Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

On 17. 12. 2023. at 3:01, Владимир Владимирович Цар1 рече

Таблице су Боркова идеја али је АВ издјаник преко Дачића и Томе ту идеју  спровео у дело. Зато су га довели Вучића тј Тому, зналу су се резултати неколико сати пре него што су затворена бирачка места. И када буде завршио Вучић посао, тј издао Косово колико је у његовој моћи а не може,  само ће да оде у виду ластиног репа. Можда и после недеље, видећемо. Већ се спремио био да запали, као правио неку своју партију на Видовдан:navijanje:.

Ево историје око таблица, да се подсетимо свих лажи.

субота, 16 децембар 2023 13:29
Драган Р

Шта није јасно? 2013 је АВ потписао (формално је то урадио Дачић) Бриселски споразум ("Први споразум о принципима који регулишу нормализацију односа")којим је прихватио укидање свих институција државе Србије на КиМ и да на читавој територији КиМ, дакле и на северу где готово искучиво живе Срби, важе само Устав и закони тзв Републике Косово (РКС), а 2015 Споразум о слободи кретања којим је предвиђено да на КиМ важе само РКС таблице (таблице тзв Републике Косово) и неутралне КС таблице (три броја, црта, ознака КС и опет три броја, без симбола тзв државе Косово)и да обе издају само надлежни органи тзв Републике Косово, с тим да КС таблице важе привремено, још 5 година (до 2020. год.). Српске таблице са ознакама градова на КиМ још тада су проглашене нелегалним. Прошло је договорених 5 година, новог привременог договора нема а по законима тзв државе Косово једине легалне су тзв РКС таблице, односно таблице тзв Републике Косово. И ту је, захваљујући Александру Вучићу, тачка.
Expand  

Не дај да те западњаци саблазне са честиткама. Како може прављење нове партије, тачније народног покрета, да показује да ће Вучић да побегне из земље? То си ти побегао из земље па мислиш да свако може. Вучић сигурно неће нигде бежати, ако треба погинуће, лежаће у затвору, шта год, па ће као Лула да Силва поново из затвора на власт.

Око таблица је јасно да су наше власти пре Вучићеве потписале споразум, али та ствар није решена, него је договор да две стране наставе разговор. Шиптари хоће на силу да спроводе оно што њима одговара, али видећемо докле ће то моћи. Јел си се запитао какве таблице користи Тајван, зашто је Тајван ,,друга страна", па опет нису независни од Кине.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ИПСОС/Цесид објавио је најновије податке о излазности до 11 часова - укупна излазност је 15,1 одсто уписаних бирача. Поређења ради, у исто време на изборима одржаним 2022. године излазност је износила 14,1 одсто.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Укупна излазност до 14 часова износи 32,3 одсто. Поређења ради, укупна излазност на прошлим изборима у исто време била је 30,4 одсто.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 16. 12. 2023. at 19:54, Milan Nikolic рече

@Пантелејмон Нови

Можеш ли само да кажеш шта ти је смешно у томе што је Вучић посетио породицу са дванаесторо деце и што их је похвалио, што је приказана љубав према Богу, што су приказане иконе итд? Ја сам прво хтео да напишем да тај снимак треба да погледају демони, а нисам очекивао никакав смех.

Expand  

Ništa, jeftin marketing tipa spasilac iz Feketića.

Moje komšije neka su žive i zdrave i dao Bog da dočekaju po 12 unučadi od svakog deteta.

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Вучић стигао у штаб СНС-а на Новом Београду одакле ће пратити изборне резултате.

435252_-nik7896_f.jpg?ts=1702838907

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Честитам листи ,,Ми-глас из народа" на уласку у Скупштину. Биће то права новина и одличан подстицај на усмерење власти у правом смеру.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 17. 12. 2023. at 20:39, Milan Nikolic рече

Честитам листи ,,Ми-глас из народа" на уласку у Скупштину. Биће то права новина и одличан подстицај на усмерење власти у правом смеру.

Expand  

Ова листа може бити конструктивна опозиција, апсолутно српски оријентисана. 

На овим изборима се опет показало да су Срби национално опредељени.

Да се ради о неотроцкистима и некој врсти анархиста у колаицији СПН види се из овог поступка због кога је МУП издао саопштење.

Подели на овим сајтовима

МИ- Глас из народа ће бити одлучујући фактор у Београду. Идеална прилика да подрже СНС и СПС и тиме главни град Србије и највећи српски град ослободе евројугословенства.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 17. 12. 2023. at 21:42, Вилер Текс рече

МИ- Глас из народа ће бити одлучујући фактор у Београду. Идеална прилика да подрже СНС и СПС и тиме главни град Србије и највећи српски град ослободе евројугословенства.

Expand  

Nema ništa od toga.

Ako se ponove izbori u BG, sa vidljivom kampanjom, Nestor uzima 3x više glasova.

Подели на овим сајтовима

On 17. 12. 2023. at 21:48, Вукашин рече

Nema ništa od toga.

Ako se ponove izbori u BG, sa vidljivom kampanjom, Nestor uzima 3x više glasova.

Expand  

Видећемо. 

Свакако, не очекујем да ће Нестор да подржи круг двојке.

Дефинитивно могу да буду корективни фактор, што је боље него да их нема нигде, јер са 15% не могу сами ништа.

Подели на овим сајтовима

Несторова листа је права благодат, уместо лажљиваца из двери и заветника, да не причам детаље. Двери настале кад се Црква делила око двери, а заветници када је требало одредити хамасовску судбину за нас, сви подржани и гурани од западних служби. То знају напредњаци, зато никад није било ни теорије за коалицију са њима. Али Несторова листа је аутентична ствар која заиста стреми слободарским вредностима и сарадњи са незападним земљама.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...