Jump to content

Дејан1

Члан
  • Број садржаја

    307
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Дејан1

  1. Дејан1

    Шале...вицеви...

    Како се обраћаш будали која у руци држи митраљез? ГОСПОДИНЕ!
  2. @Иван Недић Колико видим извор је на врху текста где пише Коментара 23 Необично место за извор и линк ал туЈ је :0104cheesy:
  3. Дејан1

    Кompjuteri su u pitanju

    Не делиш документ на две колоне већ убациш табелу 2x1. У левој и десној колони табеле пишеш независно а ћелије се аутоматски увећавају. Ако не желиш да се виде линије табеле онда у дизајну табеле подесиш на "но бордерс".
  4. После овога многе ствари су ми јасније. Сумњао сам на овако нешто али просто нисам могао да верујем сам себи. Пристрасност... Цитат је одавде Лепо рече Жељко на некој теми: Пријатан вам опстанак на форуму.
  5. Дејан1

    Шале...вицеви...

    Баш сам се оптимизовао за Гугл. Дејан1 sHa_sarcasticlol Први саааааам! А ви? .mislise.
  6. Удостојите ме бар неког одговора. Било каквог... Хвала унапред!
  7. Колико је пљување митрополита у складу са овим форумом? https://www.pouke.org/forum/topic/18640-%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC-%D1%98%D0%B5-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE/page__st__336#entry620633
  8. Зашто је снимак овако кратак Оћу јоооооооош bliss jeeee
  9. 2034. ако је овај календар тачан. http://www.crkvenikalendar.com/datum-2034-4-7 У њему стоји "сухоједење" на тај дан. Исправно ил' јок?
  10. Урађених емисија има много. Проблем је новац. Треба откупити права за емитовање. Квалитетне емисије су скупе јер је и израда таквих емисија скупа и нико их сигурно не би поклањао.
  11. У тој гужви најгоре ће проћи атеисткиње snoozer_11
  12. Дејан1

    Шале...вицеви...

    Само Чак Норис и Гугл никада нису имали лош рејтинг
  13. Шта знам... 0409_feel Можда га жена боље познаје 0110_hahaha
  14. Додао бих само: не само писањем већ и фотографијама а и на друге начине... Колико се ова фотографија у позадини може уклопити у православни форум? А пре неки дан сам се чудио откуд овако нешто:
  15. Ово си добро приметио. Баш у време када се у Србији захуктава предизборна кампања. Време је да хиперкоректним политичарима који подржавају геј педеријаду кажемо шта о томе мислимо. Неко ће због тога да их ћушне (не мислим буквално) а неко потапше по рамену на изборима. Видећемо како ће проћи... 0205_whistling
  16. @ Josip Bibić Не ради се о томе да неко хомосексуалце жели силом да натера на нешто. Има таквих ликова али и ту се питам на основу чега такве особе мисле да ће насиљем према некоме успети да некога промене? Јасно је да хомосексуалце треба заштити од насиља. Манимо се екстремиста. Нису они овде тема. Фокус је на хомосексуалцима и њиховим склоностима. Мене занима на основу чега поједини хомосексуалци тврде да су те њихове склоности нормалне. Треба имати у виду да: - Неки хомосексуалци тврде да су њихове склоности нормалне и јавно траже да се те склоности прогласе нормалним. - Неки други хомосексуалци тврде да те њихове склоности нису нормалне и желе се да се промене. Не знам да ли успевају у томе. Чини ми се да не успевају баш много. Али желе.
  17. Познајем једног "клинца" који од малена има превелику склоност ка храни. Та склоност је ишла дотле да су родитељи морали да крију храну од њега док је био мали. Не знам да ли му је то урођено или не али оно што знам то је да је он свестан свог проблема и да настоји да се избори са тим. Не успева му најбоље али се бори. Има превелики вишак килограма али нисам чуо да је некада рекао да је то добро. Он жели да буде другачији. Он се бори да буде другачији. То је оно што ценим код њега. Чак и ако не успе да победи у тој својој борби. То исто бих ценио и код сваког хомосексуалца. Шта би било да он своју склоност ка храни прогласи за нешто што је за њега нормално? Али не само то. Могао би и од свих других да тражи да такве склоности прогласе за нешто нормално. На основу чега поједини хомосексуалци тврде да су те њихове склоности нормалне?
  18. Шта има да се штрапацирам кад никад нико и не победи. Увек сви изгубе.
  19. Ја исто овако умем да свирам
  20. Помешао си ме са неким или ме ниси разумео. Мађарску нисам нигде ни споменуо (до сада). Написао сам само да се ни једна држава не би бунила да јој поклонимо Војводину и да је пољопривредно земљиште битно колико и наоружање. Стоји и да сам написао да би било и зараде од пољопривреде у Војводини. Неки дан има да отворим нову тему на ту тему ... па у детаље 0705_read
  21. По тој логици испада да би нам финансијски боље било да немамо Војводину. По тој логици још боље би било да немамо ни ужу Србију јер је ту пољопривреда у још горем стању. Сада већ одлазимо у област економије а то није тема. Зарађивали или не зарађивали од пољопривреде - битно је опстати и преживети. Пољопривреда је стратешки битна. Када се једна држава наоружава она не очекује да ће тенкови или радари доносити зараду. Да би купио наоружање или градио фабрике потребан је новац. Пољопривредно земљиште држава не може да купи. Пољопривредног зељишта има онолико колико јој дозвољавају сопствене државне границе и конфигурација терена.
  22. Није неозбиљно. Пољопривреда и пољопривредно земљиште су врло битни свакој држави. Да није тако зашто би развијене државе форсирале и помагале пољопривреду? Рекао бих да је пољопривреда (и храна) толико битна свакој држави колико и наоружање и војска. Мислим да се слажемо у томе. .mislise. Цела ствар је у томе што ти тврдиш да више кошта збрињавање незбринутих, незапослених, пензионера... у Војводини него што би било прихода од пољопривреде, а ја твдим супротно. Било би ту и зараде. 0203_cool
×
×
  • Креирај ново...