Jump to content

Koga lično poznajete od forumaša (utisci), a koga biste da upoznate?

Оцени ову тему

sasluzitelj

Препоручена порука

A da li bi bilo previše tražiti društvo koje ne konzumira opijate?

Препознајем се у опису.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ја бих волео да упознам Драшка, некако мислим да има беле руке, а прсте ко дирке, свирају ми најнежније кафанске песме, једног дана пи(ј)о је са другим, загрљени у диму пабова.

E, i s tobom bih morala u nekom trenutki popiti neko pivo, nik ti se pozlatio :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Eh stvarno tesko je kad si pobozan, kad postujes sva ta kruta pravila, sve postis i mrko gledas, naiđes na neki pravoslavni forum, odes na okupljanje kad ono tamo svi gori od tebe,,pih kakvi su, piju, puse, glasno pricaju, eeej smeju se i vesele. I sta sam ja tu sad?to nije moj drustvo, ja se,trudim bre, kako niko ne vidi moj trud i moje zalaganje?

• Волим 1

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Eh stvarno tesko je kad si pobozan, kad postujes sva ta kruta pravila, sve postis i mrko gledas, naiđes na neki pravoslavni forum, odes na okupljanje kad ono tamo svi gori od tebe,,pih kakvi su, piju, puse, glasno pricaju, eeej smeju se i vesele. I sta sam ja tu sad?to nije moj drustvo, ja se,trudim bre, kako niko ne vidi moj trud i moje zalaganje?

What???  Има свако право да не пије и не пуши, па??? Због тога важи све ово што набрајаш?

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Takvo društvo nije ni Hristos tražio, a teško ga je naći i među sveštenstvom sve do vladika. :)

У Христово време није имало , кафе , пиве и цигарета............. :))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Е моја Јецо...јел схваташ ти сад како је тешко нама на Олимпу. 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Bog vas blagoslovio što znate da živite. Nek sam ja najgori, oprostite molim.

Тај рад. :coolio:

Подели на овим сајтовима

Ех стварно је тешко кад си побожан, кад поштујеш сва та лака правила и све гледаш весело и чило, наиђеш на неки православни форум, одеш на окупљање када оно тамо сви бољи од тебе, дуван пуше и ракију љуште , пију пушу и зајебавају :smeh1: . И шта сам сад ја ту , то је моје друштво баш по мери , како бре нико не види труд мој и моје залагање.............. :mahmah::D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Imam zelju da upoznam Drala, Sanju T, Rapsodi, Snezu, Biljanu, ... I sve redom :)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Bog vas blagoslovio što znate da živite. Nek sam ja najgori, oprostite molim.

Немој  да си увредљив тако,  на пролеће би требало да буде општи сабор форумаша у једном манастиру, ето прилике да се дружиш са људима са којима би ти било пријатније и који су ти по интересовањима сличнији. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Imam zelju da upoznam Drala, Sanju T, Rapsodi, Snezu, Biljanu, ... I sve redom :)

...та шта причаш...ми се већ знамо,ко род си ми рођени...шта има везе што лицем у лице нисмо стајале....глас смо чуле....душу упознале :-* :)))
Подели на овим сајтовима

Pa dobro da i kaficu pile :)

Mq vidis da se druzim sa cika Achom sve sam pobrkljacila :D

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Ја бих волео да упознам Драшка, некако мислим да има беле руке, а прсте ко дирке, свирају ми најнежније кафанске песме, једног дана пи(ј)о је са другим, загрљени у диму пабова.

Bele ruke

Zuti zubi

Crno ispod noktiju

Mirise na rakiju

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...