Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ako je nezgodno ovako, nek bude i podela na zenu vernik i zenu ateist, mada tek onda ima da nastupi buckurish...

Mislim da nema bas toliko velike razlike, ali i to je teza pa demantujte....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nekome je i hleb nasusni na propast jer se mozda ne trudi za vise a Bog mu je dao zdravlja da moze,a neko sasvim lepo i hriscanski barata i sa velikim materijalnim sredstvima jer mu je srce na drugom mestu i nije vezan bogatstvom.Normalanu meru covek ne moze da odredi,moze samo da izabere kako ce se odnosti prema cemu.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

stepen materijalizma je upravo proporcionaran stepenu ozbiljnosti svadje sa mužem... što je svadja duža i ozbiljnija, račun je veći. Inače, kupovina se po pravilu dešava pred rešenje konflikta, obično na čekove jer je utisak potrošenog novca prividno manji

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Iskreno, sve to zavisi od mogućnosti, što si bolja riba lakše ti je da se bolje udomiš :D

Naravno, nemojte misliti da su muškarci drugačiji, sve je ista priča...

E sad, evolucija je tako stvorila ljudsku prirodu i sve je to normalno, a Hrišćani bi trebali da su iznad te prirode...

Meni su prijatelji često nabacivali neke devojke tipa, ekstra je ima svoj stan, meni od toga kosa opada, zato sam i ćelav lol :D

Većina ljudi govori kako materijalna strana nije važna, ali dela te većine uvek govore suprotno, a i to je, kao što već napisah,lagati , biti licemeran i stvarati lažnu sliku o sebi, sasvim ljudski i legitimno, sve je to evolušn :D

Oni su se smijali meni zato što sam drugačiji. Ja sam se smijao njima zato što su svi isti....Čarls Bukovski

Подели на овим сајтовима

@Lenna

Odlican neodredjen odgovor....

Medjutim svako od vas ima neki stav sta je normalno , prihvatljivo a sta malo preterano , a sta neprihvatljivo....

Mozemo ovde da kazemo @moj stav, mozemo da kazemo ono sto bi bilo prihvatljivo ovovremenskom, zatim ono sto bi bilo prihvatljivo svevremenskom, ili da .....ne idemo preko svevremenskog...

Подели на овим сајтовима

Шта вам је то материјализам?

Крув свагдашњи или кавијар?

Matej glava 6

25 Zato vam kažem: ne brinite se za život svoj, šta ćete jesti, ili šta ćete piti; ni za telo svoje, u šta ćete se obući. Nije li život pretežniji od hrane, i telo od odela?

26 Pogledajte na ptice nebeske kako ne seju, niti žnju, ni sabiraju u žitnice; pa Otac vaš nebeski hrani ih. Niste li vi mnogo pretežniji od njih?

Подели на овим сајтовима

Deki, malo morgen... ja kad se iznerviram pozovem prijatelja pa izadjemo a žene to rade sebičnije, lukavije... tako da i posle toga imaju korist od histeričnog napada kupovine... a level pro je kad i za tebe kupi nešto ili te ubedjuje da je vidla nešto što je baš u tvom fazonu i kad već uzima na čekove treba i ti da se složiš das ćeš uzeti to... tako je savest smirena. Ubola me tema do koske... čekam samo ove žene sa foruma da se uključe i rastrgnu nas

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Matej glava 6

25 Zato vam kažem: ne brinite se za život svoj, šta ćete jesti, ili šta ćete piti; ni za telo svoje, u šta ćete se obući. Nije li život pretežniji od hrane, i telo od odela?

26 Pogledajte na ptice nebeske kako ne seju, niti žnju, ni sabiraju u žitnice; pa Otac vaš nebeski hrani ih. Niste li vi mnogo pretežniji od njih?

ako je nešto osudjeno na prospast na ovoj temi onda je to ovaj komentar... inače, potpisujem ga

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Deki, malo morgen... ja kad se iznerviram pozovem prijatelja pa izadjemo a žene to rade sebičnije, lukavije... tako da i posle toga imaju korist od histeričnog napada kupovine... a level pro je kad i za tebe kupi nešto ili te ubedjuje da je vidla nešto što je baš u tvom fazonu i kad već uzima na čekove treba i ti da se složiš das ćeš uzeti to... tako je savest smirena. Ubola me tema do koske... čekam samo ove žene sa foruma da se uključe i rastrgnu nas

Jesi gledao crtani inspektor Dragoljupce.......hehehehehehehe....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...