Jump to content

Offtopic до миле воље

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

On 18. 9. 2013. at 16:11, JESSY рече

...јој Боже, шта је данас са људима....нигде ништа не функционише.....годинама мењам зубаре и никако да неко уради свој посао како треба....

...одем на стоматолошки факултет мислећи да тамо не би смело да има грешке, кад оно.....иста ситуација.....где више да идем....(а морам да идем)...

ја идем код мог земљака Драгослава (Драшко му је надимак) мени јако прија, јер увек ми рокне анестезију и сав је позитиван и до сад ме прилично оправио

оћеш телефон у пп?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

1240179_617616108289817_1652153940_n.jpg

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Руси...

tablica.gif

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Сунце му галванизовано, каква фрка око једне продавнице! Није проблем што се људи тамо поломише да купе крпе од H&M (или како се већ зове бренд), а проблем је једна друга продавница... Изгледа да Срби толико (не) воле Бога и Цркву, да им је још увек најприроднији доживљај Цркве она чувена поповштина, како су то комунисти звали. Црквена продавница, према томе, треба да буде искључиво ћумез с једним штрокавим окном у коме ће да ради брката баба с једном ногом. У фазону - Дошли смо код вас да се молимо Богу, али само силом прилика; иначе смо на вишем еволутивном ступњу од вас... Да ли се ми то стидимо себе у Цркви?

Неко ми јуче-данас рече: Да ли би Златоусти отворио такву продавницу? "Не знам", рекох, "ја нисам Златоусти" - а требало би свако од нас да буде преокупиран тиме да баш ми постанемо Златоусти (по врлинама), уместо што процењујемо и пресуђујемо да ли други поступа врлински.

Ово је уствари требало да буде статус, па је нарасло. И дошло на ову тему. Да се ушушка.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

On 21. 9. 2013. at 9:58, antics рече
Није проблем што се људи тамо поломише да купе крпе од H&M (или како се већ зове бренд), а проблем је једна друга продавница...
facenew22222222

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...