VizantijskoPlavo Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 МОЈ СТРАХ ЈЕ ОД... strah od vode.. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 od maltretiranja svake vrste... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 uh, šta ste sve ispisali. Mene je sad prosto sramota da kažem od čega imam strah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Bojim se visine. Buba raznoraznih i gmizavaca kojekakvih. Bojim se bolesti i loših ljudi. Bojim se onog osećaja...kada si nemoćna i kada ne držiš konce u svojim rukama. Strah od gubitka kontrole, prepuštanja. Bojim se da verujem ljudima. Bojim se noža u leđima, dok ti se keze očima . Bojim se uvredam povreda, poganih umova i reči što mrve dušu. Bojim se sada dosta toga, što nekada nisam. Bojim se da obećavaju šta ne osećaju. Bojim se, osećaja što nisu iskreni. Bojim se proračunatih ljudi. Bojim se, da se opet otvorim nekome u punoj silini i jačini. A moram, moraću jednom, opet...nekada , nekome...Pre ili kasnije. Bojim se, da sve to jednog dana opet ne bude prepoznato. Ne sačuvano. Ne nešto što se hoće. Bojim se, odlaska. Rastanaka. Slušanja glupavih stvari za koje znam da nisu istina, i da nemam moć ništa da promenim, da su mi ruke "vezane". Bojim se...da polago gubim snagu. Šta ćeš... @Amin, Mилена КШ, Amir and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Bojim se da verujem ljudima. I ja često imam ovakav strah, mada se trudim da ga na sve moguće načine prevaziđem. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 I ja često imam ovakav strah, mada se trudim da ga na sve moguće načine prevaziđem. Hajde daj mi "recept"; šta radiš po tom pitanju? Kako ga prevazilaziš? Amir, @Amin and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 najveci strah-da ne poludim. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Pa nemam ti ja nikakav recept (niti "recept"), jednostavno se trudim da vjerujem ljudima. Mada mi i dalje prečesto ne uspijeva da prevaziđem taj strah, ali važan je trud, koji će se na kraju isplatiti, vjerujem. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Pa nemam ti ja nikakav recept (niti "recept"), jednostavno se trudim da vjerujem ljudima. Mada mi i dalje prečesto ne uspijeva da prevaziđem taj strah, ali važan je trud, koji će se na kraju isplatiti, vjerujem. Lepo. Караконџула, Amir and @Amin је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 ne od vezivanja, zasto bih se bojala toga, jos ako je obostrano, slobodno, zeljeno-bas divno; pre strah od povredjivanja, odbacivanja, ako se vezujete za nekog ko iz raznoraznih razloga nije u istoj prici sa vama, a jos gore, ako ta ista osoba doprinese I to svesno vasem vezivanju, I onda ode; e, to su stvarno emocionalno vrlo bahate osobe, I treba ih edukovati, kazniti, osvestiti, sta god, ima ih takvih, nazalost poprilicno, bar jednu vaspitnu takvima, uzas, morali bi da shvate da se sa ljudima nije poigravati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Из личног искуства могу рећи да живот спонтано зна да оконча неке важне односе, примерице најближа пријатељства...У томе свакако постоји Божији Промисао, али и промена околности и самих људи...Не плашим се везивања, али сада настојим да увек то буду односи кроз Христа, чак и са најближима, породицом...На тај начин могу стално да се дајем, а да ништа не тражим заузврат... JESSY, Дијана., YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Da. Nekada nisam. Sada ušO neki strah u kosti, da Bog sačuva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Sada ušO neki strah u kosti, da Bog sačuva. sto, srculence...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Ne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 sto, srculence...? Zbog puno stvari, Jessy. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука