Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

пре 1 сат, Рапсоди рече

Куш личније од форума :D ја све добро познајем лично.Ево да ме питате о форумашима било шта, онако лично, све скоро о свима знам (тренутно ):D

Vi aj pi i bassivity, sve je istina zi mi ti, kristalno jasna slika dao dividi, ne moras nas gotiviti. :D:D

O meni? 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Nikola Stojanovic рече

Vi aj pi i bassivity, sve je istina zi mi ti, kristalno jasna slika dao dividi, ne moras nas gotiviti. :D:D

O meni? 

О вама млади песниче боему :D могу рећи да не ходате на ногама и  да  размишљате серцем....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

О вама млади песниче боему :D могу рећи да не ходате на ногама и  да  размишљате серцем....:D

A ja?:)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

Hhahah, a ono jes lakse srcem kad je glava prazna. :D:D Nego sam u prolazu pa sam stalno nesto zaljubljen, odatle taj osecaj cardak ni na nebu ni na zemlji. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

A ja?:)))

Близанац младог Стојановића.....не брже од живота не....:)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

a ono jes lakse srcem kad je glava prazna.

БИтно је да је срце пуно, па нек прелива....:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

БИтно је да је срце пуно, па нек прелива....:D

Ki palacinka sa domace dzemce. :D:D:D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Рапсоди рече

Близанац младог Стојановића.....не брже од живота не....:)

Strpljen spasen?:)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena @Nikola Stojanovic vi ste ovde na forumu jednostovano ........dobre vibracije 0511_music

Подели на овим сајтовима

@Рапсоди Hahahah, ako bas mora razlog da otkrivam. :D:D Jer tako smo u mogucnosti ! :D

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Креирај ново...