Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

32 minutes ago, Иван Недић рече

Данас се родила цурица

:navijanje:

Дивно! Срећна и благословена била :sunce:

Подели на овим сајтовима

U FB grupi za roditelje prevremeno rođene dece je majka po imenu Elena iz Skopja upravo zamolila za molitve. Zvali su je iz bolnice da možda poslednji put vidi desetodnevnu devojčicu Milu koja ima sepsu i možda neće dočekati jutro.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

18 hours ago, Paradoksologija рече

U FB grupi za roditelje prevremeno rođene dece je majka po imenu Elena iz Skopja upravo zamolila za molitve. Zvali su je iz bolnice da možda poslednji put vidi desetodnevnu devojčicu Milu koja ima sepsu i možda neće dočekati jutro.

Mila nije izdržala. :(

Njena sestra bliznakinja je ostala u životu.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јелена011 рече

:( andjeo mali...

Majci Eleni je jako teško, a mora da brine i o devojčici koja je ostala u bolnici i da se stara o dva starija sina kod kuće. Sigurno bi joj značilo pominjanje. Hvala, dragi ljudi.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Toliko tuge, toliko patnje na ovom svetu :(

Nek je Bog cuva i da snage i iskreno posalje konkretnu pomoc. Bog nas je pustio, al mi nikako da pokazemo na delu ko smo i to je najveca tuga :(

Da i nama Bog da snage da pomognemo i utesimo i podrzimo i nahranimo i obucemo, da ne zivimo "na nebu"...

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomenite mog oca Nenada, teško mu je palo pošto mi je majka nedavno preminula, pomenite i mog brata Zorana, snaju Jelenu i bratanca Pavla, baku Desanku, sestru Milenu i zeta Vladu i sestričine Mašu i Milu... Tuga postoji, pomenite i mene (ime mi je Milutin), dobro se držimo Bogu hvala, pomenite da tako i ostane. Pomenite i moju majku Milijanu, da je Gospod primi u Carstvo Nebesko, Carstvo Ljubavi

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Milostivi Gospode, neka bude volja Tvoja.Ti, koji hoces da se svi ljudi spasu, i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj sluge Tvoje, sve ovde pomenute, primi ovu moju zelju,

kao vapaj ljubavi, koju si Ti zapovedio. Amin!

Подели на овим сајтовима

Mali decak Nikola ima leukemiju, kazu da je kritican, pa da vas zamolim da ga pomenete, i ako mozete da ostavite ime po crkvama i manastirima za pominjanje na proskomidiji.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сам примила вијест да је мом стрицу Николи позлило и да су га одвезли у болницу. Иначе он је оперисао карцином плућа па вас молим да га поменете у молитвама. 

Немам оца, а он ми је као отац. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Molim pomjanite mene blesavu nisam posteno ni pocela da radim a vec problemcici...

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pomenite me, često sam tužan u poslednje vreme, voleo bih da ne pređe u nešto više (zovem se Milutin)... Pomenite i moju majku Milijanu koja se nedavno upokojila, da je Gospod useli u Carstvo Nebesko...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...