Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

To je slicna prica kao sa Kinom ... odgovara im da je kinesko susedstvo nestabilno pa stalno bockaju Severnu Koreju .. 

Pa jeste slično, ali ne baš toliko, mislim bockanje, koje bi skoro svaka normalna zemlja ignorisala, mislim izvode neke vojne vežbe sa drugom državom, velike opasnosti. Problem što se Rusije tiče je što nema gde to da radi Americi, mislim radili su isto to sa Kubom, ali nije to, to.

Подели на овим сајтовима

Кина је требала да закупи 3.000.000 хектара обрадивог земљишта, тј. око 5% укупне површине Украјине на 50 година, да би осигурала снабдевање храном. Вероватно и од тога нема ништа.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

da neće niko da KUPUJE njihovu zemlju

Izvini, a gde ovo kaze? Posto u prevodu to ne kaze, mozda je prevod los.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

На интернету су се појавиле вести да се на украјинској фрегати у Севастопољској луци вијори руска застава и да су украјински морнари објавили подршку Криму.

Подели на овим сајтовима

Јанукович је вечерас у 10 часова по московском времену стигао у Ростов на Дону.

Његов авион слетео је на војни аеродром северозападно од града јавила је агенција ДонИнформБиро (ДонИнформБюро).

Подели на овим сајтовима

- 24,02 je u Sredozemlje uplovio americki nosac aviona George Bush. U pratnji su: Truxtun (DDG 103), Roosevelt (DDG 80), Philippine Sea (CG 58) obrazujuci tzv. CSG 62 group.

- Sa druge strane, danas se u kiparske vode usidrio ruski nosac Admiral Kuznjecov koji nosi SU-33 avione.

Подели на овим сајтовима

00.05 - Неколико камиона са наоружаним и маскираним особама блокирала пут ка аеродрому у Севастопољу, јавља unian.net. Није јасно ко су те особе ни зашто су препречили пут ка аеродрому.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

22:02  Путин наложио Влади РФ да упути помоћ Криму - Председник Владимир Путин је наложио Влади РФ да размотри питање упућивања неопходне хуманитарне помоћи Криму после захтева Аутономне Републике Крим, саопштава портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Evo šta mi sad prije par minuta napisa jedan moj FB prijatelj koji je lično bio tamo u Kijevu na tom Majdanu:

da zaista sam bio u stanju šoka a bio sam u Kievu na Maidanu i ovo krvoproliće me je zaista šokiralo, zaista je žalosno što brat na brat se diže i nije mi jasno kako su dozvolili da eskalira i pravy sektor je kriv ali je berkut počeo prvi !!!

da, glavno to sve zaustavit, poslije toga nije važno ko je prvi započeo a ko nije
ako tako nastavi dalje to ubijanje

to bijelo je on pisao a to plavo sam pisao ja

Подели на овим сајтовима

Рогозин: Турчинов би требало да ухапси сам себе
16:45 27. фебруар 2014.

Ако вршилац дужности председника Украјине Александар Турчинов сматра да је „сваки покушај заузимања зграде управе“ злочин „против украјинске државе“, онда би требало да ухапси сам себе, изјавио је потпредседник владе Русије Дмитриј Рогозин.

„ʻПривремени председникʼ Украјине Александар Турчинов је, коментаришући догађаје на Криму, изјавио да ће ʻсваки покушај заузимања зграда управе бити сматран злочином против украјинске државе са свим одговарајућим последицамаʼ. Онда ухапси сам себе“, написао је Рогозин на Фејсбуку.

Активисти Евромајдана су од самог почетка протеста заузимали државне зграде како у Кијеву, тако и у регионима, подсећа лист „Взгљад“.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...