Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

Cilj mi je da steknem sokruseno srce i zadobijem dar ciste molitve a za ostalo videcemo molimoli gringrin greengrin slavabogu

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Cilj mi je da steknem sokruseno srce i zadobijem dar ciste molitve a za ostalo videcemo molimoli gringrin greengrin slavabogu

Мислим да Бог даје дар чисте молитве,а наше је да се трудимо.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

прво се потрудиш да што чешће идеш на богослужења (упркос овој врућини)....читаш духовну литературу, одгледаш неки православни видео...онда се повремено осамиш и размишљаш ...о Богу...разговараш с Њим...одмараш, спаваш, шеташ....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

јако је тешко у овој маси тема наћи одговарајућу, па је онда сваком лакше отворити нову...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Санторини...више цркава него дана у години. Више магараца него људи. Више вина него воде.

Треба ли ти нешто још? aman

----------------------------------------------

СИНИ СЈАЈНО СУНЦЕ СА КОСОВА,

НЕ ДАМО ТЕ ЗЕМЉО ДУШАНОВА!

Подели на овим сајтовима

Отићи у неки манастир на коначиште ако те варијанте постоје и даље, за мале паре дају собу .. нека сеоска идила, природа, занимљиви монаси без телефона а и прича се по неким да имају лепо вино али пссст . :)

Иначе мислим да неки манастири ни не узимају апре за коначиште али је ред да се помогне монасима са пословима оп манастиру :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

e, pa za hrišćane nema godišnjeg odmora... (šala,naravno)

pošto sam na godišnjem odmoru da prenesem deo svojih utisaka-meni je godišnji odmor definitivno šansa...

ne govorim o češćem odlasku na bogosluženju a tek ne želim da govorim o duhovnoj literaturi kojom sam se prezasitio (ne računajući tu sveto pismo,naravno)

godišnji odmor je šansa da više vremena provedemo sa bližnjima, da im se posvetimo i da sa mnogo manje stresa provedemo kvalitetno vreme u ljubavi i igri... mislim na decu i ženu jer -ako niste znali, i sa ženom možete da se igrate- i sa ženom-a ponekad i ženom... zavisi od situacije (ovo je bilo obavezna doza muškog šofinizma za ovaj post)

ne govorim o ne znam kakvim žrtvama i posvećivanju-nekad je i pola sata dovoljno... neka pričica, crtani film, šala... napad smeha itd. čak i leškarenje može biti šansa za razgovor o raznim stvarima a i o Bogu, naravno...

uveče malo manje interneta, pročitate neku pitku knjižicu, gledate neki crtać-juče sam gledao Loraxa i oduševio me je...predlažem ga svim apokaliptičarima

i tako... definitnjaka sam ubedjen da je odmor šansa da se otvorimo prema drugima... pre svega prema najbližima

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

наравно, Моzz,породица , љубав према породици се подразумева... :group111:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Отићи у неки манастир на коначиште ако те варијанте постоје и даље, за мале паре дају собу .. нека сеоска идила, природа, занимљиви монаси без телефона а и прича се по неким да имају лепо вино али пссст . :)

Иначе мислим да неки манастири ни не узимају апре за коначиште али је ред да се помогне монасима са пословима оп манастиру :)

To je pravi hrisanski odmor..... i za telo i za dusu. Svaka cast na preporuci.

Подели на овим сајтовима

Санторини...више цркава него дана у години. Више магараца него људи. Више вина него воде.

Треба ли ти нешто још? aman

Треба још нешто - брдо пара да би се могло тамо летовати. :P

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Мислим да Бог даје дар чисте молитве,а наше је да се трудимо.

To i jeste stos: trud rad i disciplina

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...