Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

image.thumb.png.2ea8bc72ed1259e24efe0c063c94e03f.png

Мени је ово забрињавајуће да скоро милион Срба гласа за ове несрећнике. Ајде да узмеш све надриелите, ипак одакле толико људи? Значи да је добар део тзв. средњег слоја (обичних људи) гласало за њих - а то је баш забрињавајуће. Једина нада је ако нису гласали З њих него ПРОТИВ Вучића....то би ипак било каолико-толико утешно, па би се ти гласачи једаред вратили у неке нормалне воде.  Чуј Мариника и Алексић...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ćiriličar рече

image.thumb.png.2ea8bc72ed1259e24efe0c063c94e03f.png

Мени је ово забрињавајуће да скоро милион Срба гласа за ове несрећнике. Ајде да узмеш све надриелите, ипак одакле толико људи? Значи да је добар део тзв. средњег слоја (обичних људи) гласало за њих - а то је баш забрињавајуће. Једина нада је ако нису гласали З њих него ПРОТИВ Вучића....то би ипак било каолико-толико утешно, па би се ти гласачи једаред вратили у неке нормалне воде.  Чуј Мариника и Алексић...

Sta te cudi od naroda koji je bio u stanju da preda svog Predesdnika sudu u Hagu? Pa to ne bi ni u ciganmali uradili.

Подели на овим сајтовима

Морамо бити свесни да се против нас води страшни специјални рат, са гомилом усташа у редовима "наших" медија такозване јунајтед групе. На овом форуму сам браће у Христу годинама гледао како малтене сваки дан постављају линкове са тих медија као тобоже меродавних, истинозборних, чак патриотских. Мени се утроба превртала, нисам знао шта да радим ни шта да кажем.

Недавно сам нешто помагао старој тетки која стално има укључен телевизор и први канал јунајтед групе, негде око подне ишла нека религијска емисија о Светој земљи и Христовим савременицима, док сам ја поправљао ТА пећ слушам и просто не могу да верујем да у емисији објашњавају ко је са ким имао сексуалне односе, Марија, Христос итд. Да полудиш.

Са тих медија нападају нашу Српску Цркву на најподлији начин. Зашто људи толеришу тако нешто не могу да разумем, осим да се покаже ко је заиста веран а ко је антихрист. Три године се и на овом форуму водила хајка против породице Вучић због плантаже Јовањица, наша браћа јахала на медијима јунајтед групе витлајући линковима. Па се сада питате зашто многи гласају тако.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Изгледа да вучићевци спремају изборне марифетлуке у Новом Саду исто као у Београду.

Нови Сад има чак 46000 бирача више него пунолетних становника

POKS.RS

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) је увидом у резултате пописа становништва из 2022. године који су јавно доступни, приметио да на територији града Новог...

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

@Н И Н Е

И ти верујеш јунајтед групи. Ево данас су напали малу Павлину из Ораховца. Невероватно шта се дешава а ви још увек не престајете да то следите.

Мени је Бокан најбољи како вас је описао, да сте шеста колона, моралисти, а најсрећнији бисте били да се ваше зле слутње остваре.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Европски Парламент ће 17.1.2024 у среду расправљати о нерегуларностима на изборима у Србији! Расправљаће се злоупотреба јавних средстава ,медијска доминација Председника државе који је агитовао за једну страну иако је председник свих грађана,куповина гласова и уцењивање и претње бирачима навели су из те институције у Стразбуру!

Ако ови помогну смену Вучића, довешће неког 3 пута горег издајника. Не треба им попуштати у вези санкција Русији, па нека бесне.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Владимир Владимирович Цар1 рече

Ево ибацили смо и динара са Косова, то је сада кључни проблем

Ne slazem se u mnogome sa ovim cvekom, ali ovo je sokantno. Pitanje je da li je istina - zdravstvo se integrisano u siptarske "institucije"....stavio sam na taj deo, da ne gledate sve.

Komentar @Milan Nikolic

Подели на овим сајтовима

Срамота је да се председник Србије понаша као лобиста Рио Тинта и да поново отвара ту тему. 

Наравно, све је било бацање прашине, аустралијанци су и даље ту, а држава Србија им гради ауто пут до Лознице.

Подели на овим сајтовима

Тужно је што не молимо Бога шта треба урадити.

Веома је дискутабилно понашање већине браће на форуму.

Зло је умрежило цео свет и сваку област друштва. Зато је изузетно важно да се молимо Богу да нам Српска Црква буде непоколебива, јер тако свето Косово и Метохија никада неће бити изгубљено. Док је тако, српска Држава ће увек бити уз Цркву и нема те силе која може да нас победи, осим да сви станемо пред Господа у страдању, што је слава, а не пораз.

Вучић је за Празнике изјавио на питање шта би пожелео, да жели да Запад једном испуни оно што обећа. Зато је упитно шта ће бити са нама, зато је важно да се сви смиримо и да се политички не понашамо као безумни и наивни. Многе ствари које чинимо ,,политички", треба остати магловите, ту се мисли пре свега на војном плану. Судбина нам је увек да се бранимо.

Мало ко са иоле памети не види да се спрема сукоб са Албанцима. Ти потези морају бити неповољни за Запад, а не обратно. Неки од нас који су најболеснији тумаче нашу највећу грешку што ,,на време" нисмо послушали Запад и очистили Косово од шиптара. Тада би се превара огледала у томе да, или постанемо послушници Запада или да нас униште због геноцида.

Морамо бити стрпљиви и сачекати општији расплет ситуације у свету. Толико су аргументи и истина на нашој страни, да можемо бити важан фактор у обнављању, то јест успостављању новог система и тела УН, како год се то назвало. Постоји читава архива доказа да је ,,Сребреница" подметнути злочин и свесно организован масакр ради осуде Срба.

Постоји огроман број сличних злочина и цинизма - како бисмо назвали то лукавство које тек треба да се формулише -, по свету, да свима нама незападним земљама предстоји трновит пут ка успостављању правде. Мени лично је страшно тешко, али уздам се у Бога, што ће вероватно бити много тога трагичног. Али битно је да сами одлучујемо шта чинити.

Зато је мени изузетно мучно када видим неку браћу са форума како оптужују сопствену Државу и непогрешиво слуте издају и губитак свега што је интерес Србије. Потребно је рећи шта урадити, али притом бити присутан и потурити себе и своју децу, а не туђу. Нема речи колико је то безобразно што овде појединци раде. И то је проблем и терет који Србија носи.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Радиш оно што и Вучић несвесно. Тако и он правда себе својим бирачима страхом од рата.

Ако се заигра скратиће мандат влади не због Косова, већ због Рио Тинта. То је тема која ће да уједини и гласаче Ђиласа и МИ и оне који не гласају. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...