Предраг М Написано Април 6, 2019 Пријави Подели Написано Април 6, 2019 On 6. 4. 2019. at 14:10, Bokisd рече ponekad pomislim da nisam bas normalan i u vinklu... Expand кад је то почело да вам се догађа? Ana B., Bokisd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 6, 2019 Пријави Подели Написано Април 6, 2019 On 6. 4. 2019. at 14:20, Предраг М рече кад је то почело да вам се догађа? Expand ... pa, eto, na primer, tamo u srednjoj mi razredna govorila da nisam bas normalan (bio zvrcko) i slala me kod psihologa (gde su utvrdili da sam iznad prosecno 'teligentan i da mogu da budem odlican i peticas... ), .... pa preko vojske gde mi je komandant takodje pricao da nisam normalan i da ce da me salje kuci, .... pa, kada sam se sorao' sa tri cika milicajca kada mi je komandir milicije takodje rekao da nisam bas normalan ... pa, kada sam poverovao i usao u crkvu kada je okolina mislila da takodje nisam bas nesto normalan ... videcemo dalje... Предраг М, Milica Bajic and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 7, 2019 Пријави Подели Написано Април 7, 2019 On 6. 4. 2019. at 14:30, Bokisd рече ... pa, eto, na primer, tamo u srednjoj mi razredna govorila da nisam bas normalan (bio zvrcko) i slala me kod psihologa (gde su utvrdili da sam iznad prosecno 'teligentan i da mogu da budem odlican i peticas... ), .... pa preko vojske gde mi je komandant takodje pricao da nisam normalan i da ce da me salje kuci, .... pa, kada sam se sorao' sa tri cika milicajca kada mi je komandir milicije takodje rekao da nisam bas normalan ... pa, kada sam poverovao i usao u crkvu kada je okolina mislila da takodje nisam bas nesto normalan ... videcemo dalje... Expand ako nisi normalan još ima nade za tebe... Bokisd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Април 13, 2019 Пријави Подели Написано Април 13, 2019 АлександраВ and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 25, 2019 Пријави Подели Написано Април 25, 2019 Међу људима си, међу ближњима си! Milica Bajic, шпиља and Поет је реаговао/ла на ово 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
шпиља Написано Мај 25, 2019 Пријави Подели Написано Мај 25, 2019 никад немој штедети за летовање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 25, 2019 Пријави Подели Написано Мај 25, 2019 Света Блажена Ксенија моли се за мене грешнога. Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 26, 2019 Пријави Подели Написано Мај 26, 2019 Нема пиве синко, буди миран. А сутра идеш конобарици да рецитујеш написане редове кад си већ испао паметњаковић. Ко ми је крив? Него има време у 2. смени ради лепојка. Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 26, 2019 Пријави Подели Написано Мај 26, 2019 Морао сам да забележим негде да не бих заборавио да идем данас до убаво девојче од синоћке. Драшко and Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Мај 26, 2019 Пријави Подели Написано Мај 26, 2019 Застани мало. Поет, Јелена М. and Богољуб 1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 26, 2019 Пријави Подели Написано Мај 26, 2019 Daleko je sunce u plavom limu. Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Мај 26, 2019 Пријави Подели Написано Мај 26, 2019 Isključi se... Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Мај 26, 2019 Пријави Подели Написано Мај 26, 2019 "Мање вина, мање вина ..." Предраг М, Биљана, два and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јул 2, 2019 Пријави Подели Написано Јул 2, 2019 Uzmi podvuci knjigu a ne oči !!! Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 2, 2019 Пријави Подели Написано Јул 2, 2019 On 26. 5. 2019. at 0:48, Nikola Stojanovic рече Нема пиве синко, буди миран. А сутра идеш конобарици да рецитујеш написане редове кад си већ испао паметњаковић. Ко ми је крив? Него има време у 2. смени ради лепојка. Expand Ovaj gore momak, prva liga decko ! Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука