Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 сат, Broken рече

E, ovo mi je zanimljivo. :D Čuj, imali šifre za delove tela ? :smeh1:

Svašta mi pada na pamet sad u ove posne dne. :))

"Plava riba, kljukana dinastija... svastikin but, trt, trt, trt..."

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Phoebe рече

I on njoj?  Čini mi se da je samo ona njemu tj. ne čini mi se, pročitala sam

Ja bih taj običaj vratila

Da li u ovom modernom dobu su muškarci takvi da izazivaju kod tebe takvo poštovanje? Jako mali broj muškaraca izaziva takvo poštovanje...

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Phoebe рече

I on njoj?  Čini mi se da je samo ona njemu tj. ne čini mi se, pročitala sam

Ja bih taj običaj vratila

Uz to bih dodala on gdin. 
Izgledalo bi: " Gdine Milisave, jeste li Vi možda za doručak, ili želite kafu prije svega?"
Meni se to sviđa, i @Phoebe , mislim da bismo ti i ja trebale tako da se obraćamo voljenom čovjeku. Neko mora vratiti taj običaj. Pregaocu Bog pomaže. :)))

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

Znaci, u principu smo se dogovorili: Djokoviceva je, u stvari, preterala sa materijalizmom, zato je onako hladna pred kamerama...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, obi-wan рече

Znaci, u principu smo se dogovorili: Djokoviceva je, u stvari, preterala sa materijalizmom, zato je onako hladna pred kamerama...

Ударио је материјализам у главу. Реално, кога не би у њеној ситуацији... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Ударио је материјализам у главу. Реално, кога не би у њеној ситуацији... :smeh1:

да, али где је граница? не разумем, мало јој је или се плаши да ће остати гладна, неће имати за летовање, стан, деца ће јој остати незбринута?

• Свиђа ми се 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

да, али где је граница? не разумем, мало јој је или се плаши да ће остати гладна, неће имати за летовање, стан, деца ће јој остати незбринута?

Ма зезам се бре. Ја сам на страни оних који кажу да је њено понашање неприхватљиво. За богату ил сироту, небитно.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, obi-wan рече

Znaci, imas nacin ophodjenja, stecen od detinjstva, vaspitanjem. Tako, manje-vise, svi pricaju, o tome i ne razmisljas.

Ипак ћу да се јавим, због лајкаша. :D 

Значи, овако: особа која је одрасла уз норме да каже "хвала", "молим" (уместо "шта"), "љубави", "еј" (у селу моје прабабе је био обичај да се супружници не смеју ословљавати именом, надимком, тепањем, па је обичај био просто "еј") спадају у самонаметнуте. С друге стране, "господару" спада у не-самонаметнуту  културу (као да, сасвим логично, култура блеји неђе у етру  и људи је уопште не обликују :)) ). 

Ево шта се дешава због западњачке традиције да по изласку из куће/завршетку телефонског разговора кажу "Love you": When you accidentally say, "Love you." at the end of the tech support call. :D:D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Џуманџи рече

Ипак ћу да се јавим, због лајкаша. :D 

Значи, овако: особа која је одрасла уз норме да каже "хвала", "молим" (уместо "шта"), "љубави", "еј" (у селу моје прабабе је био обичај да се супружници не смеју ословљавати именом, надимком, тепањем, па је обичај био просто "еј") спадају у самонаметнуте. С друге стране, "господару" спада у не-самонаметнуту  културу (као да, сасвим логично, култура блеји неђе у етру  и људи је уопште не обликују :)) ). 

Ево шта се дешава због западњачке традиције да по изласку из куће/завршетку телефонског разговора кажу "Love you": When you accidentally say, "Love you." at the end of the tech support call. :D:D

Ovo sto je narekla Djokoviceva nema bas blage veze sa ovim napisanim. Ali ti vec sve to znas, naravno... :coolio:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ovo sto je narekla Djokoviceva nema bas blage veze sa ovim napisanim.

Наравно да нема онда и само онда када тачно знамо чија је љубав, тј. однос стерилан, формалан и сл. Ту се слажем скроз.

• Свиђа ми се 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

OVA LEPA DEVOJKA TRAŽILA JE BOGATOG MUŽA: Odgovor koji je dobila od jednog bankara će vas oduševiti!

Jedna žena na forumu za upoznavanje napisala je kako traži bogatog muža, ali odgovor je ostavio bez teksta.

„Biću potpuno iskrena ovde. Punim 25 godina uskoro. Vrlo sam lepa, imam stila i dobar ukus. Želim da se udam za muškarca koji godišnje zarađuje bar 500.000 dolara i više. Možda ćete reći da sam pohlepna, ali godišnja plata od 1 miliona dolara u Njujorku smatra se srednjom klasom.

Moji uslovi nisu veliki. Da li postoji neko na ovom forumu ko ima 500.000 dolara godišnje? Da li ste svi oženjeni? Htela sam da pitam: šta treba da uradim da se udam za bogatu osobu kao što ste vi?

Muškarci sa kojima sam izlazila, najbogatiji je imao 250.000 dolara godišnje i čini mi se kao da je to moj limit. Ako neko želi da se preseli u skuplji rezidencijalni deo zapadnog Njujorka, 250.000 godišnje nije dovoljno.

Ovde sam da skromno postavim nekoliko pitanja:

1. Gde bogate neženje obično izlaze? (Molim vas navedite mi imena i adrese barova, restorana, teretana)
2. Koju starosnu grupu treba da ciljam?

3. Zašto većina žena bogatih muškaraca izgleda prosečno? Upoznala sam nekoliko devojaka koje nemaju izgled i nisu zainteresovane, ali su u mogućnosti da se dobro udaju.

4. Kako odlučujete ko može da vam bude žena, a ko samo devojka? (moj cilj je da se udam)

Gospođica Lepa“

Onda je usledio odgovor CEO J.P. Morgana, čoveka kakvog gospođica Peti traži:

„Draga gospođice Lepa,

Pročitao sam vaš post sa velikim interesovanjem. Pretpostavljam da postoji dosta devojaka koje imaju slična pitanja kao vaša. Molim vas dozvolite mi da analiziram vašu situaciju kao profesionalni investitor.

Moj godišnji prihod je veći od 500.000 dolara, što odgovara vašim uslovima, pa se nadam da ne trošim ničije dragoceno vreme ovde. Sa tačke gledišta poslovne osobe, bila bi loša odluka da odlučim da se oženim sa vama. Odgovor je vrlo jednostavan, dozvolite da objasnim.

Da sklonimo detalje sa strane, ono što vi pokušavate je da zamenite „lepotu“ za „novac“: Osoba A pruža lepotu, a osoba B plaća za to, fer i pošteno.

Ipak, tu postoji jedan veliki problem, vaša lepota će bledeti, ali moj novac neće nestati bez razloga. Činjenica je da moji prihodi mogu da budu i veći iz godine u godinu, ali vi gospođice ne možete biti lepši iz godine u godinu.

Stoga, sa stanovišta ekonomije, ja sam shvatanje sredstva, a vi ste amortizacija imovine. To nije samo normalna amortizacija, već eksponencijalna amortizacija. Ako je to vaša jedina imovina, vaša vrednost će biti mnogo gora 10 godina kasnije.

Po terminima koje koristimo na Vol Stritu, svaka razmena ima svoju poziciju, izlaženje sa vama je takođe „poziciona razmena“. Ako cebna razmene pada, prodajemo i nije pametna ideja zadržavati to neko vreme – isto važi i za brak koji želite. Možda je surovo reći ovo, ali kako bi doneo pametnu odluku svaka imovina sa velikom amortizacijom vrednosti mora da se proda ili da ide pod zakup.

Svako sa godišnjim prihodom od preko 500.000 dolara nije budala; mi možemo da izlazimo sa vama, ali nećemo vas oženiti. Savetovao bih vas da zaboravite na traženje bilo kakvih tragova kako da se udate za bogataša. I da, možda biste mogli da radite na tome da vi sami zarađujete 500.000 godišnje. Ovo čak ima i bolje šanse nego da nađete bogatu budalu.

Nadam se da sam vam pomogao.
J.P. Morgan CEO“

https://beograd365.net/ova-lepa-devojka-trazila-je-bogatog-muza-odgovor-koji-je-dobila-od-jednog-bankara-ce-vas-oduseviti/

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Kaze mi sad prodavacica iz lokalne prodavnice, inace moja komisinica "jao kako sam nesto sve bezveze, ne znam sta mi je, nit' mi se gde ide nit' mi se sta radi, sad bi jedino mogla da se oraspolozim da odem da kupujem garderobu i da kupujem i kupujem a znam da bi mi opet bilo isto kad se vratim iz kupovine" . Ona inace prica tako sto na um to na drum, ja joj kazem, ti si zena nemoj da te to brine... i tako... onda sam platio i izaso :D 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 2/21/2018 at 18:49, Trifke рече

Evo pitanja za sav zenski svet ovde:

Jedno ozbiljno pitanje za tebe. Zamisli: udata si za coveka koga volis ali zbog nekih nepredvidjenih okolnosti on izgubi posao i posle iako se trudi nikako ne moze da nadje drugi ili nadje nesto sto mu ne donosi ni pola od onoga sto je pre zaradjivao. Da li bi ga izdrzavala? 

Био ја у вези са једном девојком, иначе верујућом, може се рећи да је побожнија од мене и знаш шта ми је рекла: ''Знаш, сутра ако беда закуца на врата, љубав иде кроз прозор, тако ти је то''. Исто, једног другара је девојка оставила зато што није имао сигуран посао. Такође, верујућа.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Плаво Небо рече

Био ја у вези са једном девојком, иначе верујућом, може се рећи да је побожнија од мене и знаш шта ми је рекла: ''Знаш, сутра ако беда закуца на врата, љубав иде кроз прозор, тако ти је то''. Исто, једног другара је девојка оставила зато што није имао сигуран посао. Такође, верујућа.

Могао си да јој кажеш да немаш намеру да (јој) постанеш макро joooj

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...