Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Срећан рођендан брату, другару и колеги Александру Живаљеву!

15774666_1531848463496678_91291252337149

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан, колега!

Жив и здрав био још много година.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Doktore, srecan ti rodjendan, ziv bio, deda bio! :pivo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Срећан рођус докторе. Жив и здрав био на многаја лета! Такође, видим да је и нашем програмеру @djordje.pesicтакође диван дан, те користим прилику да и њему пожелим исто!

Подели на овим сајтовима

Срећан ти рођендан Докторе.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

@александар живаљев  i  @djordje.pesic,   draga moja braco u Hristu, srecan vam rodjendan, i u radosti, zdravlju, sreci i veselju, sa vasim bliznjima, slavili na mnogaja ljeta !    

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Хвала Вам.

Кад сам ја био мали није се толико придавало пажње дјечјим рођенданима. Ја још сумњам да сам се родио...

Па, мој рођендан још пада уочи "католичке" Нове године, а ја као Црногорче одрасло у Шумадији никада нијесам китио јелку. За рођендан је била торта, права прослава је била Бадње вече и Божић, ("мали Божић" "Српска Нова година" слављена је прије рата у кафанама тако што би свако доносио храну па су пробали храну једни других и пјевали. То је било забрањено под комунизмом.) Наљепша успомјена у животу ми је из 4. године: баба, деда и ја у соби застртој потпуно сламом, иако је то био најстрожи центар Крагујевца, деда уноси Бадњак, послије пијучемо. Онда донесе и печеницу. Баба откине прасету реп и да ми да поједем, знао сам да радим нешто што не би требало, али ми је тај репић био укусан.

Истина, волио сам међународну нову годину јер су нам давали да дуже гледамо телевизују, а на њој је била Оливера Катарина!!! Наравно у неко доба би се појавио друг Тито из неке од својих вила. Како сам као дете био познати имитатор друга Тита у Крагујевцу ( касније сам дар имитације потпуно изгубио) и то ми је била омиљена тачка.

Када сам поћео мало "логички да мислим", питао сам се што стално говоре "Срећна Нова година", откуд знају да неће бити несрећне?

Јуче сам први пут у животу глумио Деда Мраза и схватио да се као клинац никада нијесам сликао са Деда Мразом нити добио поклон од њега.

Мој Деда Мраз је био Друг Тито.

Послије када сам кренуо у Борчи у основну школу за рођендан би у школи подијелили бомбоне, мама би увијек тражила неке нарочите. И ништа више.

У средњој школи смо ординирали у "Видин капији" и "Последњој шанси", за рођендан, још увијек је био социјализам, је било тешко наћи неки клуб који је радио 30. (сви су се спремали за "дочек"). За рођендан сам ја друштву поклањао томпусе и цигарилосе, јер сам се у међувремену гребао за цигарете које сам ријетко пушио.

"Дочеци" су тек били смарање, лутање по журкама, напијање, смрзавање, филозофски разговори са неким дјевојкама у 6 ујутру. Само због тих дочека не бих се поново враћао у младост. Када сам почео да радим увијек сам дежурао за Нову годину, и мада сам у превременој пензији, сумњам да ме неки бгд љекар "шије" по броју НГ дежурстава. Научио сам од медицинских сестара сва ТВ "народна весеља", репертоар се не мијења, само хаљине - у томе и јесте драж ТВ дочека.

Услов, да дежурам за НГ, ми је био да имам слободно Бадње вече. Женин сестрић је прекрасно имитирао маму, тату, тетку и течу. Сад је у пубертету, мутира, изгубио је дар имитације.

Подели на овим сајтовима

Користим прилику да у име администрације и лично, честитам рођендан свим члановима Форума који су рођени на данашњи дан; а има их 3505 :)))

asdasd.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...