Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

On 21. 7. 2014. at 6:50, Suncokret54 рече

...обзиром да ми је циљ задобити што више "амина", молим да одговарате уместо мене како бих био успешнији...то што бришете моје неумесне поруке очигледно није довољно... ел може... :good2:  

Nisam bas razumeo pitanje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 21. 7. 2014. at 10:39, obi-wan рече

`Oces da kazes da su ti ovi sitni lupezi usli kroz forum, ili sta?

Констатација у форми питања, или шта? Нисам хтео то да кажем, учинило ми се да постоји проблем са сервером а остало сам се потрудио да документујем.

On 21. 7. 2014. at 10:40, obi-wan рече
Nisam siguran sta pitas - zasto su se poruke premetnule napred nazad ili nesto drugo?

То је већ био одређени маневар.

Подели на овим сајтовима

Sve sto nije u vezi sa temom, ili predstavlja nedolicno ponasanje, vredjanje, provokacije i slicno, prema pravilniku foruma se uklanja. Moze ponesto da se zaobidje, i to se i radi znatno vise nego sto treba, ali ima kad tema skrene na skroz pogresnu stranu ako se odma` ne napravi neki red...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хоће ли се отворити тема www.pouke.org/forum/topic/18383-sam-haris-o-slobodnoj-volji/page-12 ? Баш би било занимљиво видети наставак расправе након 2 године. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2014. at 15:59, Mironosica рече

Zasto mi brisete odgovor ?Nikoga nisam vredjala ,jel to nekom smeta moj komentar "Strasno " sto su teme spojene i da na forumu postoji dobar pretrazivac ?

Jel moze odgovor ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2014. at 20:01, feeble рече

prebacivanje poruka u vidu slika ne valja

na sta si mislio...?

verovatno na screenshot na jednoj temi....tu je doslo do neke greske, pa je jedini nacin bio taj da se ispravi...inace se to ne radi....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2014. at 20:06, JESSY рече

na sta si mislio...?

verovatno na screenshot na jednoj temi....tu je doslo do neke greske, pa je jedini nacin bio taj da se ispravi...inace se to ne radi....

Da, zapazio sam neke poruke koje su screenshot originalne poruke i tako prebacene. Ako je to samo na jednoj temi onda je ok.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 6. 8. 2014. at 16:22, Дејан Бићанић рече

ne znam o čemu je reč, možda je do servera, možda je neka druga poruka obrisana na koju si se ti nadovezala...

Jok :D

Pitaj Djesi ko mi je obrisao dve poruke

Znam da ti ne znas ali znam I ko zna :)

I molim da mi se objasni zasto su izbrisane poruke koje nikoga ne vredjaju

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...