Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Зашто понекад не могу да приступим овом сајту и добијем следећу поруку у претраживачу (гугл хром):

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User infobiznis_pouke already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/infobiznis/webapps/htdocs/mainfile.php on line 44

Could not establish connection with database

Нисам сигуран да ли питање постављам баш на правој теми али се надам да ће неко знати одговор.  .mislise.

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

greengrin

svakako je neki bug jer ako piše da je max br korisnika 44 i ne može da kontaktira bazu podataka a recimo za danas nam piše

Највише присутних корисника данас: 75. Највише присутних корисника: 440 (06. Јануар , 2011, 19:45:26)

znači da je nešto što nije logično

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ovaj fasizam se kanda dozvoljava na forumu:

Одг: Убијен Осама бин Ладен

« Одговор #85 послато: 02. Мај , 2011, 15:32:56 »

Цитат

Супер, убијен убица Срба а истовремено ће муџахедини да мало кокају америчку гамад!Само се кољите међусобно и миран Балкан!

Kako bi bilo da svi sada pisemo slicno; ubijati izlandjansku gamad; ubijati rusku gamad, ubijati srpsku gamad.,.. 1000000001010 0102_laugh :krstix:

Ponekad morate sebe posetiti da Pouke ipak nisu nacionalni front i da se izlivi fasizma ne smeju dozvoljavati bez obzira na mentalni nivo postavljaca ovakvih gadosti.

Слажем се, зато се такви корисници банују са форума.

Подели на овим сајтовима

Опцију "обриши овај налог" имате у свом корисничком панелу односно "профилу" ако се неварам ово није први пут да тражите брисање профила исто се чини ми се урадили и јуче па сте исту поруку измјенили и дали јој потпуно други смисао. вук

Подели на овим сајтовима

Опцију "обриши овај налог" имате у свом корисничком панелу односно "профилу" ако се неварам ово није први пут да тражите брисање профила исто се чини ми се урадили и јуче па сте исту поруку измјенили и дали јој потпуно други смисао. вук

где?

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Опцију "обриши овај налог"

mislim da nema .

no nije bitno - banovacu sam sebe tako sto necu dolaziti.

razlog je Apex

Ако вам је разлог било ко за одлазак са форума, онда је упитно и ваше долажење... но не бих сада да покрећемо то питање.

Иначе, на нашем форуму већ дуже време нема брисања профила, једноставно ко не жели да више учествује у дискусијама нека сам себе банује.

Подели на овим сајтовима

Trazim da me obrisete banujete kako god - samo da nestanem odavde.

Clan Moderator - Apex - me je uvreedio vise puta - kao coveka i kao licnost.

necu doci vise ovde dok on ne nestane odavde.

posto je ovo malo verovatno - bolje je da nestanem ja.

osecam se kao u paklu ovde.

Zbogom

:drugarstvo:

саће дођем мод Милан Николић да ти да опомену што крњиш заједницу  :291291291: :bla: 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=20.msg434750#msg434750 date=1304902224]

.....................

саће дође мод Милан Николић да ти да опомену што крњиш заједницу  greengrin greengrin greengrin

:drugarstvo: bendoff 0102_laugh

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Вероватно је неко раније питао, али да сад не претурам... Видим да имам "ненормално" велики број захвалница, али ми уопште није јасно ни како се оне дају, ни зашто се дају, ни која је сврха њиховог показивања уз име неког форумаша. Тј.  да ли и шта значи то што поред мог имена стоји да имам 232(!) захвалнице?

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...