Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Brano smatra da MI mogu da uzmz "Srbiji protiv nasilja" 20% glasova...i ima smisla, jer vecina je glasala za "Srbija protiv nasilja" jer je protiv Vucica. Jer ako su dobili 34% glasova, nisu ti ljudi za predaju KiM. Nemoguce. Znaci glasali su ne za liberase, nego protiv Vucica....treba im istinska alternativa.

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Вукашин рече

@Н И Н Е Није шија, него врат. Како ухвати његове око цензуса и Двери на 6,5%? Испоставило се да је Вучић дао најтачније прогнозе.

Види се да је човек лагао.

Не буди неозбиљан. Нспм анкете су биле најтачније неколико изборних циклуса уназад. Остали истраживачи јавног мнења или дижу власт у небеса или прозападну опозицију.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

Шта си запео за Влаха, човек нема појма.

Вучић је лош, Ђилас је гори, нико други нема појма. Супер, ајде сви да се правимо глупави и да гласамо за логичан избор.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Н И Н Е рече

Вучић је лош, Ђилас је гори, нико други нема појма. Супер, ајде сви да се правимо глупави и да гласамо за логичан избор.

Fishy, Fishy, Fish

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече

па где нађе Влаха, човек се тресао док је говорио у скупштини.:D

И добро је кркао у скупштинском ресторану, не заборави ни то.

Подели на овим сајтовима

Ovo sto Vucic radi i dozvoljava prelazi granice normale. Covece, pa sta taj covek radi toj drzavi i narodu osim sto uzima kredite i buba se u prsa tudjim parama?

RT.RS

Куршумлијска полиција на коју је све спало – немоћна је да се бори са свакодневним упадима албанских шумокрадица у села дуж административне линије, па...

Sali smo dotle daje onaj Jerkovic, populista i zedan vlasti, u pravu za ovako tragicne stvar. Pa bre koga ce Vucic da zastiti kad ne moze ni deo grnice da zastiti koja je zvanicno srpska? Ne moze da se izbori sa 500 migranata i sakom Siptara koji strase narod i pljackaju drzavu.

Pa je ' 'te nekad se pitam jel on normalan covek.

Подели на овим сајтовима

WWW.FACEBOOK.COM

MI GLAS IZ UDBE - SVE SU KRILI OD NARODA DA I PRE IZBORA POSTOJE VELIKI PROBLEMI...

Ovaj cova ima problema sa psihom....kakav uzas, i kakva omaska MI sa njim. Odvratno, kakva bolesna strast za vlascu....

Подели на овим сајтовима

Биће поштено да овог Јерковића изигноришу сви живи (не укључујући натовце), да се понове београдски избори па шта буде. 

То извртање стварности, као сви хоће ухлебљење а само ја нећу, не знам ко може више да прогута.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ćiriličar рече
WWW.FACEBOOK.COM

MI GLAS IZ UDBE - SVE SU KRILI OD NARODA DA I PRE IZBORA POSTOJE VELIKI PROBLEMI...

Ovaj cova ima problema sa psihom....kakav uzas, i kakva omaska MI sa njim. Odvratno, kakva bolesna strast za vlascu....

Павић каже да је био за то да се не предаје БГ листа због Јерковића, али је друга страна пресудила, да не би 3500 потписа пропало. Сад се види да је била грешка.

Још каже да није избалансиран у глави и да му се у налету беса мењала физиономија (као код ђавоиманих).

Подели на овим сајтовима

@Вукашин Gledao sam Pavica....sve javno na blakan.info "istresao".

Ja sam gledao Jerkovica  na X33, pricao o kradji sume....i ajde, OK, to se desava - malo mi bilo cudno da se on toliko angazovao, to drzava mora da resi, a ako je dogovor Siptara i lokalnih gedza znaci da j eopasno - malo cudno bilo da j etoliki patriJota.

Ono sto me malo uplasilo kod njega, van te price o kradji sume na jugu...govrio je toliko samouvereno kako ce da pobedE  na BG izborima i onda prica nesuvisla - isto kao Jovo Bakic, uzasno osvetoljubivo i sa mrznjom skoro....a evo ga sada....pricao kako SNSoci hteli da ga ubiju - lele - a sada oce u koaliciju sa njima...onda tik/tok klipovi, bela trenerka i taj krkanluk...prosto sam se zacudio sta imaju sa ovim likom ljudi iz MI.

Kontra primer, onaj cova sto je radio na Volstritu, bio je na presu. Covek, bre, radio u svim mocnim finasisjkim institucijama sveta, mrtav, lada, "prost", nenametljiv....

Odlicno je sto je ovaj zivco ispao iz igre, da se to resi odmah...

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вукашин рече

Црни Павловић који га је препоручио. Види се да човек није здрав у главу.

Pa eto, Branko je izuzetan i organizator i analiticar, i strucnjak...ali Pavlovic sa onim kapacitetom koji ima, da je znao procenjivati ljude, ne bi bio sto jeste - to tako ide.

Kadriranje nije za njega. A kapacitet je oooogroman, ogroman. Ima druga stvar.....sve se se brzo desilo i trebaju ljudi....Jerkovic je bio vec u semi i niko se nije nadao ovome. Osim toga svi su mislili, covek je bio blizak pokojnom generalu, i gledali su Jerkovica kroz generalove moralne norme...a ovamo corak, zlo i naopako.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Ćiriličar рече

Pa eto, Branko je izuzetan i organizator i analiticar, i strucnjak...ali Pavlovic sa onim kapacitetom koji ima, da je znao procenjivati ljude, ne bi bio sto jeste - to tako ide.

Kadriranje nije za njega. A kapacitet je oooogroman, ogroman. Ima druga stvar.....sve se se brzo desilo i trebaju ljudi....Jerkovic je bio vec u semi i niko se nije nadao ovome. Osim toga svi su mislili, covek je bio blizak pokojnom generalu, i gledali su Jerkovica kroz generalove moralne norme...a ovamo corak, zlo i naopako.

Ja lepo rekoh pre nekog vremena vezano i za onog Vukadinovica, da covek da bi u Srbiji bio dobar politicar mora biti i pravoslavan. Dzaba svi kapaciteti i sve vrline jer dobro nije skup vrednosti nego Licnost. I ako nisi sa njim neces umeti da prepoznas zlo. Jer lako je evidentno zlo prepoznati ali je previse vukova u jagnjecoj kozi i za to je potrebna pomoc Duha Svetoga da se duhovi razaznaju, potrebno je da si zivi deo Crkve. Jedno je biti dobar inzenjer, rudar, lekar ali politika je otvoren sukob sa samim silama Zla i potrebno je mnogo vise od onoga sto covek po sebi jeste i moze.

Подели на овим сајтовима

@sampaganini92

Имаш право, али ипак Дух дише где хоће, а и Господ нас учи да они који нису против нас, са нама су. То мислим за Павловића који само каже да није религиозан. Али он има велике дарове, од Бога како бисмо то гледали, има праведност, честитост итд, то је што Господ каже да се и на неверујуће можемо угледати како се они сами у срцу опомињу и пресуђују шта је добро а шта зло.

Не бих да генерализујем ствари. Наравно да има провокатора на све стране, кобајаги верујућих, кобајаги ово, оно, ма бели анђели долазе да помислиш да су најсветији, а оно сачувај Боже какво подмукло зло. То се најтеже открива. Живимо заиста у мучном свету. Мени је на појединостима некада све јасно, на пример Вукадиновић, он је по мени гнусоба, зато што каже да не види разлог да јунајтед група не добије националну фреквенцију, а то што је са Јеремићем, а код овога онај адвокат Боровић, тек да не спомињем, све сами усташоиди.

Није ми уопште јасно како Јеремић може још увек бити у политици после оног снимка како исмејава Србију и Црну Гору, где је јасно да се на крају договара око кокаина, итд. Има невероватан број заштићених људи који уместо да буду на робији или нестану из Србије, они још увек нешто раде, утичу, појављују се. Као што је Ђилас. Ево после оног снимка са курвом и кокаином, са оним бедником из ђиласове екипе, као да се ништа није десило. Тако је то када у нашем друштву још увек има титоида (данас европејаца) са циљем што слабије Србије.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...