Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

WWW.NOVOSTI.RS

Милица Ђурђевић Стаменковски биће нова министарка за бригу о породици и демографију Србије.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Moram nesto malo da prokomentarisem, stvarno je lepo ovo sa kineskim predsednikom, imacemo slobodnu trgovinu sa Kinom, ima tu nesto zanimljivo, Vucko je rekao da u tu trgovinu spadaju i suve sljive.

E te suve sljive kad sam cuo bas sam se ozario imam jednu pricicu oko tih sljiva. :buba:

Ovako, ovo sam cuo od coveka koji se kotira visoko u nasoj drzavnoj politickoj eliti, nebitno kada i gde (mogu i da kazem ako neko ne veruje) sada je neki vojni atase ranije je bio neka faca tamo u Rusiji, i kaze, neka vecera u nekoj vili tamo u Moskvi, klopaju tu nas ambasador u Rusiji bio je i ovaj nas ministar finansija Sinisa Mali i drugi vazni ljudi, i kaze u toku veceri dolece helikopter izlazi Medvedev i seda sa njima na veceru, i sad dolazimo do suvih sljiva 😅, kaze ovaj vojni atase da mi sa Rusijom imamo takodje ekonomski dogovor i oko tih suvih sljiva, Rusi te suve sljive oko 80% od necega, koriste u Ruskoj vojsci i mi malte ne mozemo da posadimo celu Srbiju sa suvim sljivama i sve to da izvezemo u Rusiju, i kaze ovaj, posto sam sedeo pored Sinise Mali, ajd da ga pitam u cemu je stvar da li mozemo vise sljiva suvih da izvozimo u Rusiju, kaze da mu Mali nista konkretno nije rekao sve nesto okolo nakolo.

Mozda je bolje da izvozimo suve sljive u daleku Kinu. 0512_music

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Bokisd рече

kaze da mu Mali nista konkretno nije rekao sve nesto okolo nakolo.

To je politika "na dve stolice". Srbija NE SME, nije smela, pre rata u Ukri, da izvozi mnogo a Rusiju...ima emisja o tome.

Izgleda da Vucko nije glup, da zaokrece srpski brod ka itoku. A kako stvari stoje da se politika sa Rusijom vodi(la) i ispod stola, jer Rusi znaju da smo pod okupacijom.

Vucko je postao sve glasniji, pruzio je zestok otpos za SE i za rezoluciju...videcemo...to sa rafalima...vec se prica da Makron spusta rampu...videcemo.

Ovo sa Kinom je dobro...ostaje problem liberalnog kapitalizma, ali okupirani smo...naroda nema, ako industrija bude rasla, a raste plate moraju da rastu...tako da...ima nade ako ne krene takticko nuklerano da roka po Evropi.

Подели на овим сајтовима

- Кључни услов Домовинског покрета за формирање Владе Хрватске је да Срби не буду део већине. ХДЗ се лако сложио са захтевом, задовољан што се од њега не тражи ништа супротно политици наследника НДХ. Не знам да ли већи презир заслужује влада у којој је мржња према Србима политички коректан услов или ЕУ која нема ни једну примедбу на такво формирану владу. Да су на коалиционом споразуму ХДЗ-а и Домовинског покрета написали забрањено за Србе и псе, Европска унија би уложила протест због дискриминације паса. Етнички чиста Хрватска, етнички чиста Влада, то је хрватска освета потомцима српских антифашистичких устаника за Дан победе - поручио је потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин реагујући на захтев Домовинског покрета да Срби нипошто не смеју да уђу у Владу Хрватске са чим се ХДЗ Андреја Пленковића сложио.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

SPUTNIKPORTAL.RS

Србија је прва држава Европе која ће са Кином градити Заједницу судбине човечанства. То је највиши ниво сарадње. Заједница одређује курс новог света, па и Србије. Јасно ћемо...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Владимир Владимирович Цар1

Твој једини спас пред Богом ће бити да љубиш Вучићу ноге. У тој забити где си мислиш да ће Србија лепо горети, а ти да ћеш избећи страдање. Шестоколонашу, лечи се на један озбиљан начин. Мани се расизма и хитлеровске симпатије према енглезима. Ако иоле имаш наше крви, макар не буди данак у крви. Не иди за отпадницима који само глуме да су поштени.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Једини спас пред Богом да се љубе Непоменику ноге???

Можда мислиш на светачко смирење које може и најгорем од најгорих да љуби ноге? То има смисла, таквим смирењем наоружан човек ће тешко пропасти. Ако брат Владимир то постигне, клечећи ћу доћи до њега да ја њему љубим ноге и преклињем за духовно руководство. Дај Боже што више таквих Срба и Србија ће заиста небеска постати.

Подели на овим сајтовима

Продали би душе да сачувају дупета у фотељама.

Прави се гомила фантомских листа да преваре опозиционе бираче.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Вукас рече

Једини спас пред Богом да се љубе Непоменику ноге???

Па хајде само размисли дал' нећеш морати да му љубиш ноге. Не због њега, него да би ти Бог опростио што си клеветао и нападао човека.

https://www.youtube.com/live/uc4DknjfqI4?si=eGZlxaHq6jrpG9XX&t=2255

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Јел знате како ће да се суди овим поглаварима са Запада? Има да дођу пред Бога са гомилом убица као најљигавијим демонима и тако ће да им се суди. А Срби ће све гурати пред собом пред Бога.

Има да годи ватра која се не може замислити у догађају сједињења свега створеног са Богом, где се пројављују две димензије постојања: беспочетног Бога и отеловљеног Спаситеља нашег.

Просто није могуће да већи број западне елите буде толико безуман да негира постојање Бога, него они су отворено против Бога и не желе да разумеју у каквом су се нашли бесмислу.

Пазите, сво време им је Свети Дух давао надахнуће за стваралаштво, осмишљавање и прављење свега корисног за човека. Укључујући уметност. Шта кад ту дође до краја?

Не може бити уметност - сатанизам, а да у наставку то зачиниш перверзијом и пуком голотињом. Нема више стваралаштва. Такво бежање од човечности није виђено до сада.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Зна Запад шта је најгоре за нас, зато им одговара православни хамас.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Треба сви да се вратимо основама, Христовом учењу. Ниједна власт није вредна гажења оног хришћанског у себи. Под један не лагати јер се зна ко је отац лажи. Ово није упућено ником посебно, говорим у начелу. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 16. 5. 2024. at 11:03, Н И Н Е рече

Треба сви да се вратимо основама, Христовом учењу. Ниједна власт није вредна гажења оног хришћанског у себи. Под један не лагати јер се зна ко је отац лажи. Ово није упућено ником посебно, говорим у начелу. 

Истина.

Добри брат Милан нам шаље искушења да ојачамо. Да нас брат Н И Н Е није потсетио, на овај видео изнад бих одреаговао како не доликује хришћанину. Рецимо мени је то велика унутрашња борба кад видим тог изнад да угушим презир у срцу.

Каже свети ава Јустин: Покоравати се властима зато што су слуге Божје „страх злим делима“, а не добрим. Но када су власти страх добрим делима, када власти гоне Божје добро, и највеће Добро и Сведобро овога света – Господа Христа, и тиме Његову Цркву, онда се таквим властима не треба покоравати, нити их слушати.

Велика мудрост и велико смирење су ту потребни.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...