpg

http://ria.ru/photolents/20140302/997744315.html

http://www.howcast.com/videos/513065-How-to-Say-Miss-and-Mrs-in-Russian-Russian-Language

Шта је, бре, ово МИСС? Какави су то штетни западни утицаји? И сам избор ми је проблематичан, замислите је само у гробу, ето то је телесна лепота коју једе мољац.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Запањио сам се када сам видео да информативни програм РТС-а изгледа као Би Би Си или Си Ен Ен преведен на српски.

a ja kad  kažem na ovom forumu da je ova država srbija jedan od najvećih dušmana svom rođenom narodu, onda se većina sablazni i ne može da vjeruje

Подели на овим сајтовима

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Самопрокламована влада у Кијеву поставила је двојицу украјинских најбогатијих олигарха да управљају Донбасом и Дњепропетровским регионом (два индустријска региона у Украјини). 

Подели на овим сајтовима

07:50  Пет високих украјинских команданата дало заклетву Криму - Број високих украјинских војних и безбедносних званичника на Криму који су се заклели на верност до Аутономној Републици Крим, расте.

Шеф службе безбедности Крима Петиор Зима, начелник Одељења унутрашњих послова на Криму Сергеј Абисов, шеф Службе за ванредне ситуације Сергеј Схакхов и вд начелника Пограничне службе Крима Виктор Мелниченко су се заклели на верност народу Крима. Читајте више

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

08:30  Канада, Италија, Немачка, Француска, Јапан, Велика Британија и САД осудиле Русију  - Г-7 земаљe - Канада, Италија, Немачка, Француска, Јапан, Велика Британија и Сједињене Државе - дале су изјаву којом се осуђује оно што они зову Руско "јасно кршење суверенитета Украјине." 

Група је такође пристала да суспендује учешће на самиту Г-8 заказаног за јуни у Сочију, у Русији. 

"Напомињемо да руске акције у Украјини, такође крше принципе и вредности на којима Г-7 и Г-8 раде. Услед тога, ми смо се одлучили да за сада суспендујемо своје учешће у активностима у вези са припремом планираног самита Г-8 у Сочију у јуну,"наводи се у саопштењу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

08:45  Министри Г7 се договорили да властима у Кијеву пруже финансијку подршку  - Министри финансија Г-7 земаља договорили су се да "обезбеде прелазној влади јаку финансијску подршку" ако буде спроводила реформе препоручене од стране ММФ. 

"Ми смо уједињени у нашој посвећености да се обезбеди снажна финансијска подршка за Украјину", рекли су министри Г7 у заједничком саопштењу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

08:53 Кина подржава Русију  - Руско министарство спољних послова је саопштило да се "широко подударају ставови Русије и Кине у погледу ситуације" у Украјини.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...