Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

Po ovome sto si reko mi se cini kao da oni imaju obavezu da nas cuvaju.

Sto se tice srpske iskrenosti, Ioanna je apsolutno u pravu. Generalno u narodu je malo iskrenosti i puno bahatosti, mi trebamo gledati kako da se popravimo kao narod a ne da hvalimo sebe, vise i nemamo razloga da se hvalimo.

A onda dodje još 10 isto tako meni bitnih ljudi kao što si mi ti i kaže mi o istom sasvim suprotno..... ajde budimo ljudi i nastavimo temu konkretno koje osobine najviše cenite kod drugih! Ne volim što me uvlačite u spamovanje.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Brate, ti pricas o Rusima kao da oni imaju duznost da nas cuvaju, kad se ruska vojska povukla sa Kosova tada Rusija nije imala moc ni da brani teritoriju u okviru ruske federacije i jedva su se borili sa teroristima na svojoj teritoriji... Srbin ce pljuvati Rusa kad mu nije pomogao, a s druge strane ce se ulizivati evropljanu koji je bombardovao i unistavao zemlju, eto toliko o Srbima kao narodu. Mi smo narod koji je izgubio svoje najbolje osobine davno.

Nazalost tako je u vecem %...... 

Drago mi je da vi imate razumevanje i takav stav! Hvala!

Подели на овим сајтовима

A onda dodje još 10 isto tako meni bitnih ljudi kao što si mi ti i kaže mi o istom sasvim suprotno..... ajde budimo ljudi i nastavimo temu konkretno koje osobine najviše cenite kod drugih! Ne volim što me uvlačite u spamovanje.

Hvala ti na jakom argumentu. 10 ljudi ce da dodje i da kazu kako su srbi generalno iskreni, posteni, skromni?? :))

Dovoljno je eto da ne mozemo da prihvatimo objektivnu kritiku od pripadnika drugog naroda, to dovoljno kaze o nama. Sto se tice spamovanja, nije mi namjera nikakvo spamovanje nego moramo da zborimo istinu.

Подели на овим сајтовима

Slazem se i istina je to sto kazes. Hvala bogu drugi narodi (posebno rusi) su mi pokazali neke osobine koje u vecini nedostaju u mom narodu, trebamo da pokupimo najbolje osobine od drugih a ne da hvalimo sami sebe. Moramo da volimo svoj narod ali da budemo iskreni i priznamo neke lose stvari u nasem drustvu.

Подели на овим сајтовима

Ako hoćeš sestro posle ovoga iskreno: Ne lupetaj!!!

Srbina niko nikad nije branio niti je srbin od nekog to iskreno i očekivao. Srbin je imao samo saveznike SAVEZNIKE A NE MAJKE, i kud se zavukoh u ovo... 

Подели на овим сајтовима

Ako hoćeš sestro posle ovoga iskreno: Ne lupetaj!!!

Srbina niko nikad nije branio niti je srbin od nekog to iskreno i očekivao. Srbin je imao samo saveznike SAVEZNIKE A NE MAJKE, i kud se zavukoh u ovo... 

Nije tacno. Srbina je Rus uvijek branio, a to sto ti nisi upoznat sa istorijskim cinjenicama je druga stvar....Kao prvo da nije bilo Rusije osmanlije bi opstali na balkanu, jesi cuo za sanstefanski sporazum(1878) o miru izmedju Turske i Rusije? Tada su Srbija, CG i Rumunija dobili nezavisnost.. Da nije bilo rusa ne bi bilo ni ustanka, ni tada nismo sami bili. Zar i 1914 Srbina niko nije branio? Tvoj komentar da ''Srbina niko nikad nije branio'' pokazuje svu srpsku ''skromnost'' u punom smislu te rijeci!

Подели на овим сајтовима

Nije tacno. Srbina je Rus uvijek branio, a to sto ti nisi upoznat sa istorijskim cinjenicama je druga stvar....Kao prvo da nije bilo Rusije osmanlije bi opstali na balkanu, jesi cuo za sanstefanski sporazum(1878) o miru izmedju Turske i Rusije? Tada su Srbija, CG i Rumunija dobili nezavisnost.. Da nije bilo rusa ne bi bilo ni ustanka, ni tada nismo sami bili. Zar i 1914 Srbina niko nije branio? Tvoj komentar da ''Srbina niko nikad nije branio'' pokazuje svu srpsku ''skromnost'' u punom smislu te rijeci!

Ma lupetaš nije više ni važno..... Ko je koga branio bez nas samih??? 500 godina su nas svi branili je l da? Pa kad se osmanlije osmelile odjednom braću Srba svi brane? Ima li u toj tvojoj glavi 500 godina istoriskog žmurenja?

Jasno nas je ova Ruska sestra ( ako vidiš gde je stopitrala video kojeg je postavila) postavila u situaciju da Rusi navodno sami brane Srbe a srbi neiskreni prema rusima se zavukli u budjelar! Ako ikako može nek administracija izbriše ove postove koje se jasno i konkretno ne tiču teme. Odakle nekom hrabrosti da analizira ceo narod na takav način. Srb je samosvesan narod i ima svoju autokefalnost interese i vojsku i puno ljubavi prema rusima, ne treba nam ovo ni malo.

Подели на овим сајтовима

Па Срби су неискрени и према самима себи. Мислим да је то сестра рекла, да генерално нисмо искрени. Не може ништа да се генерализује, али мислим да сви имамо таква искуства. Зато ваљда и већина људи овде цени/тражи искреност код људи.

Подели на овим сајтовима

Ma lupetaš nije više ni važno..... Ko je koga branio bez nas samih??? 500 godina su nas svi branili je l da? Pa kad se osmanlije osmelile odjednom braću Srba svi brane? Ima li u toj tvojoj glavi 500 godina istoriskog žmurenja?

Jasno nas je ova Ruska sestra ( ako vidiš gde je stopitrala video kojeg je postavila) postavila u situaciju da Rusi navodno sami brane Srbe a srbi neiskreni prema rusima se zavukli u budjelar! Ako ikako može nek administracija izbriše ove postove koje se jasno i konkretno ne tiču teme. Odakle nekom hrabrosti da analizira ceo narod na takav način. Srb je samosvesan narod i ima svoju autokefalnost interese i vojsku i puno ljubavi prema rusima, ne treba nam ovo ni malo.

Sta lupetam? Sanstefanski sporazum, i prvi svijetski rat su istorijske cinjenice.. Ja mnogo volim Srbiju i nikad necu zaboraviti 500 godina hrabrog otpora, ali turci nisu oslabili sami tek tako, oslabili su jer je njih rus nalupao i tako su omogucili nama ustanak, inace smo mogli jos 500 godina biti pod njima... Ne radi se tu o srpskoj neiskrenosti prema nekom narodu, nego mi nismo iskreni prema sebi, ja mislim da trebamo kritikovati sebe prvo. To da su srbi samosvesan narod i da imamo svoju autokefalnost i interese se slazem, ali da imamo vojsku ne bi se bas slozio, nece nam dozvoliti evropa, oni ce uvijek gledati na nas kao na produzenu ruku rusije.

Подели на овим сајтовима

Па Срби су неискрени и према самима себи. Мислим да је то сестра рекла, да генерално нисмо искрени. Не може ништа да се генерализује, али мислим да сви имамо таква искуства. Зато ваљда и већина људи овде цени/тражи искреност код људи.

Ne znam nek svako po svojoj savesti ....

Подели на овим сајтовима

To sam imala u vidu. 

Подели на овим сајтовима

Ako vas ne mrzi poslušajte video ponovo i videčete u kom kontekstu sestra misli da su srbi neiskreni.

To jednostavno nije tako a da nas ima neiskrenih ima eto toliko koliko i drugih naroda i to je bila moja poenta na prvom postu dok mi nije takla srce koje se borilo bez očekivanja da li će rus ili bilo ko drugi doći da mi pomogne. Čak je pomoću istočnika ispalo da ja očekujem da rus dodje da stane puškom i odbrani me dok ja spavam i sanjam koliko smo mi srbi veliki i hrabri. Lazara i Miloša nije bilo briga da vrište i lobiraju kod nama prijateljskih i bratskih naroda i tako su mene srbina zadužili.

Zaista očekujem da će ovo administracija obrisati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...