Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Помените моју Дуњу, ове нагле промене јој пуно сметају.

Хвала!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

За све болесне којима је потребна молитва:

О, Господе Исусе Христе, Боже наш, Ти си лечио људске болести и слабости само Својом речју све време Свога боравка у овоме свету. Погледај сада и нас верне, иако је Твоја Света воља да се избавим, излечи болест од које страдам. Подигни ме из ове постеље болести и слабости да бих Ти служио у све дане живота свога, настојећи да увек извршавам Свету вољу Твоју.

Дај, Господе, да и ова болест буде време које ћу употребити на слављење Твога човекољубља и прилика да се препородим следећи Тебе са чврстом решеношћу. Дај ми да стално имам на уму да сам прах и да живим једино по Твојој сили и благодати, јер си ме Ти створио и улио ми наду на спасење и живот вечни. Теби, Господе Исусе Христе, упућујем своје молитве, уздајући се у Твоју љубав и милосрђе и Теби узносим славу са Оцем и Пресветим Духом, сада, свагда и у све векове. Амин!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ова тема је формирана да би чланови форума могли да поставе имена својих ближњих која ће свештеници са нашег форума помињати на св.Литургији тј. на Проскомидији. Драга браћо и сестре, постављајте ваша имена тако што ће вам порука изгледати овако:
живи: именаупокојени: имена
Када су у питању живи, водите рачуна да се ради о крштеним особама, као и о томе да не живе у ванбрачним заједницама тј. у браку који није озваничен св.тајном брака у цркви.Када су у питању упокојени, водите рачуна да се не ради о самоубицама за које се сасвим сигурно треба молити Богу, али их не смемо помињати на св.Литургији. Ми, свештеници са овог форума ћемо, па нашем договору, помињати ваша имена на 5 наредних св.Литургија, а за дуже помињање је најбоље да се обратите својим надлежним свештеницима-иначе, то подразумева и одређену награду за свештеника.
Jedno pitanje...водите рачуна да се ради о крштеним особама, као и о томе да не живе у ванбрачним заједницама тј. у браку који није озваничен св.тајном брака

Sta ovo govori i jedno objasnjenje zasto da vodimo racuna da li je neko krsten ili ne? ljudi koji nisu krsteni za njih ne treba da se moli ili nemaju pravo na molitvu tj. boziju pomoc u njihovom zivotu
Moje licno misljenje da je tim ljudima ne krstenim molitva najpotrebnija i za njih treba vise moliti nego za krstene
Подели на овим сајтовима

Све неке ружне вести... Мојој рођеној сестри Наташи открили миом на материци који има ћелије канцера, следи јој магнетна, конзилијум и то све почетком септембра. 

Много молим и оце са форума и сестре и браћу на помињању и хвала вам од срца! 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, МилошБГ рече

Мојој рођеној сестри Наташи

Молитва за исцељење од тумора Светом Нектарију Егинском Чудотворцу

О, мироточива главо, Светитељу Нектарије, Архијереју Божији! У време великог одступништва и безбожништва, побожношћу си просијао и сакрушио главу прегордога сатане, који нас је израњавио. Тога ради, дарова ти Христос да лечиш болести неизлечиве, које нас спопадоше због безакоња наших. Верујемо: заволео те је Бог праведнога, да тебе ради, нас грешне помилује, од проклетства да нас разреши, од болести да нас избави, и да се по свој васељени слави страшно и преславно Име Његово, Оца и Сина и Светога Духа, сада и увек и у векове векова. Амин.

Молитвама Пресвете Богородице, св Нектарија Егинског Чудотворца, Светог Василија Острошког, св Врача, св Пантелејмона и свих светих, да сестра Наташи и свима који болују Господ подари исцељење, телесно и духовно здравље. Амин.

Подели на овим сајтовима

Братијо Помоз Бог 

молим вас ако можете помените слушкињу

Божију Зорку имала је срчани удар  данас 

ако можете помените је молим вас +

Подели на овим сајтовима

Тамара је ван животне опасности. Хвала вам за помињање.

Помози Господе милошћу својом, и болесној Зорки.

Подели на овим сајтовима

Слава Богу 

Зорка је добро

стицајем околности 

морали су да јој ураде и  вајпас тако да сад

има мотор поред срца 

Господе спаси све болесне слуге твоје 

Татјану  и Зорана ><

Подели на овим сајтовима

On 20.8.2017. at 23:07, МилошБГ рече

Молим оце и браћу и сестре да помену мог доброг комшију Ђорђа, синоћ је имао срчани удар на реанимацији је и боре му се за живот, јако је критично. 

Добри Ђоле, Ђока је први сведок мог доласка на овај свет, он је возио моју мајку на порођај и скоро сам се породио у његовом аутомобилу у ствари више буквално него скоро, увек је био наш добри и верни комшија са киме смо често се друговали, дружили, волимо да проводимо време, волимо највише да код њега идемо за св. Николу кога прославља иако смо одлазили и по 5,6 слава тај дан, та је увек била најлепша и посебна.

Да да Господ Бог и да да Пресвета Богородица да се извуче и подаре му исцељење! Амин. 

Мој добри Ђоле, Ђока је преминуо јуче.

Помените га, да Господ настани Ђорђа са праведницима! Царство му небеско! и опроштај сваког греха почињеног у овом животу. Да му и његов св. Никола кога је увек са радошћу дочекивао и прослављао помогне. Амин

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Gospod da useli Djordja u Carstvo Nebesko.

Послато са SM-J110H користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Мој деда Мирослав се упокојио пре четири године. Помолите се за њега.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...