Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Gospode Isuse Hriste, Ti si došao u ovaj svijet kao dijete, a iako si istiniti Bog, živio si u poslušnosti svojim zemaljskim roditeljima. Daj da Tvoje čedo, Dunja,  bodro podnese teret koji joj je nametnut i da bude poslušna onima koje si Ti predvidio da se o njoj brinu. Molimo Te molistivo: pogledaj na nju u Svojoj neizmjernoj ljubavi olakšaj joj patnju. O, Gospode Bože naš, pošalji Svog svetog anđela da je izliječi da bi dostigla punoću života i služila Ti u vjeri i zahvalnosti u srcu i daruj da postane naslednik Tvoga Nebeskog Carstva. Jer si Ti, Hriste Gospode naš, ljekar duše i tijela i Tebi slavu uznosimo sa Ocem i Svetim Duhom, sada, svagda i u vijekove vijekova. Amin!

(Tata, znaš me, vidiš me...ništa ti nije skriveno, i znaš koliko ovo želim, a ja znam da si velik i svemoćan, i pogledaj ovo dijete. Znam da svako to zaslužuje, ali ovo dijete je posebno. Daj mir njenoj mami, tako što ćeš sa ovih malih pleća skinuti teret koji već dugo nosi. Hvala, Tata )

Подели на овим сајтовима

Упокојио се Љубиша, помените

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Молим све да се помоле за схиархимандрита Јована (Маричића), старешину манастира Тресије на Космају. Старац је на измаку снага. Постоји договор да се сутра ујутро у 9 сложно узнесу личне молитве, па ко је у могућности нека се придружи

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Господе,погледај нас , који ти узносимо суза наших чистоту. Једни друге у срцима ћутећи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Iulianus рече

Upokojila se rođena sestra moje majke, moja tetka, Svetlana. Molim sve ljude dobre volje da pomene Svetlanu u svojim molitvama.

Hvala.

Бог да јој душу прости. 

Моје саучешће, брате. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Pomenite upokojenu popadiju Mladenku, godinu dana velika borba sa bolescu. Bila je u drugom stanju [emoji24][emoji24]

Послато са SM-J110H користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Pomenite upokojenu popadiju Mladenku, godinu dana velika borba sa bolescu. Bila je u drugom stanju [emoji24][emoji24]

Послато са SM-J110H користећи Pouke.org мобилну апликацију

Господе помилуј их и утеши њихове ближње.

Послато са SM-G360F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Ваистину таштина је све и сва, а живот је сенка и сан; јер се узалуд отима сваки човек, као што рече Свето писмо: Када цео свет стечемо, онда ћемо се у гроб настанити, где су заједно цареви и просјаци. Зато Христе Боже, упокој престављену слушкињу Твоју Александру, као Човекољубац.

Подели на овим сајтовима

Molim vas  ko može da se pomoli za moju baba-strinu

Upokojila se juče ili jutros

Ne znam dal će njeni brat i snaja zvati sveštenika ali bila je sigurno krštena kao Jekaterina

Zvali smo je Kaća, a Katarina joj je bilo u ličnoj karti

Mnogo mi je bila draga

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Јутрос се упокојила Ружица, сестра моје стрине. Помените

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Господе прими душу новопредстављеног Ти Марка, опрости му грехе и усели Га у рајско насеље. Утеши мајку, оца, сестру и супругу  Марину, и малог Оливера .Буди им помоћ и ослонац у даљем животу Господе...

Молим вас браћо и сестре, помените...ко год може.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...