Jump to content

Spavanje, ritam i poremecaji

Препоручена порука

Koliko god, uvek je nedovoljno :D

He, priča mi majka, kad sam ja imala mesec dana, ona je spavala bukvalno čitavu noć: ako sam gladna, ja kmeknem dva-tri puta, niko me ne čuje, ja se opet vratim spavanju :) bila sam idealna beba, za razliku od mog brata, koji je bio u stanju celu zgradu da razbudi ako je gladan. I dan-danas se isto ponašanje zadržalo :D

No, sad spavam otprilike 7 sati; legnem oko 12, i ustanem u 7, ali jedva; onda se sklupčam uz dragog, i nastavim da dremam, i onda me on izbaci iz kreveta, jer je 7 i 20; ja trčim po kući, saplićem se, tuširam se na brzinu,  izlećem, vratim se dva-tri puta, jer sam obavezno zaboravila nešto. Nekim čudom stignem pre šefa uvek :)

Jedino kad se baš odvalim od spavanja, to je kad sam bolesna. Uopšte ne izlazim iz pidžame, spavam po ceo dan, i ujutru sam k'o nova....

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ја спавам од тренутка када заспим, па до тренутка када се пробудим :10500:

Имам јако лош сан. често се будим ноћу, имам проблем са синусима, па се и због њих будим. Ако не једем пре спавања (око 1 сат после поноћи), морам у току ноћи да устанем и да једем и ту изгубим минимум пола сата.

Ако бих све сабрао, може да се скупи 8 сати, али никада из једног дела tuzansmajli8904

Подели на овим сајтовима

He, priča mi majka, kad sam ja imala mesec dana, ona je spavala bukvalno čitavu noć: ako sam gladna, ja kmeknem dva-tri puta, niko me ne čuje, ja se opet vratim spavanju bila sam idealna beba, za razliku od mog brata, koji je bio u stanju celu zgradu da razbudi ako je gladan. I dan-danas se isto ponašanje zadržalo

Kod mene isti slučaj :D 

Подели на овим сајтовима

Bez obzira kad zasim u 7 sam na noge. Nekad mi se desi da se osecam bolesno zbog loseg sna. Ne znam koliko kafa da ispijem nece pomoci

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Увек ми је тешко да заспим  0227_sleep . Морам да се вртим у кревету најмање 1 сат. bicycleПа на све то на оближњем паркингу се скупља нека балавурдија, па када у 3 ноћу почну  0516_music уз пратњу  0501_music из звучника њихових кола... у извођењу "уметника и уметница" са пинк телевизије... Ух... Дође ми да  :sherif:... 

А устајање ујутру... не питајте! Када је пре дошло јутро па склопио сам очи пре 3 минута. Мркли мрак је био, откуда се створи  0442_feel  у сред ноћи. Зар баш сваки пут. Јао!!!

До скоро ме је мобилни будио свако јутро у одређено време (месецима). Хтео сам да се навикнем да се будим сваког дана у исто време. Али шипак. Довољно ми је да једном не укључим буђење на мобилном (већ пар дана), и да провалим да од мог устајања рано ујутру нема ништа. 

А  spavanje1  отприлике 7 сати. А могао бих и дуже 

Подели на овим сајтовима

Jedno sest sati dnevno....

...

.....

....

.........

I josh osam nocu :P 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Oko 8-9 sati mi je najbolje. Ako spavam kraće nije problem taj dan, ali moram da nadoknadim sledeću noć! A ako spavam duže oće da me zaboli glava od toga, ali to baš kad odvalim 12 sati... Ako nema dovoljno vremena da se naspavam, navijem mobilni, mini-liniju i još jedan budilnik! Pa kad krenu da se uključuju redom... :D

Provalio sam da je najbolje da se neki tempo uhvati, onda ide lakše. Ako menjaš svake noći ne valja.

Подели на овим сајтовима

па рецимо 6-7 сати...никад не легнем пре дванаест, пола један.....и устајем у просеку око 8.....

и никако не волим сам чин буђења, тј. устајања...нарочито ми је рано устајање депресивно...

некад лоше спавам, а некад помогну чаробне таблетице...идеално ми је спавање до 9....

а што се тиче снова, ту сам светски рекодер....све и свашта сањам...и мрзим то....

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ako je ovo stvarno.... tvoje emotivno stanje je ocajno... 

Znaš šta je najbolje onih 15 dana kad sam spavao po 2 sata, e ne možete da verujete koliko vremena se potroši na spavanj imao sam vremena za sve. Ono "nahvato" još jednog druga da krene samnom inače ateistu pa samo imali tema za razgovor koliko hoćete da ne bude dosadno noću. Usput malo igrao i LOL. I onaj osećaj kad svi spavaju a ti kroz prozor gledaš sunce kako se promalja i spremaš se da dremneš pola sata. Neopisivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...