Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

пре 34 минута, Vladan :::. рече

Тема је изгледа спојена са собом у есхатону па сада не можемо да је видимо...

А можда је и изашла ван себе! Сачекаћемо да видимо шта је у питању, када одговори уважена Администрација.  

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ведран* рече

Сачекаћемо да видимо шта је у питању, када одговори уважена Администрација.  

Мораш можда да тагујеш некога... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan :::. рече

Мораш можда да тагујеш некога... ;)

Кога?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Vidim da su obrisali temu na kojoj su bili odgovori i diskusija Djurovica i drugih, znam da su ispravili neku materijalnu gresku iz samog teksta. Skoro su to uradili i sa jednom mojom temom na kojoj je takodje bio pocetak diskusije, zato sto je vijest bila vec objavljena, mogli su obe da nalijepe i sacuvaju odgovore... plus sto sam mislila umjesto jednokratne vijesti da se na nju dodaju slicni izvjestaji, o soc.misiji crkve, i takav je bio naslov, sveobuhvatan.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дијана. рече

neku materijalnu gresku

To nije bila "neka materijalna greska" nego uzasno neznanje u pogledu pricescivanja bracnih ljudi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa strogo uzevsi jeste bila materijalna greska, kojom spis postaje nevazeci! :) Nisam se udubljivala, ali kanoni, epitimije, ponovljeni brakovi, frekvencija pricescivanja, vazne stvari.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дијана. рече

Pa strogo uzevsi jeste bila materijalna greska, kojom spis postaje nevazeci! :) Nisam se udubljivala, ali kanoni, epitimije, ponovljeni brakovi, frekvencija pricescivanja, vazne stvari.

A pa ne ide to tako, tu moras da se udubis... ako se ne udubis, promaknu ti greske... :D

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

To nije bila "neka materijalna greska" nego uzasno neznanje u pogledu pricescivanja bracnih ljudi.

Оби, изгледа да си на путу за Дамаск укачио зашто сам ја "наопачан и антипротиван"? - Дјечарац је попливао, изрекао колосалну глупост која може да нанесе душевне штете људима, а ја сам реаговао јер су ми пријатељи поставили приватно питање на фб, јер за исти текст нисам знао. Жалосно је да исти аутор није прочитао Мајендорфов текст о браку, тако да не би упао у овај јарак. Ја сам узео да одем на извор, иако је он само наслов поменуо. И треба прочитати тај пдф РалијаПотлија на гр. у лошој копији, и неко изгуби 4 сата свог живота (у овом случају ја и још 2 људи), јер неко незна свој посао и уместо да напише неки приземни текстић помиње ствари које у животу није видео. Није ми јасно само да ли он није разумео нешто што је негде прочитао, или је причао по памћењу које га је издало, или пак има нека изворна будала за ову тврдњу. 

Текст није требало склонити пре него што аутор (ја дјечарца не познајем, нити сам икад чуо за њега, тако да моја нота није никакве личне природе) јасно и гласно каже где се зезнуо, односно зашто је пливао слободним стилом. Плашим се да овако, непокајан, само ће изградити каријеру у СПЦ, јер му је текст објављен и на патријаршијском сајту, а не објављују се исти и других катихета. 

Интересује ме само да дјечарац није херцеговац?:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Zoran Đurović рече

Није ми јасно само да ли он није разумео нешто што је негде прочитао, или је причао по памћењу које га је издало

Najbezazlenije bi bilo da je samo greska u prepisivanju... :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

Neko me ne voli definitivno, jer na moj racun jos uvijek stoje ruzne klevete. Bas ono u virtuelnom eshatonu.

Evidentno jos nisam uspjela da srusim (i moj) forum.

Nebojs.a, bas ti hvala na nevoljnoj i nemocnoj ljubavi.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...