Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

On 18. 5. 2024. at 0:00, Ćiriličar рече

Знамо да се све прислушкује. Дакле, ако не жели неко, посебно у високој политици, да буде прислушкиван шта он ради? Сатаје се уживо и прича у "четири ока"!

Па да поредамо неке догађаје хронолошки:

1. У БГ долази кинески председник у посету - и прича "у четири ока" са нашим председником.

2. Дан након одласка кинеског председника у БГ долази министар вањских послова Украјине и супруга председника Украјине - причају "у четири ока" са супругом нашег председника и још неким. А КОЈИ је циљ те посете? Да виде Београд на води? Да поједу чорбу на Скадарлији?

3. Након што су се вратили из Б,  у Украјину долази, ненајављено, амерички државни секретар Ентони Блинкен.

4. Након што се Блинкен вратио у САД, у посету Кини одлази руску председник.

Јако чудна хронологија, зар не? Много приче "у четири ока" и све некако хронолошки.

Можда се спрема "Јалта" у Београду?

Joj Cirilko kakva crna Jalta i to u Beogradu, meni ta hronologija izgleda, doso Si i sve ok i lepo, iako ako bi zagrebli ispod povrsine pitanje je koliko je lepo, i onda Vucko prvo Evropski dan i Evropa nema alternativu, onda gospodja i ministar inostranih dolaze kao iz vedra neba, mozda Rusija ima alternativu Just_Cuz_19, crno - belo, nema vrdanja moras odmah da pokazes da nema skretanja sa puta srece u Evropu, kakva Azija i Rusija.

Hipoteticki bio Putin pre par godina dal smemo sad da ga ugostimo pa Vucko prica da vodimo nezavisnu politiku jer smo mi nezavisna zemlja, bas dobar vic.

Jalta u BG, mozda u BG na vodi, joj bre Cirilko. :snoozer_11:

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Bokisd рече

Hipoteticki bio Putin pre par godina dal smemo sad da ga ugostimo pa Vucko prica da vodimo nezavisnu politiku jer smo mi nezavisna zemlja, bas dobar vic.

Тај Путин је не хипотетички него стварно, стао на страну коју и ми сами поштујемо, а то је страна Азије. То је не трн него мач у оку Запада.

Русија је показала да има душу и разумевање за најдубље ствари науке, и разумевање најузвишенијих истина откривеног и неиспитивог Бога.

Хтели ми то или не, неке ствари ће се испунити и истина ће бити као једина светлост која даје живот. Путин је лепо рекао да се спремимо за крај.

Огроман терет је пао на тог човека. Директно га Бог шаље и благосиља. Није било веће части на великом светском пољу од ове у великој Азији.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

485337_hram-sv-sava-vucic-dodik-pofirije

ЗА СПАСЕЊЕ СРПСКЕ ДРЖАВЕ И НАРОДА: У подне звоне звона на православним црквама

По благослову Његове Светости Патријарха српског г. Порфирија, у четвртак, 23. маја 2024. године Господње, у 12.00 часова, звониће сва звона на православним храмовима позивајући верни светосавски народ на усрдну молитву, смиреност, међусобну солидарност и непоколебљивост у чињењу добра, упркос потпуно лажним и неправедним оптужбама којима је изложен у Организацији уједињених нација.

Његова Светост позива васцели српски православни народ да се уједини у молитви за правду и мир свим народима, посебно оним са којима вековима делимо заједничку историју са библијском вером у срцу и на уснама: ,,Жив је Господ наш. Жива ће бити и душа наша!” (ср. I Сам 25, 26) Христос васкрсе!

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

- Свака генерација Срба има свој Видовдан, 23. мај је наш. Данас ће се видети ко и шта мисли о Србима, данас ће се видети ко се борио за Србију, а ко против ње. После данашњег гласања у Генералној скупштини Уједињених нација, више ништа неће бити исто. Ни наша спољна, ни наша унутрашња политика, ни наш однос према другима, ни наш однос према себи. Истина која ће се данас указати обавезаће нас да запамтимо и веру и неверу и да свако добро и свако зло вратимо истом мером - поручио је потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин уочи гласања о резолуцији о такозваном геноциду у Сребренци

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

- Румунска пословица каже: "Румунија има два пријатеља, Црно море и Србију", надам се да ће успети да сачувају Црно море. А, Црна Гора и Северна Македонија су учиниле снажан искорак на путу великоалбанских интеграција. Сами су бирали - поручио је потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин властима у Румунији, Црној Гори и Северној Македонији које су гласале за срамну резолуцију о Сребреници.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Posle herojske borbe našeg predsednika i izlaganja drugih država jasno je da svet želi mir, a ne rat. Samo poludele zemlje insistiraju na daljem produbljivanju sukoba i stradanju nevinih. Sramno je dalje insistiranje na nove napade i borbu da se rat nastavi. Bog će dati zadnju reč. Normalan narod želi mir. Bog je uz Srbiju i njene prijatelje. :sunce:

Подели на овим сајтовима

On 18. 5. 2024. at 12:19, Н И Н Е рече

@Владимир Владимирович Цар1 Кога из опозиције подржаваш?

@Владимир Владимирович Цар1 Не рече ми кога подржаваш да замени ове кримосе на власти?

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Може ли неко да ми објасни на који начин СПЦ учествује у изградњи и продаји станова по Београду? Не питам ни у коју руку злонамерно, само ме занима да ли је то земљиште ту било црквено па враћено реституцијом па се сад гради или шта год да је само ме занима? Јер ме често спопадају душебрижници из окружења са том тематиком а ја искрено немам појма о чему се ради нити шта би им рекао.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, sampaganini92 рече

Јер ме често спопадају душебрижници из окружења са том тематиком а ја искрено немам појма о чему се ради нити шта би им рекао.

Па кажеш им да се обрате Синоду писмено...а могу и да изнајме приватног детектива...није скупо, пар дестина 'иљадарки по сату. Једино ако се представљаш као портпарол СПЦ, а ако не, нема потребе да се бринеш за душе "душебрижника" како их назва.

Ако се бринеш да они не сруше цркву - па кад нису Турци и комунисти не могу ни они...прош'о пост, поједи добар бурек и кефир и опусти се.

Подели на овим сајтовима

Па мислим да би продуктивније било да им могу дати неки смислен одговор. Врло вероватно да не би променило код многих ништа али постоје и разумни људи међу њима са којима се може изаћи на крај разговором. Суштински мени је свеједно, али не може бити згорег знати зато реко дал ико овде зна о томе шта.

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1 Много си ми сумњив ВВЦ. Нико ти из опозиције не ваља а у свакој твојој критици власти провуче се нека позитива. Мислим да си СНС активиста прерушен у опозиционара који тактички "напада" власт. Мислим да овај форум и држе активним СНС активисти као ти. Као препирете се међусобно а све у ствари контролисано са циљем да се утиче на случајног посетиоца. Је л 'вас то Беба Поповић учио на академији за младе СНС лидере?

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...