Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Познато ми осећање, и дан данас очекујем да видим комшију иако је прохујало годину и по.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Упокојио се у Господу мој један другар из школских дана Спасић Александар, па молим форумаше да га спомену у својим молитвама.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

molim vas da mi se pridruzite u molitvi za moju prijateljicu Aleksandru koja je imala tezak infarkt..... :( ugradjen joj je stent ali jos uvek je lose...

Подели на овим сајтовима

On 11/23/2016 at 15:24, Ayla рече

Hvala vam svima, dragi moji. Ovo mi trenutno znači više od ičega.

Primi moje saucesce...nek mu Bog podari carstvo nebesko ..budi hrabra :(

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, YOKA рече

molim vas da mi se pridruzite u molitvi za moju prijateljicu Aleksandru koja je imala tezak infarkt.

даће Бог да буде добро...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 22.11.2016. at 23:03, Ayla рече

Moj otac je danas počinuo.
Molim vas, pomenite Rajka.
Hvala vam.

тек сад видех....

све знам....а и ти...

нека га Господ помилује и спаси....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, YOKA рече

nadam se

чим су успели да јој ставе стент, најгоре је прошло....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Moje saučešte, Ajla. Da Gospod pomene tvog oca Rajka u Carstvu Svome i da uteši tebe i sve koji su tužni zbog gubitka. Da pomene blagi Bog i Yokinu prijateljicu Aleksandru, na isceljenje i svako dobro.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, YOKA рече

Primi moje saucesce...nek mu Bog podari carstvo nebesko ..budi hrabra :(

Hvala :bighug:

пре 2 часа, JESSY рече

тек сад видех....

све знам....а и ти...

нека га Господ помилује и спаси....

Baš tako...znaš. Hvala i ljubim te.

пре 52 минута, Zero рече

Moje saučešte, Ajla. Da Gospod pomene tvog oca Rajka u Carstvu Svome i da uteši tebe i sve koji su tužni zbog gubitka. Da pomene blagi Bog i Yokinu prijateljicu Aleksandru, na isceljenje i svako dobro.

Hvala, Zero.

Подели на овим сајтовима

Dragi prijatelji, da vas zamolim da pomenete Dragana, veroucitelj iz KG, juce iznenada preminuo u toku operacije, covek 63.-e godiste.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Једном мом пријатељу сутра треба да се уради операција на кичми у Београду.Ја молим форумаше да га помену у својим молитвама, да све то прође како треба.

Он се зове Никола.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Snezana Pilic рече

Meni je potrebna molitvena podrška. Niko od meni najmilijih ne ispunjava sve uslove da bude pomenut. Ja ispunjavam,mada sam najmanja od svih. Dakle,

živi: Snežana

Draga Snežana,

Iako se nekršteni ne mogu pominjati u proskomidiji, u ličnim molitvama svakako smeju. Rado ćemo pomenuti i tebe i tvoje najmilije.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Kuci, van hrama, molimo se za sve.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...