Jump to content

Зашто ви, у ствари верујете у хороскоп?

Оцени ову тему

Јаков.

Da li ste i pored toga što ste pravoslavni, koristili pomoć nekog maga, horoskopa....?  

77 члановâ је гласало

1. 1. Da li ste i pored toga što ste pravoslavni, koristili pomoć nekog maga, horoskopa....?

• da
      6
    • ne
      57
    • interesovala-o sam se
      15

Препоручена порука

Meda je sve lepo rek'o samo ...

i dalje se pravi da je :

(jedino) proricanje sudbine uz pomoć astrologija = astrologija !

a , da se ja pravim sad pametan pa da kažem da  :

zavirivanje u budućnost , uz pomoć kafe = kafa !

ZNAČI - DIGNITE SVOJ GLAS PROTIV KAFE !

p.s.

odgovorio sam još na nekoliko postova pa ... nemo' da vas mrzi da pogledate i predhodnu stranicu na ovoj temi ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Сад сте ме подсетили на моје снове од ноћас .. хороскоп! Нешто сам пречешљавала ко је шта у хороскопу, подзнаку ..

Није лака борба, нарочито јер сам 20 година живела у хороскопу, путем мајке.

И да, приметила сам да понекад погледам мужу у длан, јер као ту се види дужина живота .. шта је навика, па то је страшно.

Дефинитивно је тешко изаћи из тога. Познајем велики број људи који се баве хороскопом (познају све те знакове, подзнакове...).

što se dublje potone - teže je isplivati ...

(govorim  o "robovanju" ...)

p.s. ja isto mislim i za one koji veruju i u ostale "bajke"  :drugarstvo:

Које бајке?
Подели на овим сајтовима

знаш да су СВИ поглавари секти били учлањени у ЈУЛ тада, а на неким снимцима са оних њихових свечаности, можеш их гомилу видети у првом реду како седе, као почасни чланови и истакнуте личности  :drugarstvo: bliss jeeee 0102_laugh

Шта рећи...а ти секташи су своје ухлебљење нашли на Пинку,а поглавник Пинка,Митровић,је и сам био члан ЈУЛ-а,чак је и говорио на једном конгресу.

Механизам пар екселанс!

nasznak

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Mašo , na stranu "čista" astrologija ili hiromantija ...

kakvo  je tvoje mišljenje o emisijama koje je tvoja majka (Milja Vujanović) imala na trećem kanalu početkom devedesetih ?

(t.j. o onome o čemu je govorila u njima ...)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

kakvo  je tvoje mišljenje o emisijama koje je tvoja majka (Milja Vujanović) imala na trećem kanalu početkom devedesetih ?

није ли довољно јасно што је маша православни литургијски верник, да не кажем практичар нечег сасвим супротног?
Подели на овим сајтовима

Meda je sve lepo rek'o samo ...

i dalje se pravi da je :

(jedino) proricanje sudbine uz pomoć astrologija = astrologija !

a , da se ja pravim sad pametan pa da kažem da  :

zavirivanje u budućnost , uz pomoć kafe = kafa !

ZNAČI - DIGNITE SVOJ GLAS PROTIV KAFE !

p.s.

odgovorio sam još na nekoliko postova pa ... nemo' da vas mrzi da pogledate i predhodnu stranicu na ovoj temi ...

ма не, погрешно си схватио.

није астрологија у питању, већ Сатрологија - наука о сатирању, тај зли погађачки дух који се понавља у свим тим бајањима и гатањима.

е сад значи, свако ко крене да се бави тиме, постепено се иницира у робовање и само се чека тренутак климавости и пада да остане доживотно везан за то на неки начин.

најгора је припадност из користи, из гордости и уобразиље да си некакав ''посвећеник'' или ''свештеник'' у свему томе.

Подели на овим сајтовима

знаш да су СВИ поглавари секти били учлањени у ЈУЛ тада, а на неким снимцима са оних њихових свечаности, можеш их гомилу видети у првом реду како седе, као почасни чланови и истакнуте личности  isus-sinai sFun_batamin-nas

Шта рећи...а ти секташи су своје ухлебљење нашли на Пинку,а поглавник Пинка,Митровић,је и сам био члан ЈУЛ-а,чак је и говорио на једном конгресу.

Механизам пар екселанс!

4chsmu1

ма он је само барјактар и гласноговорник био.

Мира Марковић је идејни творац са још пар монструозних идеја из Војске како мозго-испирати свој народ.

имајући у виду њену родну повезаност са Војском, није ни чудо одакле такве субверзивне идеје.

Подели на овим сајтовима

najjace su zorka, kleopatra, branka....... sve su to vidovnjaci pravi.... a najbolja je kleopatra ona je dan pre hapsenja svih tih vidovnjaka imala viziju o tom hapsenju pa je odlucila da ode na odmor, van drzave naravno.....  0104_cheesy

није баш хришћански од мене ово што ћу саопштити ...

штета, некако ми недостаје то Слобино време, могле би неке ствари да се заврше тихо, а они би отишли у историју.

јесте, толико мрзим то што раде, а само робовласништво више мрзим.

Подели на овим сајтовима

kakvo  je tvoje mišljenje o emisijama koje je tvoja majka (Milja Vujanović) imala na trećem kanalu početkom devedesetih ?

Видиш, ово ме до сада нико није питао. Ваљда људи нису хтели да ми чачкају болне ране, али добро, сад је прошло доста времена, а и нормално је да ме питају људи са којима свакодневно комуницирам, као овде.

Пошто знам какве је имала намере, имала је само мене и брата као и ми само њу, били смо јако блиски па сам упућена, без икаквих ''леђа'' која су јој приписивана .. моја мајка иначе није имала никад никаква ''леђа'' у људском облику, тако ни тад.

Тада сам се ја бавила сређивањем емисија прекуцавањем на папир (а пошто ми је месец у девици замисли како је то било педантно ихихихих), па сам имала прилику и да детаљније прочитам оно што нисам чула.

Дивим се њеној неустрашивости, дефинитивно. Она ми је редак пример ''Давида'' и због тога је неизмерно ценим. А сад што је доста тога гледала кроз призму астрологије, паганства, .. то сматрам грешком (опет, да се Бог мени није смиловао, не бих ни то знала) и погубним за њу саму, а и за оне који су то прихватали здраво за готово.

Свиђа ми се што је испрозивала цео пали запад, са све Одврајткама и осталим Боркама на челу, .. испоставило се да је све то била истина што је причала. Оно што је лоше и за њу и за све нас, то је што није знала ништа о Богу, на Црквен начин. Али, шта је ту је, само Он зна зашто је то било тако - да смо у то време масовно, као народ, отпали од Бога.

А знате ли како су јој скинули емисију? Тако што је требало да ја почнем да водим емисију о временској прогнози - до чега никад није дошло, па сам позвана од стране тадашњег уредника трећег канала и он ми је рекао да кажем мами да је шаљу на мали одмор. Значи нису имали храбрости или чега већ да је позову и сами јој кажу.

Да ми није мама, можда бих другачије виђење дала, али не знам шббкбб.

пс и да, не верујем у поставку: јадан народ, како га је водио лажни пророк

А верујем у поставку: сви смо позвани на будност и стражење, ко то неће, воде га лажни пророци и сам је крив за то

Подели на овим сајтовима

А верујем у поставку: сви смо позвани на будност и стражење, ко то неће, воде га лажни пророци и сам је крив за то

истина, али у недостатку друге стране или барем њене јавне заступљености, може се само причати о отупљености и паду.
Подели на овим сајтовима

Mašo, vidim da si volela svoju mamu, i drago mi je da to vidim

Дивим се њеној неустрашивости, дефинитивно.

A vidim i dobru dozu hrišćanske objektivnosti:

А сад што је доста тога гледала кроз призму астрологије, паганства, .. то сматрам грешком (опет, да се Бог мени није смиловао, не бих ни то знала) и погубним за њу саму, а и за оне који су то прихватали здраво за готово.

Mislim da svako od nas može po ugledu na tebe da sa ljubavlju i objektivno

posmatra svoje najbliže i najvoljenije.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Mašo, vidim da si volela svoju mamu, i drago mi je da to vidim

Дивим се њеној неустрашивости, дефинитивно.

A vidim i dobru dozu hrišćanske objektivnosti:

А сад што је доста тога гледала кроз призму астрологије, паганства, .. то сматрам грешком (опет, да се Бог мени није смиловао, не бих ни то знала) и погубним за њу саму, а и за оне који су то прихватали здраво за готово.

Mislim da svako od nas može po ugledu na tebe da sa ljubavlju i objektivno

posmatra svoje najbliže i najvoljenije.

Хвала Томо isus-sinai

Нажалост, била сам без такта и дум-дум православка пред својом мајком, па не да ме гледала бело, него сам добила и надимак ''Православни Муџахедин''.

Али добро, на крају је све добро било, упркос мени и мом ''дивном'' начину објашњавања мајци да је то што ради чист сатанизам и да због тога страда.

На почетку, није хтела ни да чује за исповест и свештенике, а на крају је била обасјана љубављу Божијом, која је довела дивног Владику Атанасија Јевтића.

Подели на овим сајтовима

истина, али у недостатку друге стране или барем њене јавне заступљености, може се само причати о отупљености и паду.
Шта је писац хтео рећи?
мислио сам на недостатак заступљености Цркве у то време ...
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...