Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

On 23. 11. 2023. at 13:35, sampaganini92 рече

Једина коалиција вредна помена је Чеда-Борис-Чанак.. Напред наши!

Expand  

Човече, ово је на граници хуле, чак и да се шалиш.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2023. at 21:15, Milan Nikolic рече

Прво, твоја лажна скромност је врхунска, толико си паметан да, како кажеш, чудиш се да други нису тако паметни као ти. Да ли уопште размислиш шта ћеш написати овде?

Expand  

Ne, rode ne Toliko sam glup da sam osudjivao ljude koji su govorili o Vucicevim botovima. Dok na kraju nisam sam video, a pisalo se i u medijima, a i SVAKI clanak Novosti pokazuje preko komentara, ne da ima botove - neo ih ima VOJSKA! Sad ili su placeni, ili su im isprani mozgovi pa su  postali cista sekta, mentalno ugrozeni.

To sam rekao.

I drugo - kad citam tvoje komentare, ja ne verujem da si placen za njih, ali tvoj odnos ka vlasti nje uopste normalan. To vec lici na idolopolonstvo, ne na razmisljanje racionalnog coveka.

A biti vlast, uzimati kredite od MMFa i zaduzivati narod u vise generacija, potplacivati medije i imati vojsku botova, koji kao neki sektasi pisu 100ine komentara daleko je od normalnog.

To sam hteo da kazem. Za to, da razumes, ti ne treba neka analiza, kako ti to volis, i visokoumna formulacija. Pises na forumu o botovima kao da pises doktorsku disertaciju, jel´ te, molim Vas.

Covece oladi malo. 10 godina po 200 puta na dan u svim medijima slusati jedno ime, i gledati jednu facu, smucilo bi se ekranu, da ne bi ljudima. Samo to izgleda nije jasno onima koji se pee po ekranima i novinama. Nego obole u glavu, kako se kaze "udarila mu vlast u glavu". Katerdri/stolici/vlasti ne odolevaju lako ni monasi/episkopi/patrijarsi, da moze da odoli Vucic. Ta bolesna boljka, se tesko izbegava kad se vec uvatis vlasti.

Sve u svemu - imati STO komentara sa nenormalnim frazama kako si ti najbolji, jedini, kako ce se svet srusiti bez tebe - a to nisu komentari iz SRCA, nego NARUCENI, dakle VOJSKA BOTOVA, koja LAZE, pise i LAZE, ne pise sta misli, nego sta TREBA da velica jednog coveka - to je sve BOLESNO!

I sta sad? Treba da se bojim BIA za ovo sto pisem, sta li? Pa i da je sve istina, to je BOLESNO i to je LAZ, jer je to naruceno. I nemoj samo ti MOLIM TE da meni pises o Nikolaju, nemoj pliz. Nikolajeve citate koristis ko Boba za veru, var smisla i kontesta.

I stalno ponavljas fraze "a ko ce ako ne Vucic", ko biva, ako ne Vucic, propascemo. OCI VADITE, kao kobci, cim neko uputi kritiku Vucicu, odmah kao kobci skace vojska da brani.

I da dodam - nisam verovao  botove - postoje HILJADE botova kojima je nalozeno da VLICAJU Vucica. Da SVAKO clanak i objavu o njemu VELICAJU.

Nisma verovao ni da ima u opoziciji svoje "igrace" - nemam dokaza, niti me interesuje, iskreno, ali UVEREN sam da ima citave partije, da mnoge svadje preko medija ustvari su manipulacija i drzanje tenzija - crkus za narod.

Kakav, bre Nikolaj, kakav bre komunizam, kavi bre povratnici? O cemu ti pricas? O svemu osim o MANIPULACIJAMA vlasti. Kave ti teorije "visokoumne" razvijas? Dao sam ti clanak, i kopirao SEDAMDEST bolesnih komentara gde se velica jedna licnost! NARUCENIH, od nekog PLACENIH komentara.

I takav je SVAKI naslov.

Подели на овим сајтовима

LAT.RT.RS

Ako izuzmemo 1999. godinu zbog NATO razaranja naše zemlje, podaci govore da je prosečna stopa rasta za poslednje dve decenije manja nego za period od uvođenja "Avramovih mera"...

Подели на овим сајтовима

LAT.RT.RS

Srpsko finansijsko tržište je u rukama stranih banaka. Oko 90 posto. To znači da oni kontrolišu i lavovski deo para građana i privrede u Srbiji. I onda oni odlučuju kome će davati kredite i...

Подели на овим сајтовима

MIGLASIZNARODA.RS
WWW.FACEBOOK.COM

МИ - Глас Из Народа. Gefällt 7.448 Mal · 7.154 Personen sprechen darüber. МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА "НЕ ПОД ЈЕДНУ ШЉИВУ, ВЕЋ ПОД ЈЕДНУ ШАЈКАЧУ"

Подели на овим сајтовима

ДЕКОЛОНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ

serbia-flag.webp

ДЕКОЛОНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ

Политичке власти постепено од Србије праве западну колонију и Србији је потребна деколонизација. Не због народа, већ због политичара и политичке класе.
Око 90% народа је против уласка у НАТО, 80% народа је против санкција Русији, исто толико се противи нечасној трампи ”Косово за ЕУ”, док је БРИКС је постао популарнији од ЕУ, а Русија и Кина популарнија од свих западних држава. Народ је тај који још увек чува Србију од пада у потпуни колонијални статус.

С друге стране, политичка класа у Србији се, поготово од 5. октобра, са ретким изузецима, понаша аутоколонијално, односно – као да Србија јесте западна колонија:

• Некритички се преузимају ЕУ стандарди који су често штетни по Србију или се косе са нашом традицијом, моралним кодексом, обичајима и светоназором;
  • Амерички амбасадор се отворено меша у наша унутрашња питања, тражи да ”преболимо” Косово и нико од политичара на власти не сме ни да га попреко погледа. Понаша се као колонијални гувернер и према њему се политичка власт и понаша;
  • Када је реч о Косову и Метохији, Резолуција 1244 се једва помиње а практично све ингеренције државе Србије су пренете под надлежност сецесиониста и отворених србофоба у Приштини. Све кључне одлуке званични Београд препушта западним земљама које су бомбардовале Србију 199. године;
  • Највиши званичници државе редовно примају другоразредне западне дипломате у својству разних ”изасланика” и тиме дерогирају саму државу Србију;
  • Прихватају се извитоперени глобалистички образовни програми за заглупљивање, сексуализацију и индоктринацију деце;
  • Филмски и забавни садржаји које нуде домаћи медији доминантно пропагирају холивудски разврат и насиље;
  • Практично све банке су у рукама страних компанија и фондова и њима је препуштено финансијско богатство Србије и њених грађана;
  • ”Невладине” организације које богато финансирају западне, махом непријатељске државе, неометано шире штетан политички, културни и образовни утицај, а уз то служе и као озбиљни страни обавештајни пунктови, и као инструменти за регрутацију и прављење нових јаничара. И у много чему имају велики утицај на власти у доношењу кључних одлука;
  • РТС, као ”медијски јавни сервис” је, поготово у свом информативном програму, под очигледним утицајем глобалистичких и западних интереса;
  • Мигранти постају све већи проблем, и у социјалном и у безбедносном смислу.

Шта предлажемо?
Укратко – повратак достојанства, самопоштовања и самоуверености, и ресуверенизацију Србије:

• Елиминисање утицаја страних НВО и стављање њиховог деловања под строгу контролу;
  • Подстицање домаћег предузетништва и производње и ослањање на домаће инвеститоре;
  • Оснивање јаке државне и развојне банке;
  • Враћање традиционалних високих стандарда у образовању, у складу са садашњим временом и будућим трендовима;
  • Ускраћивање агремана сваком страном дипломати који се отворено меша у наше унутрашње ствари и тако крши Бечку конвенцију;
  • Строга примена закона о ћирилици као званичном писму;
  • Раскид сарадње са Националном гардом Охаја као непримереном нашој славној војничкој традицији;
  • Фаворизовање пријатељских држава које нису признале тзв. Косово наспрам оних који су ту лажну државу признале у свим аспектима државног живота и деловања.
  • Ревидирање споразума са Европском унијом и свођење такозваног европског пута на државне и националне интересе Србије и српског народа.
Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2023. at 3:35, Ćiriličar рече

I sta sad? Treba da se bojim BIA za ovo sto pisem, sta li?

Expand  

Само немој да глумиш дисидента јер у Србији може да се каже свакако критика против власти и да ти не буде ништа.

Ако не верујеш, погледај коментаре на Данасу, Нова С, Н1. И не само коментаре него и чланке и "документарце". У којима се не напада власт (често бесловесним критикама) него се пљује и по Цркви и свему српском.

Препоручујем Јунаци доба злог. Тамо су и једног владику напали лажима.

То је озбиљнији проблем од оних који хвале власт по партијском задатку.

Тренутној власти се може замерити партократија, лоши кадрови, бахатост функционера...

Али реци ми шта ти замераш у спољној политици, пошто смо окружени НАТО тенковима који осигуравају економски утицај западних колонизатора? Ко конкретно од предендената на власт може и како од тога да нас избави? 

Која је то једина европска земља која није увела санкције Русији? Србија. Јел то лоше? Па да то на пример нису урадили Словенци, гарантујем ти да би их дизао у небеса, али Србију не дижеш у небеса. 

Ко и како, конкретно од предендената на власт може да пукне прстима после избора и ослободи Косово и Метохију?

Да ли примећујеш да је српство у јавном простору у задњих пет-шест година добило маха. Српски филмови, споменици. Мора још то да се ради и да се филтрира, јер је, колико видим, МТС финансирао филм Деца зла, рађен по књизи "дисидента" судије Мајића, који говори о силованој муслиманки од стране Србина (што ме ово подсећа на сарајевску ратну пропаганду, не знам што, мора да сам ботина) и филм само због уметничке вредности одкупљује ејџбио. 

Дакле, треба се ослобађати и тих ствари.

Мало су ствари сложеније од "ево ти сендвич ботино" на шта се своди сваки одговор "неботова" који сигурно никада не ботују као корисни идиоти или плаћени суши ботови ујка Ђерђа С, већ су то слободоумни пристојни људи дивне граЏанске друге Србије. А о онда досомислећи националисти дођу па их подржавају, све у име српства.

А конкретно да се одговори, то баш и није потребно.

То што раде партијски ботови по интернету у коментарима је једнако лепљењу плаката у времену пре интернета. Шта је ту чудно? 

Мени је чудније кад се сви "слободоумни и пристојни" залете на некога ко својим речима и својом вољом излаже своје ставове у корист власти, и вичу ботино. И не виде у томе да су на психолошки начин оркестрирани.

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2023. at 21:54, Milan Nikolic рече

Човече, ово је на граници хуле, чак и да се шалиш.

Expand  

Што хула побратиме, па ово ти је демократија свако има право на раличите погледе. 

Елем, наравно да сам се шалио какав бре Борис..... само двојац ЧЧ Чеда-Чанак! :D

Подели на овим сајтовима

@Вилер Текс

Pricas o disedntima. Poslusaj sta covek prica. Ko laze? Covek optuzuje vlast da zajedno sa Albancima ucestvuje u seci suma u vrednosti od milijardu evra. I da su ga napali, a mozda bi ga i ubili.

Ne kazem ja da Vucic moze sve da kontrolise...ali desvaju se cudne stvari: pale se kuce ljudima, napadaju se ljudi, neki cak i bivaju mrtvi pod cudnim okolnostima...pa cekaj, je li to sve laz i sve to rade ljudi sa cistom savesti i iz patriotskih pobuda?

Подели на овим сајтовима

On 24. 11. 2023. at 18:15, Ćiriličar рече

@Вилер Текс

Pricas o disedntima. Poslusaj sta covek prica. Ko laze? Covek optuzuje vlast da zajedno sa Albancima ucestvuje u seci suma u vrednosti od milijardu evra. I da su ga napali, a mozda bi ga i ubili.

Ne kazem ja da Vucic moze sve da kontrolise...ali desvaju se cudne stvari: pale se kuce ljudima, napadaju se ljudi, neki cak i bivaju mrtvi pod cudnim okolnostima...pa cekaj, je li to sve laz i sve to rade ljudi sa cistom savesti i iz patriotskih pobuda?

Expand  

Ја не знам шта се то десило том човеку. Не знам, можда си у праву а можда ниси.  Али је чињеница да нико не гули робију због критике власти. 

Дакле, није диктатура и нема дисидената.

Упореди са СФРЈ. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...