Zero Написано Новембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2016 Življe, življe... Vesna M and vildes је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Истрај. http://eng.o3one.rs/billboards/ vildes and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Učestalo, kako godine odmiču, kad ustanem i odem do kupatila prebacim peškir preko ogledala! Ne metaforično već istinski. vildes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 ma ne brini, kosa brzo raste.... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Гашо, Гашо, тужан Гашо, шта ће с тобом бити? АлександраВ, -Владимир- and vildes је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 13, 2017 Пријави Подели Написано Април 13, 2017 Удај се и остани у том браку до смрти, роди децу и на људе их начини, заради за кућу, озидај кућу, посади дрво, сахрани родитеље, спаси неком живот, па онда нешто причај. Ал' немој ни тад... StefanLugic, vildes, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2017 vildes and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 AnaLaz, vildes and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Bravo, mala! Junački danas ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Trifke, Ana B. and vildes је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 31, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2017 Pravim rezime godine na izmaku. Kad se osvrnem, nije godina bila loša. Djeca, Bogu hvala, zdravo, veselo i uspješno, familija u ljubavi, a ima nas kao p$ih repova, a svak sa svakim priča i nema sudskih procesa unutar familije... što je uspjeh u današnje vrijeme. Najbolniji momenat je gubitak moga Grajice, ali kao da me je spremao za to, pa ne smijem da kenkam, i cmizdrim... tata ne bi odobravao to. (Volim te tatice i hvala na svemu) Familija nam se širi, Marko nam se vjerio i posle Božića eto svadbe. Jelena isto prijeti svadbom, a Nada nam se nikada udati neće. Sve naopako i preko reda. Uspjela sam u ovoj godini da stvorim, ali i da uništim. Konačno je uginula mamina Kraljica noći, koja mi je bila povjerena na čuvanje, šeflera, i hibiskus, dvije zlatne ribice koje su se zvale Alfa i Omega, i mama tvrdi da je od moje muzike uginuo Savo (njen papagaj). Dobila sam, konačno, i TUU, pa tako, ako Bog da, dižem kuću tokom godine koja je pred nama. Kad sve saberem, za sobom ostavljam jednu vrlo emotivnu godinu, koja me je naučila dosta, i hvala joj na tome. Eto tako.... Драшко, Лидија Миленковић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna M Написано Децембар 31, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2017 Da nikada ne odustanem od moje najvece zelje...da postanem MAMA. Борис74, Лидија Миленковић, vildes and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 31, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2017 Toplu čokoladu Neko sredstvo protiv razmišljanja Najbolje Havana cigare vildes је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 Не очајавај када паднеш, него са усрђем устани и учини метанију говорећи: Опрости ми Христе мој, човек сам и слаб сам.Sent from my iPhone using Pouke.org vildes and Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 vildes, Драшко and Djapa је реаговао/ла на ово 1 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука