Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Бригада "чај и синдвичи" испред локалног парламента у Симферопољу:

BhtSlztIUAAlJf2.jpg

Бутерброды и чай у Рады Крыма. Играют песни "Крым теперь с Россией будет, а фашистам он не по зубам"

Подели на овим сајтовима

Par stvari je ovde jasno . Prvo neće biti nikakvog globalnog rata zbog Ukrajine. Drugo zapad će napustiti Ukrajinu kao i Gruziju, samo će se izmaknuti pred Rusima. Treće, Rusija ima plan da zauzme Krim ali neće ići više od toga, Krim je njen cilj. Četvrto, kako god ovo prošlo Ukrajina ostaje podeljena u narodu i to se više neće vratiti nikad a Rusija je  pala na fore zapada koji je to i želeo, i odnosi Rusije i Ukrajine trajno su uništeni. Peto, sve što je zapad želeo, uspeo je da postigne po navedenim principima kojima se koristi vekovima. Ići će sa tim dok Rusiju ne zavadi i sa poslednjim susedom, podrivaće Evro-azijsku uniju po istom principu, non stop će ruskim susedima govoriti kako ih Rusija iskorišćava. I tako...vekovima jedno te isto a pobednik siguran.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

... vekovima jedno te isto a pobednik siguran.

Naravno, Rusija uvek pobedjuje. Veca je nego ikada i bogatija nego ikada ... 

Dzaba sve zavere i igre zapada, pravoslavna rusija je svima bila oduvek brana nepremostiva a i danas je ...

Svi su padali u blato pred njom uvek ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Сједињене Државе упозориле Русију да ризикује да изгуби место у Групу Осам (Г8)...

Џон Кери каже да председник Путин неће имати Сочи Г8, а можда неће ни остати члан Г8 ако се ово настави.

Он (Путин) се може наћи у ситуацији замрзнуте имовине руског бизниса. Амерички капитал се може повући, а може доћи и до будућег пада вредности рубље - рекао је Џим Кери.

Подели на овим сајтовима

Сједињене Државе упозориле Русију да ризикује да изгуби место у Групу Осам (Г8)...

Џон Кери каже да председник Путин неће имати Сочи Г8, а можда неће ни остати члан Г8 ако се оао настави.

Он (Путин) се може наћи у ситуацији замрзнуте имовине руског бизниса. Амерички капитал се може повући, а може доћи и до будућег пада вредности рубље - рекао је Џим Кери.

Psi laju na karavane, a karavani prolaze...

Подели на овим сајтовима

Naravno, Rusija uvek pobedjuje. Veca je nego ikada i bogatija nego ikada ... 

Dzaba sve zavere i igre zapada, pravoslavna rusija je svima bila oduvek brana nepremostiva a i danas je ...

...hmm.. jasno je ko je pobednik sigurno nije Rusija iako I JA BIH TO VOLEO ALI NE VIDIM DA STVARI IDU U TOM PRAVCU ! Stvaranjem neprijatelja od sebi po veri i poreklu bliskih naroda , uništavaš sam sebe, zapadnjaci se drže jedni drugih sve to aminuje Rim i tačka. Tako smo ostali bez centra pravoslavlja, pripalo mi je muka kada sam malo pre video slike pape Benedikta u Aja Sofiji, znam da je 2006. bio u Plavoj džamiji ali nisam znao da su mu turci dali da udje u  Svetu Sofiju, dok od pada Carigrada ni jedan patrijarh ne sme da udje u tu crkvu , papa je ušao da napakosti , i Benedikt nije prvi, jedan papa bio je pre njega !!! To je rezultat pravoslavne nesloge, isti slučaj u Ukrajini, ima Sveta Kijevska Lavra da se samozapali i potone u zemlju od muke !

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

...hmm.. jasno je ko je pobednik sigurno nije Rusija iako I JA BIH TO VOLEO ALI NE VIDIM DA STVARI IDU U TOM PRAVCU ! Stvaranjem neprijatelja od sebi po veri i poreklu bliskih naroda , uništavaš sam sebe, 

pa ne stvaraju oni neprijatelje sebi vec zapad i katolicka crkva .. Oni samo mogu da se brane i to su oduvek radili odlicno i slomili su zube svakome ko je krenuo na njih ...

A danas?

sa ovom krizom zapadne ekonomije ne smeju da rizikuju skok cena nafte na trzistu, to bi ih dokusurilo pred kineskom navalom .. te se nece dogoditi bas nista, Ukrajina je Ruska interesna zona i Ameri to dobro znaju ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

...hmm.. jasno je ko je pobednik sigurno nije Rusija iako I JA BIH TO VOLEO ALI NE VIDIM DA STVARI IDU U TOM PRAVCU ! Stvaranjem neprijatelja od sebi po veri i poreklu bliskih naroda , uništavaš sam sebe, zapadnjaci se drže jedni drugih sve to aminuje Rim i tačka. Tako smo ostali bez centra pravoslavlja, pripalo mi je muka kada sam malo pre video slike pape Benedikta u Aja Sofiji, znam da je 2006. bio u Plavoj džamiji ali nisam znao da su mu turci dali da udje u  Svetu Sofiju, dok od pada Carigrada ni jedan patrijarh ne sme da udje u tu crkvu , papa je ušao da napakosti , i Benedikt nije prvi, jedan papa bio je pre njega !!! To je rezultat pravoslavne nesloge, isti slučaj u Ukrajini, ima Sveta Kijevska Lavra da se samozapali i potone u zemlju od muke !

Pontifekseeeee!

Emerituseeeee!

Реци нешто ex catedra, да ја не лајем, ипак је твоја озбиљнија са тог положаја...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...