Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

пре 6 минута, Vasa L. рече

Otisla je Gospodu moja supruga Zorica, hvala svima na podrsci i molitvama.

Бог да јој душу прости и усели у Царство Своје! 

Моје саучешће! 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Упокој Господе рабу твоју Зорицу, и утеху пружи онима који за њом остају. Нека Зорицу Господ усели у рајско насеље и подари вечни мир њеној души.

Моје саучешће.

Подели на овим сајтовима

Моје саучешће,да јој Господ подари рајска насеља

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Bog da dusu prosti sluskinj Svojoj Zorici i daruje joj mesto u Carstvu Svome. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

"Браћо, не желим да вам остане непознато шта је са онима што су уснули, да не би сте туговали као они који немају наде. Јер, ако верујемо да Исус умре и васкрсе, тако ће и Бог оне који су уснули у Исусу, довести с Њим. Јер вам ово казујемо речју Господњом, да ми, који будемо живи о доласку Господњем, нећемо претећи оне који су уснули, јер ће Сам Господ са заповешћу, гласом Архангела и са трубом Божијом сићи са Неба. И прво ће васкрснути умрли у Христу. А потом ми живи, који останемо, бићемо заједно с њима вазнесени на облацима у сретање Господу у ваздуху, и тако ћемо свагда са Господом бити. Тако тешите један другога овим речима! "

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@Vasa L. Moje iskreno saučešće :(

Gospod da je useli u Carstvu Svome...

Подели на овим сајтовима

Otisla je Gospodu moja supruga Zorica, hvala svima na podrsci i molitvama.

Moje saucesce. Gospod da je useli u Carstvo Nebesko. [emoji20]

Послато са SM-J110H користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Pomenimo upokojene:Marta,Milovan.

Подели на овим сајтовима

Mojoj baki Draginji je danas 9 godina otkad se upokojila...pomeni je Gospode u Carstvu Svome...

Takodje Te molim Gospode,pomjani u Carstvu Svome i sluskinje tvoje Danijelu i Stojanku i podaj njihovim porodicama utehu...

Подели на овим сајтовима

Jopet molim pomjanite mog komsiju Iliju,decko 30g,nastradao vozeci motor,prekjuce sahranjen...uzas...

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помолимо се за Тамару,девојку која је јуче настрадала у саобраћајној несрећи.У животној је опасности.

Подели на овим сајтовима

О, свеопевана Мати, Брзопомоћницом по Својој светој икони названа, Богородице Марија! Милостиво прими ово мало мољење наше, за рабу Божију Тамару ,јер Ти га усрдно приносимо са вером и љубављу .Амин.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Неиспитљиви и недокучиви у делима чудесне и дивне бриге Твоје за нас, Господе и неисцрпни у милосрђу Боже наш! Погледај с висине Светог станишта Твога и посети и осени Твојом благодаћу мене грешнога и недостојнога раба Твојега,који ти се моли да сведржећом силом Духа Твога Светога изадје молитва моја пред Твој небесни мислени жртвеник као кад миомирисни. Чуј глас мољења мојега, Боже, Боже мој, и излиј благодатни јелеј утехе и крепости на слабо, скорбно и потиштено срце моје, смућено и следјено неочекиваним удесом, по Твојим неиспитљивим намерама, изненада отргнутог од нас смрћу раба Твојега Илије. Амин.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Pomenite me sjutra pocinjem na posao,nakon duge besposlice .

Подели на овим сајтовима

Молим оце и браћу и сестре да помену мог доброг комшију Ђорђа, синоћ је имао срчани удар на реанимацији је и боре му се за живот, јако је критично. 

Добри Ђоле, Ђока је први сведок мог доласка на овај свет, он је возио моју мајку на порођај и скоро сам се породио у његовом аутомобилу у ствари више буквално него скоро, увек је био наш добри и верни комшија са киме смо често се друговали, дружили, волимо да проводимо време, волимо највише да код њега идемо за св. Николу кога прославља иако смо одлазили и по 5,6 слава тај дан, та је увек била најлепша и посебна.

Да да Господ Бог и да да Пресвета Богородица да се извуче и подаре му исцељење! Амин. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...