Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Luka Mitrovic, moj brat , problemi na poslu. Stojanovic Nikola, u petak ga ceka bitan razgovor. Pomenite, ko moze, hvala. <3 :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Опет вас све од срца молим да споменемо сестру Данијелу. Много јој је тешко и потребна јој је помоћ. 

Пошаљи јој Господе, молитвама свих Светих, Анђеле да је сачувају у овом тешком искушењу. 

Пресвета Богородице, погледај је и помози да јој се отворе духовне очи, да прогледа и да не пати више. 

Господе Исусе Христе, помилуј нас грешне, Богородице ради.

Подели на овим сајтовима

Помените малог Алексу, данас је имао застој срчаног рада па су га реанимирали и послали у Београд. Има 10 година.

Подели на овим сајтовима

Molim vas, pominjite Darka. U ozbiljnom je problemu.Gutao je lekove, sada je dobro, fizički. I od crkve se udaljio....Majka se moli, ali i ona je u iskušenju da ide kod raznih "pomoćnika". Pomenite i nju, da joj Gospod da snage i vodi je ispravnim putem. Biljana je ime. 

Подели на овим сајтовима

Помените у својим молитвама моју жену Ванесу и бебу која треба да се роди сутра. Код првог порођаја су и она и мали Михаило били витално угрожени, али за сада све изгледа добро, хвала Господу!

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Милан Јовановић рече

Родио нам се Гаврило и обоје су добро! Слава Богу!

Слава Богу!

Честитам!  Нек је жив и здрав! ☺️

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Dragi dobri ljudi,

pomenite Aleksandra i Katerinu i njihovu djecicu: Hrisovalantisa i Areti.
To su pravoslavni Grci, divni mladi ljudi. Trenutno prolaze kroz tesko iskusenje.

Od srca hvala!

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените за здравље нашу дечицу, прваке, има их пуно, сваког часа се јављају нови родитељи да су им деца сатима повраћала, да имају дијареју и да су на инфузији, изгледа да је било неко тровање у школи, ништа не знамо, али их има из три одељења :(

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените Марину. Пре неколико година јој је дијагностикован мијелдиспластични синдром, сличан леукемији. Пре две и по године јој је рађена трансплатација коштане сржи, све се "примило" како треба. И баш сад, на контроли, која је требала да покаже стопостотно излечење, нажалост резултати покажу да се болест вратила. Помените и њеног мужа Милорада и сина Новака. Веома им је тешко због свега. :( Хвала вам. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...