Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

пре 2 минута, МилошБГ рече

Помените мог таста Мирослава који је преминуо данас... Бог да му душу прости и опрости сваки грех, хотимични и нехотимични. Молим и оце за помињање на проскомидији. 

Бог да му душу прости. Моје саучешће. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

On 5/23/2017 at 15:21, Paradoksologija рече

Upokojio se Aleksandar, divan, srdačan i vedar čovek. Galopirajući rak. Nije dočekao prvo unuče koje je bilo na putu. Pomenite.

Juče sam saznala da je Aleksandar, za koga nisam ni znala da li je kršten u pravoslavnoj crkvi (rođen u sekularnoj katoličkoj porodici) par sati pred smrt molio da se pričesti, što mu je i uslišeno.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Помените мог таста Мирослава који је преминуо данас... Бог да му душу прости и опрости сваки грех, хотимични и нехотимични. Молим и оце за помињање на проскомидији. 

Bog da mu dusu prosti.

Poslato sa SM-J110H koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju

Подели на овим сајтовима

Молим вас да се помолите за  моју мајку Јелену која је у јако лошем здравственом стању.
Свако добро од Бога вам желим.

Gospode ti koji imaš moc,daj snage Jeleni da ozdravi.Amin

Подели на овим сајтовима

Juče sam saznala da je Aleksandar, za koga nisam ni znala da li je kršten u pravoslavnoj crkvi (rođen u sekularnoj katoličkoj porodici) par sati pred smrt molio da se pričesti, što mu je i uslišeno.

Gospod da mu dusu prosti.

Подели на овим сајтовима

Jako sam izgubljen u poslednje vreme... Molim vas pomenite me u molitvama (Milutin)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

molim,pomjanite Dragog zvanog Kruskica,legendu Krusevca,upokojio se juce...useli ga Gospode u Carstvu Svome...mnogo je dobar covek bio...:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

За покој Атанаса и Вере

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Molim vas da se pomolite za mog brata Zorana, snaju Jelenu i sinovca Pavla, putuju večeras, pa da ih Gospod sačuva, da bezbedno stignu na odredište.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Помените мог оца Бошка иде данас на операцију... хвала

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Нажалост нашли су му неке промене на простати, пре је био проблем на бешици која је у реду сад,  па чекамо резултате, хвала вам.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...