Jump to content

Шта би сами себи поручили...?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

On 6. 4. 2019. at 14:10, Bokisd рече

ponekad pomislim da nisam bas normalan i u vinklu... :smeh2:

Expand  

кад је то почело да вам се догађа? :whackado:

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2019. at 14:20, Предраг М рече

кад је то почело да вам се догађа? :whackado:

Expand  

... pa, eto, na primer, tamo u srednjoj mi razredna govorila da nisam bas normalan (bio zvrcko) i slala me kod psihologa (gde su utvrdili da sam iznad prosecno 'teligentan i da mogu da budem odlican i peticas... :smeh1:), .... pa preko vojske gde mi je komandant takodje pricao da nisam normalan i da ce da me salje kuci, :)) .... pa, kada sam se sorao' sa tri cika milicajca :krstix: kada mi je komandir milicije takodje rekao da nisam bas normalan :D... pa, kada sam poverovao i usao u crkvu kada je okolina mislila da takodje nisam bas nesto normalan :0426_feel: :smeh1:... videcemo dalje... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2019. at 14:30, Bokisd рече

... pa, eto, na primer, tamo u srednjoj mi razredna govorila da nisam bas normalan (bio zvrcko) i slala me kod psihologa (gde su utvrdili da sam iznad prosecno 'teligentan i da mogu da budem odlican i peticas... :smeh1:), .... pa preko vojske gde mi je komandant takodje pricao da nisam normalan i da ce da me salje kuci, :)) .... pa, kada sam se sorao' sa tri cika milicajca :krstix: kada mi je komandir milicije takodje rekao da nisam bas normalan :D... pa, kada sam poverovao i usao u crkvu kada je okolina mislila da takodje nisam bas nesto normalan :0426_feel: :smeh1:... videcemo dalje... :smeh1:

Expand  

ako nisi normalan još ima nade za tebe...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Света Блажена Ксенија моли се за мене грешнога.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Нема пиве синко, буди миран. А сутра идеш конобарици да рецитујеш написане редове кад си већ испао паметњаковић. Ко ми је крив? Него има време у 2. смени ради лепојка. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Морао сам да забележим негде да не бих заборавио да идем данас до убаво девојче од синоћке. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Uzmi podvuci knjigu a ne oči !!! :citac:

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

On 26. 5. 2019. at 0:48, Nikola Stojanovic рече

Нема пиве синко, буди миран. А сутра идеш конобарици да рецитујеш написане редове кад си већ испао паметњаковић. Ко ми је крив? Него има време у 2. смени ради лепојка. :D:D

Expand  

Ovaj gore momak, prva liga decko ! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...