Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

Ја бих волела Драшку да отпевам аријицу из Кармен на увце  :smeh1:

Љубав шарена крила има

и птица та је дивљи сој

она пркоси радо свима

и лети куд је воља њој

може неко...................

0511_music0510_music0513_music

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ја бих волела Драшку да отпевам аријицу из Кармен на увце :smeh1:

Љубав шарена крила има

и птица та је дивљи сој

она пркоси радо свима

и лети куд је воља њој

може неко...................

0511_music0510_music0513_music

Moras i odgovarajuci kostim uz tu ariju....pa da zavrtis kukovima....pa ono

:))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Moras i odgovarajuci kostim uz tu ariju....pa da zavrtis kukovima....pa ono

:))

Што мора ...........ко каже да мора ..........опет се држиш штива..........ослободи дух / а ја ћу кук / .............. :))

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Прво постави гласовне могућности овде на форум, да ја то чујем, пошто мој брат живи од увцета, да видим да ли то може да прође.

Не волем студијску музику, волем само живе свирке...........много боље звучи ........губи се емоција :)

Подели на овим сајтовима

Јао и Сретена баш баш 

rekoh,zaboravi me Rapsody,hehe :)    volio bih i zelim da upoznam sve dobre ljude, kad budem u mogucnosti. 

Подели на овим сајтовима

Poznajem: Draska, Sanju T, Jelenu 011, Vilmu, Ivana Ivkovica...I sve ih volim  :) Ostale nisam imala prilike da upoznam, ali dace Bog...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Познајем: Драшка, Снежану, Данијелу, Ниџу, Ракића, Јелину, Сашу, Котура, Владимира са цртицама, Лидију Миленковић, јуче сам упознала Јелену011, Парадоксикологију, Лаписицу, Ивана нотног, Вилму, драго ми је што вас све познајем..даће Бог да упознам још неке људе које су ми такође драге. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Рапсоди, када смо код свирке, и ја волим свирку уживо и то без озвучења. Баш сам окорели традиционалиста. Баш уживам када свирају на увце, а и тад долази до правог изражаја њихово умеће.  :)

Волео би да упознам и Сретена који у задње време баш вредно лајкује моје постове.

:sunce:  :sunce:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

pitam se koliko treba ovde da se boravi i koliko poruka razmeni, pa da se kaže znamo se mi?

Pitam se, koliko sebe poznajemo, a ne druge, i to na osnovu pisanja.

Odgovor - Ni cio vijek pisanja, ili virtuelnog druženja, ti ne pruža mogućnost da upoznaš nekog. Dobiješ samo što ti se da...a da se malo.

Подели на овим сајтовима

pitam se koliko treba ovde da se boravi i koliko poruka razmeni, pa da se kaže znamo se mi?

Kod mene se kaze "dok sa nekim ne pojedes dzak soli , ne poznajes ga" , dakle forum tu ne pomaze 

Подели на овим сајтовима

Volela bih da upoznam, Korduna, Kratosa, i naravno posebno Klaudića koji me neverovatno izaziva verski i intelektualno....provokativno utiču njegovi postovi na moj intelekt i duh, ne mislim da je zlonameran...

Da i Grizlića...mislim da je onako baš, baš jedan liberalni :ani_biggrin: dobrica...

Подели на овим сајтовима

Не познајем никога, а волио бих упознати, мање-више свакога.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Колико уложиш толико ти се и врати... Јелину, Сашу и Данче сам упознала преко форума,  срећна сам што сам стекла пријатељства која превазилазе пуко форумско дописивање и аминовање, али да би дошле до тога уложено је труда са свих страна.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...