Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

22:24 - SEDNICA NATO O UKRAJINI U NEDELjU

Sednica saveta NATO, posvećena stanju u Ukrajini, kako je napisao generalni sekretar NATO Anders Fog Rasmunsen na svom tviter nalogu, zakazana za nedelju.

Ukrajina je danas zatražila od NATO da razmotri sve moguće načine da joj pomogne u zaštiti svog teritorijalnog integriteta, rekao je ministar spoljnih poslova Ukrajine Sergej Deširitsja.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

22:40   Самозвани председник Украјине запретио да ће прекинути све односе између Украјине и Русије - Јацењук је дао изјаву у којој је прети да ће прекинути све односе са Русијом у случају да руске трупе дођу на територију Украјине.

"Војна интервенција у Украјини је неприхватљива, представља кршење свих међународних споразума. Ми смо спремни да бранимо свој суверенитет и уверени смо да Русија неће војно интервенисати, у супротном ће бити почетак рата и крај једног односа између Украјине и Русије." - Рекао је самозвани председник за украјинску телевизију.

Ова изјава је билаодговор на жалбу премијера Крима Сергеј Аксенов на руског председника Владимира Путина да " да помогне у обезбеђивању мира и стабилности у Републици " , затим председник Русије апеловао на СФ - третмана са могућношћу употребе трупа у Украјини .

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Даће Бог да се ово смири без рата .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Rusko%20prolece.jpg

Градови у којима је на владиним зградама окачена застава Русије

Само да се надовежем на ову мапу.

Можда нисам најбоље испратио ситуацију ових дана али ми се чини да су Руси онако опуштено кроз пар дана већ "обележили своју територију", без неких инцидената. Док се тренутна "власт" у Кијеву и западни утицај опасуљи, може ли бити да је Рус већ одрадио посао?

Подели на овим сајтовима

Само да се надовежем на ову мапу.

Можда нисам најбоље испратио ситуацију ових дана али ми се чини да су Руси онако опуштено кроз пар дана већ "обележили своју територију", без неких инцидената. Док се тренутна "власт" у Кијеву и западни утицај опасуљи, може ли бити да је Рус већ одрадио посао?

Руски медвед је устао из зимског сна и јако је гладан. :)

Време ропства и западног утицаја је при крају за све слободољубиве народе па тако и за нас Србе...

• Волим 1

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

22.40 - Почела отворена седница Савета безбедности УН о ситуацији у Украјини. Амерички амбасадор у УН позвао да се у Украјину хитно пошаљу посматрачи светске огранизације и ОЕБС-а.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Руски медвед је устао из зимског сна и јако је гладан. :)

Време ропства и западног утицаја је при крају за све слободољубиве народе па тако и за нас Србе...

Zaista, zaista vam kažem da svaki koji čini greh rob je grehu.

Marti, mislim da je ovo

http://webtv.un.org/

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Marti, mislim da je ovo

Verovatno si hteo da kazes "Milane, mislim da je ovo"... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...