Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Џеси није те имало један дан и већ си нам недостајала.

:drugarstvo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ajde sad Džesi - hoćemo detalje :)))

nisam bila dobra, pa su me poslali malo u cosak da klecim na kukuruzu.... :D:drugarstvo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

(преврат се наиме десио али неприметно, баш нако језуитски како и треба) па да се сад банују "неподобни" чланови и уредници.

:znaaaaao:

:0203_cool: :0203_cool: Џеси, коју кинту су тражили ?  :0203_cool: :0203_cool:  :starece: :policeman-1:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Moja je 12345.

Nema šanse da je neko provali!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Џеси, коју кинту су тражили ?

reci cu ti u cetiri oka..... 0405_feel

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Moja je 12345.

Моја је ********

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Послали смо Џеси да риба подове мало, а ви се одма уплашили. Добро је, показали сте колико смо везани једни за друге.

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ел се само мени у последњих пар сати ниоткуда појавило брдо прастарих и приглупих тема?

И ја сам се то питао. И дошао сам до закључка да се тема појави и кад неко само гласа на њој, без постовања. И, колико сам видео, све те теме су имале гласање.

Подели на овим сајтовима

Ел се само мени у последњих пар сати ниоткуда појавило брдо прастарих и приглупих тема?

Nije samo tebi. Neko namerno glasa u starim temama izgleda  :)))

Подели на овим сајтовима

Питање администрацији: Какве су шансе да Доситеј Хиландарац одговара на питања? Видим да је на фејсу активан доста...

Не могу тачно да се сетим, али мислим да смо га питали...

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...