Jump to content

Осећам се управо овако! (фотографијом исказујем емоције)

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1468730_10202785960394060_1815198625_n.j

У страху и трепету, ћутећи и благосиљајући, приклањајући се светом гробу Исусовом, захвалимо Господу за то, што је Он био сам, да ми не бисмо били сами, био остављен, да ми не би били остављени, прошао кроз увреде и ругања, клевету и понижење, страдање и смрт, да би ми у сваком нашем страдању осетили – да нисмо сами, него да је Спаситељ – „ са нама до краја века“.

Подели на овим сајтовима

Isto vazi i za ovu temu - jeste dosadno, ali moram da ponovim: sve slike koje se postavljaju na bilo kojoj temi moraju da imaju link/izvor odakle su preuzete. To je prosto pravilo koje mora da se postuje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

http://2.bp.blogspot.com/-DTJRyu-h-4k/TksFdFKYjlI/AAAAAAAAA-U/09yebsVJrW4/s1600/little-mouse-hiding.jpg

Bezbedno je? Nećete mi ništa?  :) Obećavaš - obećavaš? :)

little-mouse-hiding.jpg

haahahahaha  :D   :)   :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...